Zdravim
Dostal som sa do do sporu s kamaratom ohladom Diabla 3. 15.5.2012 cca okolo obeda ma silno presviedcal ze mylim ak hovorim ze Diablo uz vyslo. Ohana sa tvrdeniami ze este nevyslo a ze nikto z normalnych ludi ho este nemoze hrat a ze na slovensku ho nikto ani nema v krabicovej verzii. Preto sa pytam je tu niekto taky ktory ma doma krabicovu verziu najlepsie a listkom a nieco pre mna spravil aby som ho usvedcil ze sa myli a musi priznat svoj omyl. Dotycna osoba ma u mna par piv.
Apropo beriem kazdy dokazovy material ze sa aj bezny clovek mohol 15.5 uz hrat doma Diablo. Cim viac dokazov tym lepsie. Cim vecsi server ktory bude publikovat dokazovy material tym lepsie. Samozrejme ze google poznam len vyhovara sa ze to mam nedoverihodne stranky ... ze sa jedna o betu a podobne vyhovorky
A posledna pripomienka ... kedze krabicove verzie su vypredane vsade kde pozriem tak stahoval niekto digitalnu verziu ? ako rychlo to ide ?
Dakujem kazdemu kto mi pomoze.
/nejde mi az tak o debatu o hrej samotnej ako skor o nevyvratitelne dokazy preto som nevedel kam to mam dat tak som to dal do volnej diskusie/
Diablo 3 - datum vydania
-
Lord ANAKIN
Professional
Re: Diablo 3 - datum vydania
Aj moji kamarati vraj stahovali diablo len nevedeli stiahnut cr*ck, zrejme to uz bude vonku.
Ked nechce verit, chod na Facebook a ukaz mu na xzone stranke polnocne vypredaje v Brne a v Ostrave. Su tam albumy.
http://eu.battle.net/en/int?r=d3 Available now.
Nic v zlom, ale tvoj kamarat je k****
OT: kolko mate rokov? Preco si kvoli tomu zakladal temu? Preco sa s nim o tom vobec bavis ked vies ze mas pravdu a on je proste zadubenec co si nechce priznat ze sa mylil?
Nic v zlom, ale tvoj kamarat je k****
OT: kolko mate rokov? Preco si kvoli tomu zakladal temu? Preco sa s nim o tom vobec bavis ked vies ze mas pravdu a on je proste zadubenec co si nechce priznat ze sa mylil?
-
Lord ANAKIN
Professional
GothaR takze tebe mozem dakovat za tu karmu naskor ... omg
nepisal som to ku hre lebo som to nebral ako temu priamo o hre len o termine vydania ...
rokov mame dost aj rozumu aspon som myslel
...
Kamrat sa hra na tazkeho hraca a robi si zo mna srandy ze som ani Diablo 2 nevidel a ze on ho presiel 10x ... je to celkom inteligentny clovek ale proste hlada vyhovorky namiesto toho aby si priznal to ze som mal pravdu ... bola to totizto stavka kde chcel na zaciatku stavit pomaly aj svoju zenu
niesom nejaky hlupak aby som nevedel ze proste kedy bola hra vydana a viem pouzivat google len som nenasiel ziadne fotky a stranky take ze by to aj on pochopil tak ze sa neda na nic vyhovarat a ze proste aj slovaci sa 15teho mohli hrat a nie len ze sa vyvojari hrali alebo ze mu ukazujem nejake fake fotky alebo fotky z bety alebo ze ked hra nieje na piratebay tak nevysla
takze dakujem velmi pekne za tie odkazy ... som zvedavy aku si vyhovorku vymysli zas ale uz sa proste na neho vykaslem ...
nepisal som to ku hre lebo som to nebral ako temu priamo o hre len o termine vydania ...
rokov mame dost aj rozumu aspon som myslel
Kamrat sa hra na tazkeho hraca a robi si zo mna srandy ze som ani Diablo 2 nevidel a ze on ho presiel 10x ... je to celkom inteligentny clovek ale proste hlada vyhovorky namiesto toho aby si priznal to ze som mal pravdu ... bola to totizto stavka kde chcel na zaciatku stavit pomaly aj svoju zenu
niesom nejaky hlupak aby som nevedel ze proste kedy bola hra vydana a viem pouzivat google len som nenasiel ziadne fotky a stranky take ze by to aj on pochopil tak ze sa neda na nic vyhovarat a ze proste aj slovaci sa 15teho mohli hrat a nie len ze sa vyvojari hrali alebo ze mu ukazujem nejake fake fotky alebo fotky z bety alebo ze ked hra nieje na piratebay tak nevysla
takze dakujem velmi pekne za tie odkazy ... som zvedavy aku si vyhovorku vymysli zas ale uz sa proste na neho vykaslem ...
Nestaci jedna tema o Diablo 3 ?
-
Lord ANAKIN
Professional
jasne ze staci ... to nema byt tema ako sa vam hra paci ako vam nejde stiahnut alebo podobne veci ... nic ine len datum ... svoj problem som vyriesil ... vsetkym co mi pomohli dakujem ... mozte to locknut alebo vymazat ak ta tema niekomu strasne prekaza ...