problem s počitačom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
hitman957
Medium Star
Medium Star

problem s počitačom

Príspevok od používateľa hitman957 »

čaute..mam notebook lenovo a na nom OS windows 7 ultimate..no a mam taky problem..že ked ho zapnem je všetko v pohode...ale trošku dlhšie ked je zapnuty tak zrazu začne z RAMky ťahať velmi vela..a ono to spomaluje cely počitač a napr ked niečo vymažem tak to za normalnych okolnosti zmizne ale tu musim až refreshnuť okno aby mi to zmizlo..no a potom ked dam napr uspať počitač tak mi ho vypne akokeby cez ten gombik na zapnutie..že ked stlačim obnoviť tak mi nabehne že zapnuť počitač v normalnom režime alebo tie dalšie možnosti..no a ked dam vypnuť..tak sa stale odhlasuje a nič nerobi.......začalo mi to asi pred 2 tyždnami...ale po chvili to prestalo...a teraz to zase začalo..neviem čo s tym..skušal som už aj Advanced System Care , Ccleaner a dokonca aj AVGčkom som prehladal cely pc či tam niečo neni...a stale nič....
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: problem s počitačom

Príspevok od používateľa brm »

hitman957 napísal:ale trošku dlhšie ked je zapnuty tak zrazu začne z RAMky ťahať velmi vela
Nechápem.. :)

Si pozri procesy v Správcovi úloh (Ctrl+Alt+Del), ktorý proces Ti zaberá najviac pamäte... a či tam nie je niečo, čo nemá byť....

:)
xixo22
Star
Star

Príspevok od používateľa xixo22 »

aky je to windows? service pack 1 ci bez?
nieco podobne som zazil...po par hodinach zralo ramku a nic sa poriadne nedalo robit ...vyriesil to tento update
http://support.microsoft.com/kb/979223
ktory by uz mal byt implementovany v sp1
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Otestoval by som RAM (cez memtest), prípadne aj HDD cez HD Tune.
hitman957
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hitman957 »

XIXO ten fix mi nejde stiahnuť :/ ...no a ten memtest som už skušal a testovalo mi to dlhoooo dlhooo..a nič sa nestalo...pri takych 250% som to už vypol
Napísať odpoveď