Nadprirodzene javy

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

stretli ste sa s nadprirodzenym javom

ano
112
33%
nie
228
67%

Celkom hlasov: 340

MA_SK
Light Expert
Light Expert

Re: Nadprirodzene javy

Príspevok od používateľa MA_SK »

Ale veď na tej fotke s tou psou riťou je jasne vidiet niaku svätú postavu.....len sa lepšie pozri... :D
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

Adulko, tie tvoje fotky, ktoré si tu dal predtým, mali väčšiu vážnosť? Ja myslím, že ani nie.

//nabudúce ťa poprosím o podpis
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tou psou riťou som iba chcel vyjadriť, aké naivné je myslieť si, že ak nejaký obrazec na stene alebo hocikde inde niečo pripomína, spôsobila to nadprirodzená sila. Fakt smiešne mi prídu napr. také prípady, keď cigánom navlhne stena a nábytok, uvidia na tých fľakoch niečo absolútne nekonkrétne a domýšľajú si, že sa im zjavila Panenka Mária a chodia sa k tomu modliť :roll:

P.S.: Niečo takéto sa samozrejme nestáva len cigánom.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

clovek si dokaze vsugerovat cokolvek. Ze vidi vo flakoch postavy, ze k nemu prehovaraju nehmotne bytosti,ze ma jasnovidecke sny, hocico. Realita je v skutocnosti ale ovela prostejsia a v podstate nezaujimava. Napriklad ked chcete mat vidiny, staci ked tyzden budete zit v uplnej tme a mozgu zacne hned sibat a vytvarat si vlastne iluzie.. Alebo nespite 3-4 noci za sebou.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Adulko1 napísal: :) Podla mna aj tak nic tu presvedcivo nebolo vyvratene ... Stale je to slovo proti slovu.

ziegel, nejako zaujimavo casto sa stavaju podla teba" blbe" nahody. To je zaujimave ...

Chlapci, vy co ste z NR, tak mi chcete povedat, ze o Krvavych senkoch ste vobec nepoculi?? :D
Nie nikdy.

A defakto k tym tvaram a jezisovi. Videl som o tom davnejsie jeden dokument v TV, clovek ma mozog "naprogramovany" tak ze snazi sa vo veciach co vidi rozpoznavat ludske tvary, ludske tela atd. Staci si to skusit pri jedeni popcornu, uvidite kolko z nich bude posadnutych diablom. :wink:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

heh moc paranormalnych javov sa mi teda nedeje to skor mame ale ked mi o nich rozprava obcas jej aj dost verim je totiz taky ten racionalne rozmyslajuci inteligentny druh človeka.ale neviem ci ste uz poculi /videli toto napriklad pocul som to uz 2 x raz v ba trosku slabsie a raz v lese nad modrou velmi intezivne znelo to takmer rovnako ako na tamtom videu proste zvuk ktory nema jasny zdroj a znie to naozaj dost znepokojujuco pocul som to asi tak 3-4 minuty a potom to prestalo ale znelo to podobne mechanicky hlasno a z ozvenou ako na tom videu
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ja tym zvukom akosi neverim. Vsteky zneju ako z nejakeho filmu (nespomeniem si na nazov). Rad by som ich pocul nazivo, ale zatial som nemal tu cest.
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

Mne to pripomína Vojnu svetov. Zatiaľ nevidím dôvod, prečo tomu neveriť (keď aj JV o tom píše). A fake videá sa nájdu všade.
Ale na druhej strane netvrdím, že to celé nemôže byť podvod.

Možné vysvetlenie
[youtube]aiTE43-Izi0[/youtube]
Vyrobiť fake video nie je problém
[youtube]LVpwsPznnTM[/youtube]
JV
Light Professional
Light Professional

hentomu vobec neverim ze su to nejake radiove anteny .predtym to nikto nepocul je to mozno tak pol roka stary fenomen tak nech nejdu kecat ze to je normalne a hlavne ked som to pocul sam tak to naozaj znelo presne tak ako na niektorych videach . je jasne ze niektore su faky lebo ludia su je***
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Aj ja to chcem počuť, čo mám preto spraviť ? :)
JV
Light Professional
Light Professional

ist po opijačke o pol siestej rano lesom :D najhorsie je ze telefon som mal na dranc vybity a ako pozeram tie videa je to celkom slusne pocut aj z nahravky :(
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

odporucam precitat tento clanok a hlavne to video dolu

http://invivomagazin.sk/takto-nas-klamu ... cov_86.htm
pinco
Darca
Darca

No čo k tomu videu napísať. Derren Brown je jednoducho človek, ktorý to posunul na vyššiu métu. "Normálni " mentalisti alebo jasnovidci sa snažia presvedčiť obyčajných, prostých ľudí o tom, že majú nadľudské schopnosti, ako je čítanie myšlienok, kontakt s mŕtvymi a pod. On sa snaží dostať na svoju stranu nielen obyčajných ľudí, ale aj všetkých skeptikov takýmito dokumentami, v ktorých v podstate prezradí len to, že je to všetko trik, čím si získa náklonnosť práve týchto skeptikov.
hughito
Redeemer
Redeemer

Derren je borec a urobil veľmi veľkú činnosť v prospech skepticizmu v tejto oblasti.
pinco
Darca
Darca

Aj tak sa neviem ubrániť pocitu, že v tých jeho dokumentoch, ako je napríklad ten, čo tu postol gogo, sú len nasadení herci.
hughito
Redeemer
Redeemer

To už som počul viackrát - akože, niektoré tie jeho kúsky sú fakt na zamyslenie - najviac sa dojalo, keď z 10 ateistov spravil za pár minút pomaly veriacich.
pinco
Darca
Darca

Využívať rôzne psychologické metódy na ovplyvnenie alebo čítanie ľudí má možno zvládnuté, ale presne ako si napísal. Dotykom presvedčil ľudí o viere, to je už príliš silná káva. To nikto normálny nezožerie. Jednoducho, nech je akokoľvek dobrý, dotykom spraví veľký prd a o tom ma nikto nepresvedčí. Tiež to, čo hádal na diaľku, čo bude ona kresliť, bola blbosť. A najviac ma zabilo, keď na konci bolo napísané, že všetkých vrátil neskôr na pôvodnú vieru. To malo len akože zvýšiť dôveryhodnosť toho všetkého.
Zrejme to myslel dobre a chcel poukázať na to, ako sa takéto podvody robia, ale až príliš to prestrelil a tým sa dá zaradiť takisto medzi tých všetkých klámarov, ktorí zarábajú na hlúposti ľudí.
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

pinco napísal:Dotykom presvedčil ľudí o viere, to je už príliš silná káva. To nikto normálny nezožerie. Jednoducho, nech je akokoľvek dobrý, dotykom spraví veľký prd a o tom ma nikto nepresvedčí.
Keby pride k tebe a povie, ze ak chces, predvedie ti to na tebe, tak by si do toho siel?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ked tam bolo napisane, ze ich vratil do povodnej podoby neznamenalo, ze ich nejakou magiou zbavil nadobudnutej viery, ale ze im povedal ako sa veci maju, nie? ale hej, bolo to trocha pritiahnute za vlasy, ak by to bolo aspon trocha realne, tak by musel vzorku takych tlkov ako mu tam sedeli zhanat pekne dlho.
pinco
Darca
Darca

Jasné, že by som do toho šiel a som presvedčený, že dotykom by so mnou nič nespravil.

M142, nemyslel som to tak, že ich zbavil novonadobudnutej viery pomocou mágie. Len píšem, že takéto, akože skutočnosti, sa uvádzajú na zvýšenie dôveryhodnosti toho celého.

Verí niekto tomu, že by tam prišiel ako zarytý ateista, dotykom by ho obrátil na vieru a potom sa dozvedel pravdu a znovu by bol z neho ateista? Veď je to blbosť. Ale tuším to bolo v Amerike a to je krajina neobmedzených možností a hlavne nekonečných blbcov.
Napísať odpoveď