Ako zbaliť chlapca
Re: Ako zbaliť chlapca
the_Zero - v dnešnej dobe sú ale trinástky také .... (radšej sa nevyjadrujem), že si nákúpia všeliaké push-upky a podobné zázraky že to vypadá že zrazu tam niečo majú, snáď si nemám myslieť že, stovky rokov trinástky nemali cecky a zrazu tu máme evolúciu v raste vnád ? síce, čo ti povie každá 15-ka? "ja som oveľa vyspelejšia ako moje rovesníčky" - a to tým nemyslia práve proporcie ... ale neviem či je to smiešne alebo smutné 
robo1152: Puberta sa u mladeze prejavuje cim dalej, tym skor, takze to, co hovoris nemusi byt nevyhnutne pravda...
Ale v lete aj tak vyjde pravda na povrch - ci je to push-upka alebo "real deal"
Ale v lete aj tak vyjde pravda na povrch - ci je to push-upka alebo "real deal"
Ak sleduješ pravidelne obdarenie 13tok, tak niečo nie je v poriadku.
Seriously.
je smutne, ze aj niektore 19 ci 20 rocne sa tak spravajurobo1152 napísal:chlapci keď sa tu pýta ako má "zbaliť" chlapca tak má pravdepodobne nejakých 13 rokov, aké ženské zbrane má použiť ?![]()
skús na to ísť tak ako tvoji rovesníci, zalep mu do vlasov žuvačku a podobné "prejavy"
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak 13tky nie, ale povedzme si uprimne.. 16-17 rocne v dnesnej dobe vyzeraju velmi dobre (odhliadnuc od toho ze maju nasrate v hlave a zmalovane su jak matriosky)
Aj tak to všetko bude vždy len a len individuálne. Napríklad ja keď som začal chodiť s frajerkou, ktorá mala vtedy mať o mesiac 16, tak svojimi názormi a postojmi mi prišla rozumnejšia ako sestra, ktorá má 28 a správa sa občas ako malé decko. Čiže áno, 16-17 ročné baby v dnešnej dobe naozaj už vyzerajú veľa krát veľmi dobre a dokonca poznám niekoľko takých, ktoré majú rozum a vedia, čo chcú od života, samému sa mi to nechce veriť, keď si to po sebe teraz čítam, ale je to tak. 
no neviem či všetky vypadajú staršie, zober si tie disney-ovské "herečky", majú koľko 22-23 rokov a vkuse vypadajú na 15
myslím tú Selenu a jej kamošky hanah montany či jake
hd_ - treba ale myslieť nato, že dievča/človek/ sa inak správa doma ako na verejnosti/pred priateľom napr/ aj ja som vonku s chlapcami/priateľkou normálny ale keď som doma, tak napríklad kľudne obhadzujem sestru plyšovými hračkami resp. sa správam ako malé decko
takže ak so sestrou aj nechodíš von/nevidíš čo robí tvoja frajerka sama doma a podobne, nevieš to úplne posúdiť 
hd_ - treba ale myslieť nato, že dievča/človek/ sa inak správa doma ako na verejnosti/pred priateľom napr/ aj ja som vonku s chlapcami/priateľkou normálny ale keď som doma, tak napríklad kľudne obhadzujem sestru plyšovými hračkami resp. sa správam ako malé decko
tu ide o racionalny nahlad na zivot a atp, nie ci sa obcas ( v sukromi - vie odhadnut kde sa pod toleruje) sprava infantilne
máám 15 takže neviem čo tu pletiete s 13-kou ale v pohode ludia si vedia domysleť svoje to viem z vlasnej skúsenosti .
..len tak dalej naozaj..
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Aha mas 15, si az o 2 roky starsi od 13tky.. Bravo 
-
damian.dereck
Novice
Baviť sa s ním do vtedy dokiaľ nebude do teba 
Dievča, uži si detstvo! Kúp si prvé tanga, prvú podprsenku, vyskúšaj ako chutí pivo a nauč sa behať v lodičkách. Na chalanov kašli, tí ti budú kaziť život ešte dlho, ale 15 máš len terazSunny5 napísal:máám 15 takže neviem čo tu pletiete s 13-kou ale v pohode ludia si vedia domysleť svoje to viem z vlasnej skúsenosti ...len tak dalej naozaj..