Ale musím ťa upozorniť že je to dosť tažké lebo to musiš načasovať. Oni keď ich hookneš tak sa skor zasmejú ako naštvú. Dokonca som mal nadšenca ktorý hovoril že to videl na YT a že tužil raz takto zomrieť
kupis v zakladni listinu na teleport..
/ hral som za Huskara a Lycan sa ma snazil zabit ked som siel po Roshan-ovi
// Jasom ho zobral len som mal plny invent tak chvilu lezal bokom
Tak to si už musíš načasovať ty veď hovorím že je to tažké. Ale pokiaľ ma Chen ten spell naplno vyexpený tak to daj vždy vtedy keď z toho kruhu vybehne druhý znak.
hej axe je spatny,ale ta wind runnerka alebo juggernaut sa mi pacia..
jako niektory hrdinovia mozu vypadat pekne,ale najradsej by som bol kebyze tam nenic neni a dota by nebola f2p,ale stacilo by si ju 1x kupit
Tiež by som bral radšej systém kúp a hraj. Inak ten skiny tých itemov sú ešte nedorobené (hlavne Axeho), píše sa tam, že sú to len akési prvé pokusy. Určite to bude vyzerať inak.
Nasiel by sa tu niekto, kto by bol ochotny zlozit sa a spravit nejaky PREMADE? Nehladam ludi, ktori su nervaci, ludi co si myslia ze su najlepsi na svete a ked spravi niekto chybu tak ho doje*** tak ze jeho sebavedomie klesne pod nulu ale cloveka, ktory hlavne poradi v situaciach a povie co spravil zle a ako by to mohol spravit lepsie, leaverov...Ak by mal niekto zaujem zahrat si nieco tak sa ozvite, najlepsie aj s mikrofonom nech to ma nejaky smrnc
aviceN napísal:Nasiel by sa tu niekto, kto by bol ochotny zlozit sa a spravit nejaky PREMADE? Nehladam ludi, ktori su nervaci ... a ked spravi niekto chybu tak ho doje*** tak ze jeho sebavedomie klesne pod nulu ale cloveka, ktory hlavne poradi v situaciach a povie co spravil zle a ako by to mohol spravit lepsie...
Kkt moj popis Kludne by som dal, ale dotu hravam osem rokov a nemienim sa trapit s teamom co to hra len par mesiacov, na to skutocne nervy nemam Jedine ze by bol ekvivalentny aj nepriatelsky team, ale neviem ako by si chcel dosiahnut taky balance.