Ako zistiť či je súbor kopírovaný
Ako zistiť či je súbor kopírovaný
zdravím ... chcel by som sa spýtať či existuje nejaký spôsob alebo program na zistenie či súbor bol skopírovaný prenesený na iný disk alebo iné miesto a koľko krát bol skopírovaný alebo niečo také..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako zistiť či je súbor kopírovaný
žiadne takéto veci sa v atribútoch súborov neevidujú, takže bez prítomnosti nejakého programu tretej strany ktorý by sledoval všetku prácu so schránkou nie. Osobne ale taký nepoznám
-
weroro
Flash coder
A čo dátum poslednej zmeny a dátum vytvorenia súboru?
-
audiotrack
VIP
čas vytvorenia ani poslednej zmeny sa pri presúvaní nemení, ale zachováva sa pôvodný. Takže z toho nič nezistí. Rovnako ako nezistí koľkokrát bol presunutý
čo sa týka kopírovania, tam sa čas aktualizuje no zo zdroja stále nedokáže zistiť či (a koľkokrát) bol kopírovaný, lebo ten nový čas sa zapíše iba do novej kopie, v starej ostane nezmenený
čo sa týka kopírovania, tam sa čas aktualizuje no zo zdroja stále nedokáže zistiť či (a koľkokrát) bol kopírovaný, lebo ten nový čas sa zapíše iba do novej kopie, v starej ostane nezmenený
hmm takže takto to asi nevyriešim .. ide o to že v škole ma profka obviňuje z toho že na písomkách ( hovorím o informatike programovanie) keď všetci odovzdajú že si skopírujem zo servera ich program a prepíšem ho a tým pádom mi chce dať písať všetky písomky od začiatku polroka znova ... má na to právo? popri tom ja nič nekopírujem robím to sám.
-
audiotrack
VIP
ak je to server v skutočnom slova zmysle (že tam pristupujú užívatelia zo svojích klientských staníc) tak je tam určite logovanie prístupov a vidno kto kedy na daný server pristúpil
hej je ale tak sa to zistiť nedá ... lebo sa to odohráva cez jednu hodinu a na každom PC je iný uživateľ prihlásený ... tak tak by sa to obhájiť nedalo ..
-
audiotrack
VIP
a čo to s tým má spoločné? Buď si nerozumel tomu čo som písal, alebo si tomu nerozumel
Hovoríš že to posielate na server, tak ma vôbec nezaujíma pod akým účtom sa ľudia prihlasujú na svoje počítače. Ja hovorím o prístupoch na daný server, kde musí mať každý užívateľ svoj login. Alebo tam server nemáte a ty si si to iba tak mylne nazval
Hovoríš že to posielate na server, tak ma vôbec nezaujíma pod akým účtom sa ľudia prihlasujú na svoje počítače. Ja hovorím o prístupoch na daný server, kde musí mať každý užívateľ svoj login. Alebo tam server nemáte a ty si si to iba tak mylne nazval
máme server a každý má svoj login ... a práce odovzdávame do jedného priečinku, spoločného so všetkými užívateľmi ... no ale vlastne neviem čo si tým chcel povedať...
Narovinu jej povedz, tu si ku mne sadni, a kukaj jak programujem a ukaz jej ze to vies. Samozrejme ak to vies.
ucitelka informatiky by si mala vediet toto zabezpecit .... samozrejme pravo na preskusanie ma ...ale ak si to robil sam nemas sa coho obavat....
pokial ti nedokaze vinu si nevinny...
pokial ti nedokaze vinu si nevinny...