Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Zakúpite si Diablo III?

Áno
104
32%
Nie
146
45%
Porozmýšlam
73
23%

Celkom hlasov: 323

Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Diablo 3 oficiálne!

Príspevok od používateľa Gangy »

Grond napísal:
90% ludi tam whinuju ze sa nemozu napojit a uz len koli tomu tam dali automaticky 0
Blizzard ma kyble plne penazi a dlhorocne skusenosti s MMO a serverovou infrastrukturou, nieje to o tom ze by bezproblemovy chod nevedeli zaistit, je to o tom ze to zamerne odflakli aby setrili peniaze. Nehovoriac o tom ze 90% nieje ani zdaleka primerane cislo, skor tak tretina.
Diablo 3 is everything wrong with the industry, the price is higher than normal because the greedy developers knew people would still buy it, the gameplay is stagnated and boring, and is an overtly simplified version of the previous game, the graphics cartoonish and soulless. It requires constant online connection to play, and has legalised the Pay2Win auction house.
What a disappointment. After over a decade of waiting this is what we get? A game where the character models and overall graphics are a blurry and ugly mess that wouldn't have been acceptable 6 years ago. Where the gameplay has been reduced to left click to win and skills and attributes have been removed or simplified to increase the dependency on gear so that you'll be more likely to use the Auction House, increasing Blizzard's revenue. The voice acting is horrid, on par with a bad B grade movie at the best of times while the story is such a joke Stephanie Meyer could have written a better piece of fiction in 3 months and this took then 6 years. The always online DRM is the icing on the cake. I don't think I've ever been more disappointed by something I was looking forward to in my entire life.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

nikto ich nenuti si tu hru kupovat, pri kazdej hre mas spokojnych a nespokojnych ludi.

mne sa hra paci, kupim si ju (zatial mam len starter, aj tak nemam cas hrat) a uzijem si ju. nebudem minat realne peniaze v aukcii a aj tak si tu hru uzijem...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ja som tiez zo zaciatku pi*ov*** na "skill-tree" a mnoho dalsich veci, ale ako hru hram dlhsie a dlhsie, tym sa mi nove zmeny viac pozdavaju. Zatial jedna z veci co mi stale nesedi je system potionov.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

chalani mali ste uz niekto podobne issue?
vcera som zacal hrat a skoncil som s barbarom na 9 lvl. Teraz zapnem hru a hra sa tvari ako keby som ju spustil prvy krat tj postava nikde? Mam moznost len vytvorit novu postavu :evil:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

preklikaj si servre
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

stuka: skus pozriet ci sa ti neprestavil server region. Mozno si bol predtym US alebo EU.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

par diablo funnies
Diablo 3 "Boyfriend" (Justin Beiber Parody)

max- min details
http://www.pcgames.de/Diablo-3-PC-27763 ... ps-884120/
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Gangy: Nebol si nahodou jeden z tych, ktori si to chceli predobjednat ?

Inac toto asi najlepsie vystihuje cele Diablo 3. Spoiler kod pretoze anglictina nutna.
Spoiler
If this game wasn't called Diablo, people would not give a shit. Always-online for single player? Built in real money auction house? Crippling bugs on launch day that prevent you from re-signing in if you ever manage to sign in in the first place? Core game mechanics that were replaced barely months before release?
If this wasn't a Blizzard game, D3 would be a laughing stock. A rose by any other name would smell as sweet? Bullshit. People are not only paying for it, they're defending it. Hilarious.
Spoiler
The real-money-auction-house IS the game. It's the reason for the always-on DRM, no LAN and no competitive PvP. If you were cynical you could argue that Diablo III is just a means to the end of making money off of randomly generated items being sold by players to other players. It's insane, really.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

no takze ja mozem zacat odznova s barbarom, frcal som na americkych kedze to automaticke prehodenie na eu zacalo aj v nasich poobednych hodinach...

nastastie som bol len lvl 11 cize par hodin hrania.. za tuto nocnu to zvladnem :twisted:

dobra sprava pre dvoch ludi: zostali mi dva guest passy, zla sprava je ze som na nocnej a doma bude az o 7 rano... takze zajtra sa mi prihlaste kdo ma zaujem a hlavne kdo ho este nema... :wink:

//autoeditacia... nepiste mi teraz ss, som v praci a pass ked tak poskytnem az zajtra... ja sa ozvem a potom kdo sa mi prvy ozve ho dostane... dakujem za pochopenie
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

rochedo napísal:Gangy: Nebol si nahodou jeden z tych, ktori si to chceli predobjednat ?
Ved praveze bol, potom sa ale zacali odkryvat informacie ktore sa mi vobec nepozdavali a beta to uz zabila uplne. To je na tom to smutne.

//Tych 13 levelov v bete, to nebolo hranie?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Hru si nehral, ale vies ze sa ti nepaci. No co, aspon bude viac miesta na servroch :)

http://diablo.incgamers.com/blog/commen ... mpressions
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ja som to este tiez nekupoval a co som sa rozpraval s par ludmi tak vraveli ze hru je najlepsie hodnotit ked clovek prejde aspon nightmare ,
lebo normal je taky tutorial so zoznamenim sa s hrou
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Myslel si asi Nightmare :) Kazdopadne ako vravis, Act1 bola s Wizardom brnkacka, az na final Bossa. Act2 uz prituhovalo a na konci Act3 uz pri niekotrych Championoch prituhava este viac.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Mam tiez jeden quest pass kto by chcel tak SS... btw ja zatial 15 lvl Barbarian, hra je super, jedine co sa mi nepaci je ze musim byt pripojeny k netu aj ked hram sam a kvoli tomu mam obcas lagy ale tak aspon nebudu cheateri :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak s Diablom som vytrel podlahu, lvl32, hraci cas 14h51m
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to je neskutocne kratky hraci cas... to sa mi vobec nepaci...

nepocitam tych korejcanov co ho presli za 6 hodin s umyslom co najrychlejsie prebehnut hru...

ale cca 15 hodin na normaly no neviem... :evil:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

D2 sa na normal dala zbuchat za podobnu dobu, urcite som ju daval stylom rano zapol a vecer hotovo
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja som detailista ja musim pochodit vsetko a vsade aj kazdu blbu skrysu 8)
rad sa s tym vyhram...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

tak tak, kamarat to dal myslim za 11h45m, ja uz to hram asi rovnaku dobu a som asi v tretine Act2, tiez prekutram kazdy dungeon, otocim kazdy suter...chcem sa zabavit, nie prejst to ASAP.

co sa tyka obtiaznosti, zatial som nemal problem s nicim, boss v jednotke prijemne prekvapil, no neohrozil ma fakticky nicim, postava Demon Hunter

co sa tyka hry samotnej, je zatial prilis lahka podla mna, potesia odkazy na jednotku, skill system mi pride obmedzujuci, no v predchadzajucich som v praxi nepouzival o moc viac skillov, no chyba tu ta moznost volby :D

celkovo som si zaplatil za zabavu, zatial tei peniaze nelutujem, ked sa do toho pustime naplno s kamaratmi, myslim ze si uzijeme este viac zabavy. auction house zatial neriesim ani mi to nijak nechyba. najviac mi asi perkaza grafika ktora je fakt len mierne vylepsene wowko, ktore sa mi skutocne nepaci
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Padol uz niekomu nejaky legendary item ??? Mne zatial len plno rare som tak ku koncu act 2
Napísať odpoveď