eBay.com
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: eBay.com
no lenze zrejme to slo z Ameriky nie? a return mas napisany v description pri produkte
-
rufus59
Light Professional
Figurka tak to si riadny pan hod foto jak to vyzera za tu cenuObjednal som si figurku Predátora (380 doláčov) a došla
Tak ked tak spočítaš zaplatíš 20% DPH a Clo sa pohybuje od 3-10% podla toho kam to zaradia. Tak najvyššia cena by mala byt niečo okolo 90€
-
guess.whoo
Redeemer
platit bude len clo vo vyske DPH, cize to bude okolo 50e v zavislosti od kurzu...cize sa ti neoplati spekulovat s posielanim nazad ked uz si za to dal take nenormalne peniaze tak tych 50e navyse ta nezabije
ved to
prevezmem to
nebudem to komplikovať
ale neskutočne ma serie ked z focalu alebo dealextreme to prišlo bez tých chu...
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2012, 19:54)
toto:
http://www.ebay.com/itm/251038833358?ss ... 546wt_1270
prevezmem to
nebudem to komplikovať
ale neskutočne ma serie ked z focalu alebo dealextreme to prišlo bez tých chu...
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2012, 19:54)
toto:
http://www.ebay.com/itm/251038833358?ss ... 546wt_1270
-
rufus59
Light Professional
Tak potom nam napiš, kolko ti to vypocitali.
OK
a vie mi niekto vysvetliť prečo na ebay ano a na deala focal nie ?
a vie mi niekto vysvetliť prečo na ebay ano a na deala focal nie ?
-
rufus59
Light Professional
Podla mna nahoda, colnici, mozno deklarovana suma na balíku.
no neva ale aspoň už viem že Ebay je na ... ak sa obejdnáva mimo EU
okrem Deal a Focal tie ideu aj tak
okrem Deal a Focal tie ideu aj tak
To isté sa ti môže stať aj pri objednávke z DX či Focalprice ... vždy keď budeš objednávať z takýchto stránok (DX, eBay, Amazon, ...) napíš im k objednávke nech ti to pošlú ako darček v hodnote nejakých $10 ... ja to tak robím a aj veci za vyše 200€ mi prídu ako gift za $10 
o to nejde, proste ked kupujes drahsiu a rozmernejsiu vec musis ratat s tym, ze je vacsia sanca, ze ti balik otvoria a vtedy ich vobec nezaujima co je napisane na colnej deklaracii
A podľa čoho potom vyčíslia clo keď "od dovozného cla sú oslobodené poštové zásielky nepatrnej hodnoty do 150 EUR"?
colnici si vyziadaju doklad o zaplateni/fakturu a z toho vyrubia dan pripadne clo
No keby mal na ten figúrke napísanú hodnotu pár $ určite by clo neriešili 
mozno ano a mozno nie, na to sa neda spoliehat, precitaj si celu temu uz sa to tu riesilo
Tak viem, že to nie je 100%-né, ale predsa len máš väčšiu šancu neplatiť nič keď bude hodnota na balíku do tých 150€, resp. do 22€, aby sme sa vyhli aj plateniu DPH ... musím poklopať, zatiaľ mi takýto postup vychádza 
380 bucks za plastovu hracku a este k tomu z HK?
to je fakt take cenne?.. no je to kazdeho osobna vec, ale viem si predstavit lepsie minute peniaze
to je fakt take cenne?.. no je to kazdeho osobna vec, ale viem si predstavit lepsie minute peniaze
ja som to nekupil pre seba
niesom taký šialený
ale pre zberateľa (kamoš)
Colnici chcu odomňa výpis z Paypal a mal som v pláne zmeniť tam sumu ale potom osm si povedal že kôli cca 70€ nepôjdem do basi
ale pre zberateľa (kamoš)
Colnici chcu odomňa výpis z Paypal a mal som v pláne zmeniť tam sumu ale potom osm si povedal že kôli cca 70€ nepôjdem do basi
Ludia chcel by som sa spytat na nejaky polopate navod ohladom predavania na ebay. Nakupovat a riesit tieto veci (bidovanie/nakupovanie atd) davam v pohode, ale potrebujem sa naucit ako predat nejaku vec s moznostou "worldwide shipping".. Vsetky veci ohladom tohto, ako postupovat pri davani veci na ebay, ako danu vec niekomu poslat atd atd
chalani skúšali ste z ebay kúpiť resp. hľadať teleskop/kasér/paralyzér atď? Kks sypem tu všetky možné anglické názvy a nieje to možné nájsť, je ot tam vôbec povolené predávať?
eBay.com
Jasne ze sa predava, napis "self defense". Zrovna minule som hladal kaser, to som hladal pod nazvom pepper myslim.. Potom napis co si si kupil 
Edit: inak sa mi vidi ze z USA niektore taketo veci nekupis, je na to nejaka vyhlaska ci co. Ale z ciny kupis aj zivu korytnacku v sacku
Edit2: akurat som to pozeral a musim povedat ze je celkom problem sa k tomu dostat, nikto to neposiela na SVK.. prisahal by som ze minule som videl toho vela aj co posielaju na svk.. teraz myslim kasery
Edit: inak sa mi vidi ze z USA niektore taketo veci nekupis, je na to nejaka vyhlaska ci co. Ale z ciny kupis aj zivu korytnacku v sacku
Edit2: akurat som to pozeral a musim povedat ze je celkom problem sa k tomu dostat, nikto to neposiela na SVK.. prisahal by som ze minule som videl toho vela aj co posielaju na svk.. teraz myslim kasery