to záleží od toho či postúpia fíni.Soviet napísal:O kolkej hrame v sobotu? o 13:30 alebo 17:30?
MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
-
anyway
Light Star
Ak nic nenajdes, tak tuto http://www.tsn.ca/canadian_hockey/story/?id=396158 si mozes pozriet golove a "skorogolove" momenty(video v pravom hornom rohu).eMPiko napísal:neviete kde by sa dala kuknut repriza?
Nerob si z toho srandu, veď keď vynásobíš počet našich a počet kanadských gólov, dostaneš číslo 12, keď ho vynásobíš počtom kanadských gólov, dostaneš 36, a potom už len pripočítaš počet našich gólov v prvej tretine, a dostaneš 38!audiotrack napísal: ja už len čakám, kedy sa začnú šíriť reči typu že nám to Demitra vybavil v nebíčku
Moralisti, berte s nadhľadom. Kritizujem iba "fejsbukovú komunitu", ktorá Paľovi Demitrovi očividne nedopraje oddych.
šup....a je vyrovnané 
Chalanom patrí veľká vďaka... 
parada, klobuk dole chalani
Jim beam uz o tretej po obede
-
DanielDevil
Addict
v tomto zápase môžu byť vylúčenia kľúčové...Nóri vyrovnali aj po druhýkrát
-
audiotrack
VIP
nespoiluj, sledujem to v loguDanielDevil napísal:v tomto zápase môžu byť vylúčenia kľúčové...Nóri vyrovnali aj po druhýkrát
No už len dúfať, že sa nezopakujú OH a neostane nám nevďačné 4. miesto. Inak Kanada sa mi videla trošku lepšia ale tak rozhoduje výsledok. Som veľmi rád, že som sa mýlil a mohol som si dnes vychutnať víťazstvo našich v pravej krčmovej atmosfére, kde to ozaj stálo za to
Po mnohých rokoch konečne môžem po MS povedať, že aj keby to žiadny kov nebol, ostudu si už nespravíme (tou ostudou sa teším na bratov Čechov, ktorým držím palce proti Švédom
)
veru tak, akurat vyrovnali 
-
audiotrack
VIP
nevďačné 4. miesto je to možno pre tých akože fanúšikov. Ja by som ho bral všetkými desiatimi. Je to obrovský úspech že sme najhoršie 4. a už sme získali viac ako sme chceli.Muffi napísal:No už len dúfať, že sa nezopakujú OH a neostane nám nevďačné 4. miesto. Inak Kadana sa mi videla trošku lepšia ale tak rozhoduje výsledok. SOm veľmi rád, že som sa mýlil a mohol som si dnes vychutnať víťazstvo našich v pravej krčmovej atmosfére, kde to ozaj stálo za toPo mnohých rokoch konečne môžem po MS povedať, že aj keby to žiadny kov nebol, ostudu si už nespravíme (tou ostudou sa teším na bratov Čechov, ktorým držím palce proti Švédom
)
My mame na viac tento rok, mame stastie
Chlapci nedopočuli ste sa nejake novinky o Mikusovi ?? Ak hej dajte vediet .. mate umna velke plus.. Zajtra do skoly v slovenskom drese

-
mirak2
Hardcore addict
a doteraz si v slovenskom drese preco nechodil? mikus je v spitali na vysetreniach podla info
lebo pocuvat cely den od spoluziakov ze aj tak hrame ko*ot, a ze sme mantaci. To nemusim ale konecne im slovenske muzstvo ukazalo ze dokaze hrat zo srdcom.... Btw ja som veril od zaciatku do konca
Niesom jeden z tych "fanusikov" ktory fandia len ked sa vyhravame..
Ak aj nebude madajla tak im dakujem ze som mohol znova zazit radost z vytazstva.
Ak aj nebude madajla tak im dakujem ze som mohol znova zazit radost z vytazstva.
-
Soviet
Darca
tieto detskie reci mam tak rad
Radsej chod do skoly normalne obleceny a davaj pozor na hodine slovenciny.
Snad sa da dokopy do soboty..
Snad sa da dokopy do soboty..
Vraj len svalove zranenie, ziadne slachy a ine..
Ja som mal natrhnute vazy v kolene tak viem ake to je neprijemne. Hlavne nech je v poriadku.
-
Steven666
King
keď som to videl som si myslel že nabetón roztrhnuté väzy, fakt hnusný zákrok.