MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
a sme tam 
Sme tam! 
Dneska som zažil gumených fanúšikov zase, v prvej tretine po dvoch góloch, radovali sa, akí sme super, ako sme lepší ako Kanada. Po vyrovnaní na 2:2, alebo dokonca otočení na 3:2 sme boli "je*nutý tím, ktorý nevie hrať", "sme v pi*i, nemáme šancu", "15 minút, to už nedáme", atp... Normálne neviem, či sa smiať, alebo plakať.
//prišla mi karma "neveril si", môžeš mi prosím ťa, ty primitív ukázať kedy a kde? Fakt si asi dám prácu a vycitujem si všetky svoje príspevky z tejto témy, aby si videl, ako som "neveril".
Dneska som zažil gumených fanúšikov zase, v prvej tretine po dvoch góloch, radovali sa, akí sme super, ako sme lepší ako Kanada. Po vyrovnaní na 2:2, alebo dokonca otočení na 3:2 sme boli "je*nutý tím, ktorý nevie hrať", "sme v pi*i, nemáme šancu", "15 minút, to už nedáme", atp... Normálne neviem, či sa smiať, alebo plakať.
//prišla mi karma "neveril si", môžeš mi prosím ťa, ty primitív ukázať kedy a kde? Fakt si asi dám prácu a vycitujem si všetky svoje príspevky z tejto témy, aby si videl, ako som "neveril".
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nebyt toho umyselneho faulu, tak neviem neviem. By sme mali co robit. Gratulujem
Na semifinale asi na namestie, alebo do dakej hospody.
Pán Boh zaplať za Getzlafa...myslím, že by mu Mikúš mohol zavolať a poďakovať za to, že bol taký KKT
SEMI-Fináleeee
///Teraz počúvajte, čo o nás Česi hovoria...nás chvália...a na Kanadu len nadávajú..už na presilovku 5 na 3 hovorili, že to nemalo ani hlavu a ani pätu....
SEMI-Fináleeee
///Teraz počúvajte, čo o nás Česi hovoria...nás chvália...a na Kanadu len nadávajú..už na presilovku 5 na 3 hovorili, že to nemalo ani hlavu a ani pätu....
Kanada to "dobre zahrala" ku koncu, nič lepšie sa nemohlo stať (Mikuš to určite rád pretrpí). No sobotu do šenku. 
-
w00dy
Light Star
V škole na sluchatkách som počúval rozhlas a keď sme vyhrali tak som vyskočil na lavicu a zvrieskal "sme v semifinale" a hneď z niekoľko tried!
Dostal som zápis a vyhodila ma profesorka na chodbu
postupne vychádzali ďalší študenti z tried ktorý takisto zvrieskli....Yeah, taký som rád

Dostal som zápis a vyhodila ma profesorka na chodbu
chlapciiiiii.... KANADU..... KANADUUU
tolko rokov sme čakali
to bolo hukotu doma... uuuuf.....
strašne sa tešim
dufam že im to zostane aj do dalsích dvoch zapasoch tak 
ideme o medaily! konečne!
to bolo hukotu doma... uuuuf.....
strašne sa tešim
ideme o medaily! konečne!
Nervy v prdeli, ale je to tam, paráda. Toto som nečakal ani v najkrajšom sne, neskutočné emócie, s tatkom sme skoro zvalcovali obývačku v 3. tretine. 
vcera som mal zmiesane pocity po vyjadreniach, ze ciel je splneny, ale nastastie sa nenaplnili, 2 treninu som nevidel
nastastie. Este ta tycka fu, Teraz dostaneme Svedov alebo Cechov, hmm tí cesi asi nebudu moc vyhra.
A teraz s kým v semifinále ?
svedsko-cesko..este sa uvidi.
s vitazom svedsko-cesko
Kokos, no v noci nam pre vietor zhodilo elektricke vedenie. Nahodili to az na tretiu tretinu, prve dve som sledoval cez radio v mobile a to este na balkone, lebo za murom som nemal prijem. Vrieskal som jak postih na celu dedinu
Vitazny gol mi uplne odpisal hrdlo. Pecka. Sobota o pol tretej hrame semifinale. 
-
uplink
VIP
Tí naši babráci to tento rok dotiahli až do semifinálne...paráda 
-
senator8008
Light Star
Super, takže už len vyhrať dva zápasy, nech Švédsko porazí Čechov(aj keď tu môže byť aj remíza) a Rusi prejdú cez Nórov a 200 € je doma. 
-
RoQa
Darca
Nadherny zapas , strasne emocie
len dufam ze Juraj Mikus bude v poriadku 
V kutiku duse som dufal vo vyhru pred zapasom. Ako to zacalo a bolo to 2-0 tak to bolo jasne. Potom som siel do mesta a dojdem domov a 2-2. Zmocnila ma nervozita, krical som na TV "Pod!", "Strielaj!" a podobne. Pri 3-2 som uz aj prestal kricat ale od 3-3 sa ma to znova zmocnilo a ked padol gol na 4-3 tak som myslel ze chytim infarkt. Krical som od radosti, bije mi srdce ako dive...
-
audiotrack
VIP
do semi radšej čechov. Aj keď na nich nevieme, tento rok nehrajú bohvie čo.
-
Grond
Medium Professional
uz len aby vypadli pepici a budem mat vianoce