micro sd karta 8gp nejde
-
pepo191992
Medium Star
micro sd karta 8gp nejde
caute mam problem..kupil som si micro sd kartu 8gb... nechce ju nacitat ani v pc mojom stolnom ani v ntcku.....v ntcku ju nacita ale hned ze formatovat ju ...sformatujem ju a napise ze formatovanie nemohlo byt dokoncene.... microsdcka mi idev poho v mobile aj v tablete...skusal som aj iny adapter ale nejde stale to iste...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: micro sd karta 8gp nejde
Asi bude poskodena karta, co sa moze kludne stat. Reklamacia.
-
pepo191992
Medium Star
no..ale preco mi ju v mobile nacita v poho aj vtablete..a cez mobil tam na nu veci idu v pohode...
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nemas nahodou na karte nastavene heslo?
-
pepo191992
Medium Star
EE...ALE NENAJDE ANI V INOM ADAPTERI...V NTCKU JU NAJDE A CHE JU FORMATOVAT..V MOBILE MI JU NAJDE POHO..A NA TABLETE TIEZ..
najde v poho ale da sa ti na nu zapisovat a mazat???? ked ju najde neznamena ze je ok... nemas na nej zamok??? pozri v spravcovi zariadeni ci ju tam vidis ked ju pripojis.... ak ju tam vidis pozri aj pravcu diskov... ci je aj tam... a skus jej zmenit pismeno.... napr na X .... ak ju budes formatovat skus pouzit radsej utilitu od vyrobcu na formatovanie USB kariet.... nepouzivaj formatovanie v OP systeme
ak ju mas v zaruke daj ju vyreklamovat....
ak ju mas v zaruke daj ju vyreklamovat....
-
pepo191992
Medium Star
ide nanu zapisovat vpoho aj mazat..vetko..no reklamacia sa mi asi neoplati..cestovat do druheho mesta..karta stala 6,90 a cesta ma vyjde na 4/5e..
Skús ju formátovať cez mobil. Ak nemáš takú funkciu, nájdi mobil, ktorý má. Mne keď sa toto stalo (síce karta nebola nová), zázračne to pomohlo.
Ak nepomôže, tak smola.
Ak nepomôže, tak smola.
ked ide mazat a zapisovat mala by byt ok... pozeral si tych spravcov ... videl si ju tam??