zdravim pouzivate niekto windowsacke audio enhacements ?
dostala sa mi daka cudna audio zostava a chcem vediet ci to niekto pouziva.
Audio enhancements
Re: Audio enhancements
Nepouzivam to. Room correction a Loudness Equalization (normalizacia) su uplne nevhodne na pocuvanie hudby a pri filmoch mi normalizaciu robi priamo prehravac. Virtual surround nepoznam, ak je to rozsirenie stereo zvuku aj do zadnych reprakov, tak to mam nastavene cez foobar. Bass boost je imho lepsie nastavit cez ekvalizer. Celkovo by som to uzavrel tak, ze nie je vhodne pouzivat taketo "plosne" efekty, pretoze vsade sa hodi nieco ine a je lepsie nastavit si to jednotlivo v prislusnych programoch.
Napr. ako som uz spominal, vo filmoch je podla mna potrebna normalizacia, pretoze velmi casto je rec potichu a hudba+efekty velmi nahlas. Pri hudbe sa zas hodi ekvalizer.
Napr. ako som uz spominal, vo filmoch je podla mna potrebna normalizacia, pretoze velmi casto je rec potichu a hudba+efekty velmi nahlas. Pri hudbe sa zas hodi ekvalizer.
Re: Audio enhancements
ten bass boost vyrazne pocitit pri sluchatkach... no daktore reproduktory maju s tym problem - a presne to sa mi stalo... takze ano asi budes mat pravdu vsetko vypnut a mat pokoj...