Matura- Bio/chémia
Matura- Bio/chémia
Zdravím, ide z toho budúci týždeň niekto? Ak áno, z čoho sa učíte? A nemá niekto porobené zadania/otázky? čosi by som pomenil
A tí, čo ste uź maturovali- ako ste dopadli? čo ste vytiahli?
Re: Matura- Bio/chémia
Maturujem z Bio a Ch. Učitelia stavajú otázky na každej škole inak, čiže zadania si môžeš darmo meniť
Učím sa z kníh "zmaturuj z Biológie, Chémie" z učebníc pre 1-3 ročník /Ch aj Bio/, zošitov a materiálov z kurzov z LF UK Martin
Myslím, že sa nie je čoho báť, dokonca som bol prekvapený čo sa podľa cieľových poźiadaviek požaduje. Takmer nič..
Aha
dobre no... Ja sa mi zdá, čím viac sa učím tým menej viem, lebo stále je toho viac a viac... je piatok
viem tak 40% bio 60% Sloviny a o chémii a angline sa mi ešte nesnívalo 
Ono sa to začne zlievať, tu sa presne uplatní ten efekt nárazového učenia, kedy sa to strašne mieša.. Trebalo sa učiť celý rok. Tak isto som to nerobil a mám v tom dosť bordel, hlavne čo sa týka anorganiky, tú som videl naposledy pred 4 rokmi ..
Aktuálny stav : Bie - 80%, CH - 70%, SJ- in progress /50%/, AJ- neplánujem sa učiť, nejak obkecám
Aktuálny stav : Bie - 80%, CH - 70%, SJ- in progress /50%/, AJ- neplánujem sa učiť, nejak obkecám
-
mirak2
Hardcore addict
jedna tema vam nestaci? mne pred 4 rokmi bohato stacila. http://www.hojko.com/maturita-t82793.ht ... t=maturita