MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
no nie je to pre mňa, kamoška mi volala či sa ešte náhodou nedajú niekde kúpiť lístky, povedal som že sa pozriem...no idem hľadať ten link...
podla infa, ktore sa ku mne dostali, tak ma uz byt vypredane, kamos ma volal do fanzone, ale asi si taku mensiu spravim u seba
-
audiotrack
VIP
tu sú tie cenyShwollo napísal:hlavne kvôli cenám vstupeniek http://www.iihf.com/de/channels-12/iihf ... sinki.html
-
DanielDevil
Addict
takže finále nie je dostupné, o bronz ešte sú http://www.lippu.fi/Tickets.html?affili ... &tipps=yes
Takze vdaka vyhre finov hrame v sobotu o 17:30? Idem rezervovat podnik, pokial sa este da.
Najprv som chcel aby Švédi vyhrali ale fíni mi aj tak tiket pokazili takže Česi by to mohli dať
To by bolo super semifinále a myslím si že by sme to dali...
-
Daggertail
Light Professional
a cesi vedu 2:1
ale inak ta atmosfera v tej hale gluben je onicom, zapasy v hartwall arene mali omnoho lepsiu atmosferu a to nemyslim len nase a finske zapasy
-
Soviet
Darca
Cesi nehraju zle, takze to bude este zaujimave tiez 
No čo sa týka divákov tak je to tragédia , všetci sedia ako v kine bez emóci alebo čo , slováci išli minulý rok roztrhať tú halu 
-
Daggertail
Light Professional
tak tak, u nas to bola poriadna atmosfera, to iste aj finsky fanusikovia vedia spravit ale tito svedi nic, sedia tam jak prilepeni
Keď sa tu hovorilo o tej atmosfére, tak dnes to bolo super, ako Fíni žili s nami a ako nám veľmi dopriali ten postup, to bola tiež radosť pozerať, sa tešili ako keby postúpili oni. 
Bojim sa trochu že ked dostaneme Čechov, zase si to prehrame prilišnou premotivovanostou... a zase urobime hlupe chyby
Neviem, či Švédi by neboli prijatelenjší super
Neviem, či Švédi by neboli prijatelenjší super
Ja sa bojím že keď dostaneme Čechov, tak im to vyhrá útok klika, štestí, náhoda... (no offensive)
2 jasne fauly na českej strane...píšťalka nemá.... 1 faul na švedskej strane...a 2 minuty
a 3:1...tohto sa bojím
// na ČT4: "tá podpora diváku na štadione je opravdu slaboučká...jako kdyz jarni vitr sfukne pampelišky z rude luky"....
mam dosť 
a 3:1...tohto sa bojím
// na ČT4: "tá podpora diváku na štadione je opravdu slaboučká...jako kdyz jarni vitr sfukne pampelišky z rude luky"....
Kukal som kusok a cesi dost tvrdo hraju sem tam, no bude to tazke snimi, svedi vyzeraju prijatelnejsie.
To co bolo pred tou ceskou brankou? Jeden ho chyti za pas a stiahne, druhy sa nanho hodi jak na konicka... Celkovo sa mi nepaci ako su Cesi drzi pri hre, dovoluju si.
To co je za rozhodca. Gol neuzna,fauly neodpiska.
-
guess.whoo
Redeemer
nejaky divny trend posudzovania ceskych faulov..minimalne 4x mali sediet. sympaticke je vsak to, ze to priznali aj ceski komentatori
Mna skor znepokojuje salamizmus rozhodcu. To co im nezapiskal.. 
// pomaly pisem
// pomaly pisem
To je sice pekne ale prd platne ked sa toto udeje aj proti Slovensku