Veľký ako veľký... aby to dobehlo benzín, tak to potrvá, neboj. 100% zvýšenie to hádam nie. Navyše vďaka ľudom ako Trussardi, ktorých je väčšina nejaká masová konverzia nehrozí
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Poznám pár ľudí v okolí, čo jazdia na plyn a väčšina si to nevie vynachváliť.
Prakticky áno. Existuje zoznam schválených typov, ktorý je dlhý ako týždeň pred výplatou. Ak konkrétne auto tam nie je (to musí byť fakt raritné auto), treba požiadať o individuálne povolenie, čo je o 2 papiere navyše.
traktorista: ani nie, teoreticky aj prakticky je to mozne aj na nafte... najcastehsie sa robia prestavby autobusov, nakladnych aut a podobne na CNG... taktiez sa da pristrekovat plyn do sania naftoveho motora...
ja som tak isto uz tri dni dozadu tankoval za 1,559€ tak ako brm, takze urcite prijemne potesenie od predchadzajucich 1,614€.. na tych 1,5€ by som to prijal aj ja..
sundevil napísal:Veru plyn Minuly tyzden som objednal auto na prestavbu. Len skoda, ze maju tak plno kvoli vysokemu dopytu. Termin mam teda az v maji.
Po dlhom cakani je plyn v aute. Este dorobit papierovacky (dalsie 3-4 mesiace). Avsak aj pocas tohto cakania sa jazdi na plyn legalne, len treba so sebou nosit papiere o prestavbe.
sundevil napísal:Po dlhom cakani je plyn v aute. Este dorobit papierovacky (dalsie 3-4 mesiace). Avsak aj pocas tohto cakania sa jazdi na plyn legalne, len treba so sebou nosit papiere o prestavbe.
bonno50 na novej je to opravene ... Tankoval som plnu ... Presiel 205km s priemerkou 3.9l/100km a dotankoval som po prve vypnutie pistole 8,07l
Vyssie mnozstvo paliva moze byt sposobene napriklad menej penivou naftou ...