Vodné fajky
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodné fajky
jin, mozes sem hodit , plz ten link na sledovanie zasielky? tusim to bolo naposledy od dlhky.
Tak včera som testol nejaké tabačiky.
AF Granátové jablko: Fakt pecka kludne ho postavím vedla pomaranču čo bol doteraz moj obľúbený fakher. Svieža chuť, mixík s citrónom by bol zaujímavý. Akurát neviem kde bol vyrobený lebo bol hnedý ale dosť vlhký takže zrejme z egypta.
Starbuzz Blue mist (americký): No čakal som od neho veľa ale musím povedať že nie je to nič moc. Strašne jemná sladká chuť a po hodinke už bolo cítiť len chuť tabaku
Na druhú stranu dym vďaka vlhkosti bol fakt exkluzívny a nasekané to bolo velmi fajn. Chuť mäty som tam necítil vôbec. V tom je blue mint od al wahy lepší ale je strašne ťažký. Ale naložil by som znova len by to muselo byŤ blendnuté s mätou.
Doobacco Kokos: Konečne super kokos, jemný sladký žiadna karamelová chuť čisto len kokos. Dym a cut super.
Btw. Nakhla mäta + molamix limetka je tiež super
odporúčam.
AF Granátové jablko: Fakt pecka kludne ho postavím vedla pomaranču čo bol doteraz moj obľúbený fakher. Svieža chuť, mixík s citrónom by bol zaujímavý. Akurát neviem kde bol vyrobený lebo bol hnedý ale dosť vlhký takže zrejme z egypta.
Starbuzz Blue mist (americký): No čakal som od neho veľa ale musím povedať že nie je to nič moc. Strašne jemná sladká chuť a po hodinke už bolo cítiť len chuť tabaku
Doobacco Kokos: Konečne super kokos, jemný sladký žiadna karamelová chuť čisto len kokos. Dym a cut super.
Btw. Nakhla mäta + molamix limetka je tiež super
molamix limetka? to ani neviem ze existuje
musim skusit
molamix má veľa príchutí...
af granát - mal som ho teraz po dlhej dobe tiež a prvých 5 fajčení vpohode, chutilo... a potom mi to začalo chutiť ako pleseň
SB BM - museli zmeniť receptúru... pred 3 rokmi keď som to mal 1x, tak to bol neskutočný tabak... keď som ho mal minule, tak mi to vôbec nechutilo...
každopádne od buzzu sú super pirate's cave a cocojumbo...
a doobacco zasa super maracuja a koala bear
af granát - mal som ho teraz po dlhej dobe tiež a prvých 5 fajčení vpohode, chutilo... a potom mi to začalo chutiť ako pleseň
SB BM - museli zmeniť receptúru... pred 3 rokmi keď som to mal 1x, tak to bol neskutočný tabak... keď som ho mal minule, tak mi to vôbec nechutilo...
každopádne od buzzu sú super pirate's cave a cocojumbo...
a doobacco zasa super maracuja a koala bear
to vazne s tym blue mist ?? sakra, som sa nanho tesil v septembri
wladas: jo jo... už to nie je čo to bývalo...
Ako je natom ta objednávka ? Koľko to tak zvyčajne trvá akosi som nedočkavý 
jin písal, že dorazila... v priebehu najbližších dní vám to rozpošle... mňa štve to, že jedna z vodníc čo som objednal vraj prišla z rozflákanou vázou... to rozhodne neteší 
ajajááj
To je škoda....Bude sa to dať nejak reklamovať ?
škoda že sa nerobí objednávka až teraz , nové al wahy 
No je s čoho vyberať
Ani 200€ by nestačilo 
Páni kedy robíme objednávku ? Topic som našiel až teraz, vzal by som toho dosť 
Píšte dajte vedieť pomaly mi to tu dochádza nieje čo fajčiť !!!
Idem to celé tu prelistovať ako to funguje vlastne
Píšte dajte vedieť pomaly mi to tu dochádza nieje čo fajčiť !!!
Idem to celé tu prelistovať ako to funguje vlastne
objednavalo sa pred tyzdnom takze si musis pockat
ale ked toho mas vela tak si sprav vlastnu objednavku, urcite sa ti to oplati
ale ked toho mas vela tak si sprav vlastnu objednavku, urcite sa ti to oplati
Ako je to s poštou ? Ako to funguje ? Nestopnú to ACAB na hranici ?
ked ides do ciech,nemecka,atd (EU) tak ta niekto stopne? btw ACAB ta mozu kludne stopnut lebo ti nemaju nic spolocne s colnikmi 
Takže vy po to chodíte osobne ? Alebo to posielajú poštou ? Lebo vačšinou čo som čítal po fórach tak stále takéto balíky stopnú na colnici.
stopuju ich lebo su to baliky zo statov mimo EU
tu sa objednava z nemecka
moze ta buzerovat colnik ked ides autom z ciech? nie
moze ked ides z turecka? ano
tu sa objednava z nemecka
moze ta buzerovat colnik ked ides autom z ciech? nie
moze ked ides z turecka? ano
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
keby si si precital tuto temu, jak pises v svojom prispevku vyssie. Tak by si vedel odpovede na tvoje otazky.sqbo napísal:Takže vy po to chodíte osobne ? Alebo to posielajú poštou ? Lebo vačšinou čo som čítal po fórach tak stále takéto balíky stopnú na colnici.
Veď ide o to že som lenivý
OK kto má čo na predaj ? Niečo by som kúpil ak máte
Ale aby ste nepovedali tak hodím aj včerajšie pokoureníčko :
Prince Molasses Limetka + MIZO višna, vo váze jahody + mäta, Aladin Mary Jane, Nammor, Kaya Vortex, 2x CocoBrico.
Akurát sa to ani nie po pol hodine pripieklo ale bolo to suché a nebol po ruke molamix
OK kto má čo na predaj ? Niečo by som kúpil ak máte
Ale aby ste nepovedali tak hodím aj včerajšie pokoureníčko :
Prince Molasses Limetka + MIZO višna, vo váze jahody + mäta, Aladin Mary Jane, Nammor, Kaya Vortex, 2x CocoBrico.
Akurát sa to ani nie po pol hodine pripieklo ale bolo to suché a nebol po ruke molamix