Nie nadarmo sa posledna cast vola tak ako sa volaSoviet napísal:k 21ke:Spoiler
Veru toto som necakal takyto zvrat v 21keTakymto cinom si house daco spravi v tom vazeni
Dr. House
Re: Dr. House
Ale mne takyto zaver vyhovuje, mam uz plne zuby happyendov a otvorenych koncov kde mozu po 2-3 rokoch zacat novy serial na starych zakladoch. House je proste House a ked to ma skoncit, tak nech to skonci.
Na finale sa velmo tesim, ma to byt udajne dvojhodinovka s retrospektivami. Kto bude plakat? Kto bude plakat? Ja isto nie.. fakt.. 
no ja som velmi zvedavy, aj ked uz tusim ako asi to bude prebiehat

-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
praveze to tusit nemozes ! vsak kolko casti bolo ze si si myslel ze to bude tak a vzdy to bolo inac
ani toto som vobec necakal ze
Spoiler
sa vrati tam odkial vysiel vsak na vezenie som uz aj zabudol ze bol
Spoiler
Wilson
Spoiler
osobne si myslím že House sa nedostaví na výkon trestu a volakam s Wilsonom zdrhnu
martin presne to si myslim aj ja
Spoiler
uz ich vidim oboch na konci niekde na plazi 
-
Nadeo
Guru wannabe
Zajtra season finale.. Aj napriek tomu ze mam akademicky tyzden, prve co spravim je, ze si to stiahnem a pozriem 
-
Janette
Expert
show finale:
to nevymyslis, to je House
//
//
Spoiler
taka otazka ohladom uplneho konca:
myslite, ze po 5 mesiacoch, ked Wilson zomrel tak sa House prihlasil na policii?
myslite, ze po 5 mesiacoch, ked Wilson zomrel tak sa House prihlasil na policii?
-
mirak2
Hardcore addict
necudoval by som sa, keby o rok, o dva vznikol spinoff s chase-om
-
Nadeo
Guru wannabe
Strasne mi bude chybat tento serial. A koniec je bomba, uz sa mi tlacili slzy do oci ale nasledne som sa musel usmievat 
Nemala byt posledna cast dlhsia ako zvycajne? Ja som stiahol.. ehm.. kupil normalnu 44 minutovu cast. 
Stiahni este House.S08.Special-Swan.Song.HDTV.x264-BAJSKORV.mp4mi-chau napísal:Nemala byt posledna cast dlhsia ako zvycajne? Ja som stiahol.. ehm.. kupil normalnu 44 minutovu cast.
Je to taky mini dokument o natacani, historii, hercoch a tak ktory vysielali hned po 8x22.
Co sa tyka poslednej casti:
Spoiler
Ako som tu uz pisal, cakal som nieco temne a bez happyendu, nakoniec ten happyend mame a aj celkom originalny. No celkovo som si zaver predstavoval aj o nieco velkolepejsi, aby to bola fakt bomba na zaver skveleho serialu, no nic to, serial bol ukonceny dostojne a hlavne sa neda hodnotit podla jednej poslednej epizody, cely zaver bol velmi dobry a ibap osledna cast z neho bola trochu slabsia. Dufam, ze uz pokracovanie nebude, takto je to vsetko dobre 
-
Soviet
Darca
Perfektne finale, ktore uslo zas raz brutalne rychlo
Skoda, ze je to finalne a koniec serialu.
Spoiler
Kludne by som sa uspokojil aj s Housovou smrtou, ale oni just nie
Snad to takto skoncilo a uz ziadny reopen po x rokoch nebude. To by som bol nerad. Po Wilsonovej smrti sa predsa nieco musi diat a House daco robit, ale reopen by to cele dokazil.
Yes, I will keep you in my heart for a while.
//
//
Spoiler
Myslíte, že to "Sometimes when you're doing simple things around the house
Maybe you'll think of me and smile" v tej pesnicke je taky mini easter egg?
...možno aj kvôli tomu vybrali tú pesničku
Maybe you'll think of me and smile" v tej pesnicke je taky mini easter egg?
everybody lies
2004 - 2012
Ostava dufat, ze niekto prelozi aj tu swansong cast. Skusal som pozriet bez, ale kopec dialogov mi tam unika.
-
Soviet
Darca
Ta Swan song je super tiez. Aj ked vela sa tam clovek nedozvie az tak, ale prijemne na pozretie a zaspominanie si. Anglicke titulky z addic7ed.com uplne stacili.
takych easter eggov tam bolo viac, v poslednej casti sa napriklad House cudoval, ze nevideli film dead poets society (hral tam Wilson)arcrue napísal:Yes, I will keep you in my heart for a while.
//Spoiler
Myslíte, že to "Sometimes when you're doing simple things around the house
Maybe you'll think of me and smile" v tej pesnicke je taky mini easter egg?...možno aj kvôli tomu vybrali tú pesničku
inak, co sa tyka finale, tak ja som celkom sklamany, cakal som nieco velkolepejsie, nejake "konecne" ukoncenie..ale mozno to bude tym, ze v serialoch velmi nemam rad retrospektivne diely / sny / halucinacie... Kazdopadne House zostava medzi mojimi najoblubenejsimi serialmi