MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
mame sancu na druhy svetovy titul.. najviac by som sa obaval ruskych drakov
keby ich norsko vyradilo to by bolo famozne
keby ich norsko vyradilo to by bolo famozne
Ked sme mali tu predposlednu presilovku 2 min, tak uz som mal riadne nervi, uz som sa aj zmieroval s prehrou, lebo sme tusim ani nevystrelili za 2 minuti.
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
JJ pozeral som český prenos od tretej tretiny a bola to samá chválaJ.O.S.E napísal:Pán Boh zaplať za Getzlafa...myslím, že by mu Mikúš mohol zavolať a poďakovať za to, že bol taký KKT![]()
SEMI-Fináleeee
///Teraz počúvajte, čo o nás Česi hovoria...nás chvália...a na Kanadu len nadávajú..už na presilovku 5 na 3 hovorili, že to nemalo ani hlavu a ani pätu....
-
Steven666
King
Asi najviac by som vyzdvihol Laca, to ako podržal tým v 2 tretine bolo neskutočné. V play-off si už človek nevyberá proti komu. Len tak ďalej a dúfam že Mikúš bude v poriadku.
Česi to rozoberali po zápase a zo spomaleného záberu to vôbec nevyzeralo pekne a tipujú to na kolenné väzy v ťahu
Audiotrack - tiež by som bral Čechúňov..v tomto roku nemajú nejakého lídra typu Jadro Ďžegr
Kanada si to pokazila sama, keď hrala hokej v podstate len v 2. tretine...Našťastie naši si to všimli, chytili sa šance, zabojovali a nakoniec aj so šťastím im tam tie 2 góly padli (čo sa nám predtým veľa krát nedarilo, napríklad aj v semifinále OH)...Gratulujem! 
Čas semifinále závisí od výsledku Fínska - ak postúpia, tak hrajú prví zápas oni o 13:30 a my až o 17:30...Takže držím palce USA, aby sme mali viac času na oddych
Čas semifinále závisí od výsledku Fínska - ak postúpia, tak hrajú prví zápas oni o 13:30 a my až o 17:30...Takže držím palce USA, aby sme mali viac času na oddych
Parádny zápas. 1. tretina bola výborná, 2. veľmi slabá (v zápase nás udržoval Laco) a v 3. sme mali tiež kúsok šťastia, hlavne to vylúčenie Getzlafa nám padlo veľmi vhod.
Inak neviem, prečo toľko nadávate na českých komentátorov, ten výrok o nevsadení ani eura na nás tam vypustil akurát jeden idiot, tí zvyšní sú podľa mňa veľkí profesionáli, dokonca lepší ako tí slovenskí, hlavne Záruba, Pospíšil a Dusík. Myslím si, že dosť reálne vždy zhodnocujú silu tímov a musíte uznať, že proti Kanaďanom sme boli veľkí outsideri. Ak stále komentuje Niňaj, tak je to so slovenským komentárom veľká bieda.
Inak neviem, prečo toľko nadávate na českých komentátorov, ten výrok o nevsadení ani eura na nás tam vypustil akurát jeden idiot, tí zvyšní sú podľa mňa veľkí profesionáli, dokonca lepší ako tí slovenskí, hlavne Záruba, Pospíšil a Dusík. Myslím si, že dosť reálne vždy zhodnocujú silu tímov a musíte uznať, že proti Kanaďanom sme boli veľkí outsideri. Ak stále komentuje Niňaj, tak je to so slovenským komentárom veľká bieda.
-
Michaelo
Hardcore addict
Krásna hra, Laco ako vždy poriadne podržal tím a hlavne v druhej tretine. Ja som sa až čudoval.
Ale ten faul na Mikuša bol fakt na prd. By som mu zakázal hrať na 1 mesiac všetky zápasy.
Ale ten faul na Mikuša bol fakt na prd. By som mu zakázal hrať na 1 mesiac všetky zápasy.
-
audiotrack
VIP
Dobre, ďalší zápas už začal. Teraz držať palce nórom 
-
DanielDevil
Addict
inak viete prečo sme v semi? Lebo máme na lavičke dvoch šťastlivcov - Jerguša Baču a českého trénera 
mi-chau: ta obdivujem že si to vydržal s nervami cez radio
ja už by som tu nebol....a po 4 tom gole.... to obyvačka padala u nas 
Air Canada v permanencií
Air Canada v permanencií
pomalicky zacnem zistovat, kolko bude stat listok na finale...
No ja som počúval kúsok v rádiu a to bolo, hráme hokej ako z velkej knihy .. ale pozor na túto chybu to mohol byť gól. Útočíme ale Laco nas zachránil
, to sa pri soferovaní ani neda počúvať
-
audiotrack
VIP
ja už len čakám, kedy sa začnú šíriť reči typu že nám to Demitra vybavil v nebíčkuDanielDevil napísal:inak viete prečo sme v semi? Lebo máme na lavičke dvoch šťastlivcov - Jerguša Baču a českého trénera
-
Bad.boy
Medium Professional
ja som tiez stale prepinal medzi CT4 a STV a to hlavne pocas prestavok ked na CT4 kreslili na tablete situacie a nasi zarabali na telefonickej sutazi
Ku koncu uz som kukal len CT4 a musim fakt povedat ze ovela zaujimavejsi komentar ako nas + boli fakt objektivni a dokonca nas aj neustale chvalili
Pacilo sa mi aj ako od polky zapasu zacali aj finski fanusikovia fandit nam. Chalanom samozrejme gratulujem a som zvedavy, kolko fanusikov ostane ak by to mal byt posledny, vytazny zapas (co sa dufam nestane... klop, klop
)
neviete kde by sa dala kuknut repriza?
audio: tak na FB už som videl zopar statusov kde mu ďakovali....
po tom gole do prazdnej brany tu vypukla euforia normalne
všimli ste si ako sa po zapase celý realizačny tím pekne zoradil na modrej ? ako majstri ked sme boli
tento rok to smrdí medailou
ake super prekvapenie na to, ake očakavania boli
po tom gole do prazdnej brany tu vypukla euforia normalne
všimli ste si ako sa po zapase celý realizačny tím pekne zoradil na modrej ? ako majstri ked sme boli
tento rok to smrdí medailou
-
Soviet
Darca
O kolkej hrame v sobotu? o 13:30 alebo 17:30?
Ovechkin aký gól dal, taký český, ale zaslúžene vedú Rusi.