MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
tak tak
USA dava jasne najavo, ze sa chce vyhnut Kanade, takze hrame 17teho o 12.15 s Kanadou
USA dava jasne najavo, ze sa chce vyhnut Kanade, takze hrame 17teho o 12.15 s Kanadou
Sympatické že sa Švajčiari nevzdávajú a tvoria dosť šancí...
Svajciari hrali velmi dobre, len im stastie neprialo, keby ich brankar viac podrzal kazda 5 strela gol
-
DanielDevil
Addict
J.O.S.E áno je pravda že cez zápasy nás zväčša chválili, samozrejme spomenuli že zato môže hlavne tréner
ale aj teraz pri tomto zápase, hodnotili ako sa budú vyvíjať zápasy 1/4 finále, USA - Fínsko, vyrovnané ale zrejme pre USA a zápas našich s Kanadou, vraj sme veľký outsideri, že by sme vyhrali tak možno jeden z desiatich zápasov...nehovorím že sme favoriti, ale ten ich pohľad na nás je jasný
//tak to by mohli mať aj na Čechov taký pohľad, tento šampionát hrajú horšie ako my...a o Nóroch tak nehovoria ako o nás
//tak to by mohli mať aj na Čechov taký pohľad, tento šampionát hrajú horšie ako my...a o Nóroch tak nehovoria ako o nás
No však jasné, že sme proti Kanade outsidery. O tom nie je debata. Však ani o Nóroch nebudú hovoriť iné. Proste to tak je. Individualita vs. individualita sme na tom horšie od Kanady okrem jediného mena. Máme šancu vyhrať? Máme. Možno tak 1 z desiatich. Ale češi o tom nemôžu hovoriť.
no čo po 10tich rokoch by sme mohli zopakovať nie?
V postihnutejší čas sme už hrať fakt nemohli... Štvrtok o 12:00. Všetci v robote, v škole a pod. Nech sa poebú s takým systémom.
Mne sa zda ze hovoril ze sme outsideri v ramci skupiny co postupuje.
begbee zase neprehanaj ze mame sancu 1 k 10proti kanade. A uz vobec by som si nebol isty ze rusi lahko zdolaju norov.
begbee zase neprehanaj ze mame sancu 1 k 10proti kanade. A uz vobec by som si nebol isty ze rusi lahko zdolaju norov.
To ze nas beru ako outsiderov by som bral ako vyhodu. My ked sme favoriti tak sa na to neda pozerat. Esteze mam vo stvrtok volno.. 
-
Chesterka
Light Star
Že sakra, všetky ostatné zápasy sú v normálnych časoch (14:45, 17:30, 20:15) a zrovna my musíme hrať o 12-tejrados915 napísal:V postihnutejší čas sme už hrať fakt nemohli... Štvrtok o 12:00. Všetci v robote, v škole a pod. Nech sa poebú s takým systémom.
To je asi dobré pre Kanadu. No čo väčší trh.
-
DanielDevil
Addict
som si všimol že na vhadzovaniach rozhodcovia nečakajú na hráčov, už som tri krát videl že aj keď tam hráč nemal nachystaného súpera tak hodili puk a ten si ho pohodlne zobral, to si z minulosti nepamätám
Pre Kanadu o 3-6 ráno?begbeee napísal:To je asi dobré pre Kanadu. No čo väčší trh.
-
audiotrack
VIP
aj doteraz sa hrávali večerné zápasy, a tie predošle neboli o dvanástej. Kľudne to mohli dať ako dnes na 15:15
Inde na forku sú Kanadania čo to tak robia, tak súdim podľa nich. Rozhodne lepšie vstať o piatej a pozrieť zápas, potom ísť do roboty ako cez obednú prestávku nadávať na rozpis.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Inak súhlasím, že toto sú totálne nezvládnuté MS z viacerých uhlov pohľadu. Najhoršie čo pamätám a Rakúske okolo roko 2000 boli hrozné, to je už čo povedať.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Inak súhlasím, že toto sú totálne nezvládnuté MS z viacerých uhlov pohľadu. Najhoršie čo pamätám a Rakúske okolo roko 2000 boli hrozné, to je už čo povedať.
-
audiotrack
VIP
tieto sú nezvládnuté organizačne. Rakúske boli nezvládnuté technicky. Veď tam mali hmlu a kaluže na štadionoch. Tu je aspoň kvalitná aréna
Fail s cenou vstupeniek, časy...máš pravdu.
Ja v Česku pozerám všetky zápasy a to, čo predvádzajú tí "komentátori" je niečo strašné... Doteraz som si myslel, že český komentár je lepší, ale absolútne nie. Zosmiešňujú nás, majú nás za dementov a pri každej možnej príležitosti si do nás kopnú. Perla "Francouzi ještě mají malou šanci na postup." vznikla necelú minútu pred koncom počas našej presilovky, stav 5:4 a švajčiari potrebovali na postup 2 !! góly... Dnes mi oveľa viac ako naše trápenie na ľade dvíhali tlak práve komentátori ČT4...begbeee napísal:To sa mi nezdá. Češi majú profesionálnych komentátorov, neviem si predstaviť, že Záruba také niečo vypustí.
-
guess.whoo
Redeemer
stavalo sa to aj predtym, dokonca sa to stalo aj slovensku, no uz si nespomeniem na ktorych MS. je tam proste vyhradeny cas na buly a ked hrac nepristupi tak sa vhodi bez neho. avsak inde ako na MS som to nevidelDanielDevil napísal:som si všimol že na vhadzovaniach rozhodcovia nečakajú na hráčov, už som tri krát videl že aj keď tam hráč nemal nachystaného súpera tak hodili puk a ten si ho pohodlne zobral, to si z minulosti nepamätám
hrac ma prist na vhadzovanie hned ako rozhodca zapiska ak tak neurobi neni povinny rozhodza na neho cakatDanielDevil napísal:som si všimol že na vhadzovaniach rozhodcovia nečakajú na hráčov, už som tri krát videl že aj keď tam hráč nemal nachystaného súpera tak hodili puk a ten si ho pohodlne zobral, to si z minulosti nepamätám