Padajuce programi, prehliadac
Padajuce programi, prehliadac
Zdravim. Pred par mesiacmi som mal problem s tym, ze mi padal prehliadac, flash robil problemy - robilo mi to uz v minulosti a bolo to pokazenym hardiskom. Aj teraz tomu bolo tak, mal nejake chybne sektory uz. Kupil som novy, problemy prestali, ale potom sa znovu vratili. Odinstaloval som adobe flash player a pouzival som len ten vstavany v chrome a vsetko bolo v poriadku. Teraz sa to znovu vratilo, v chrome mi zlyhavaju stranky, obcas vyhodi nejaku chybu, nejde mi vobec spustit windows media center (TV), firefox mi tiez obcas padne. Nejaka rada? Diky
Re: Padajuce programi, prehliadac
Nie je opäť poškodený disk? 
Nemal by byt, je stary par mesiacov a diagnostika mi nic nevyhodila ako predtym.
Skúsil by som otestovať RAM (cez memtest).
A aké konkrétne chyby Ti vyhadzuje? Máš najnovší FlashPlayer?
Odinštaluj Chrome aj Firefox (ideálne by bolo vymazať aj samotné profily).. aj FlashPlayer.. prečisti nejakým čističom (CCleaner).. a skús nanovo inštalnúť.
Odinštaluj Chrome aj Firefox (ideálne by bolo vymazať aj samotné profily).. aj FlashPlayer.. prečisti nejakým čističom (CCleaner).. a skús nanovo inštalnúť.
Flash player nemam teraz vobec. No dal som prec firefox, restartoval pc a pada to menej aj ked stale, tak este poskusam tie dalsie veci.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Je mozne, ze su to RAM. Aspon nieco podobne sa dialo kolegyni raz v praci. Ci uz jej zle citalo excel subory, alebo sa jej veci zatvarali a pod.
Zacal mi zlyhavat cely system (modra obrazovka), tak som nechal pc tak a pouzival som den iba nb. Dnes som ho skusil zapnut a vsetko v poriadku, zatial nic nepada, co by sa uz prejavilo. Chyba bude niekde v softwary, mozno ten firefox robil bordel, len nechapem preco.
nemoze to robit aj grafika? ja by som v takomto pripade preinstaloval cely OS a mas pokoj...