Na akych koncertoch ste boli?
Re: Na akych koncertoch ste boli?
V utorok Non Servium, španielski divočáci. Energický a brutálny koncert, aj po hudobnej stránke to bolo super. Dúfam, že ich ešte niekedy uvidím.
-
retsil
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
cez vikend som okrem inych videl kapelu TRIGGER EFFECT z Kanady, no uplny brutal!! jedno z najenergickejsich vystupeni ake som kedy videl!
-
TommyHot
Addict
Minuly tyzden som bol na Metallice v Prahe.
Na Rozpore v sobotu v Oblude, po dvoch rokoch som ich skvele užil. 
-
Waagbistritz69
King
Takistohughito napísal:Na Rozpore v sobotu v Oblude, po dvoch rokoch som ich skvele užil.
No ja som ich videl viackrát, ale naposledy pred rovnými dvoma rokmi, takže som si ich užil. Navyše som mal v sebe tak 3 dcl borovičky a nejaké to deco páleného + pivká, čiže ideálny stav si užiť koncert a poriadne zahulákať do mikrofónu, na druhý deň bez hlasu. Bolo dobre no, čo dodať. 
-
Waagbistritz69
King
Hej aj ja som si zareval do mikrofóna 
-
retsil
Light Star
vcera som bol na celkom dobrom koncerte, vypichnem 2 kapely, typkov z izraela TAMUT AMEN, na nahravke som z toho nebol nejaky nadseny, no ale ked spustili nazivo tak to bol total narez, hruby black hardcore s roznymi grind sypackami, s gitaristom ktory hra okrem ineho aj v MONDO GECKO som si super pokecal, takze hodnotim faajn..
ta druha kapela, kvoli ktorej som vlastne na ten koncert siel, su francuzi CONFUSION - popi*i naslapany hardcorepunk!!
ta druha kapela, kvoli ktorej som vlastne na ten koncert siel, su francuzi CONFUSION - popi*i naslapany hardcorepunk!!
V skratke čo sa mi najviac páčilo :
Amon Amarth - úplne dokonalý koncert, neskutočná energia, ľudí kvantum, "bitka" o hodené bicmenové paličky
.Proste super
Obituary - tiež riadna šupa
Legion of the Damned - taká "jemnocina" pre mňa ale super hudba, oddychovka
Billy Barman - to mi až tak nešmakovalo, jedna, dve pesničky dobré, navyše som mal narodky v ten deň tak som sa opil ako hnoj
Tides from Nebula - úplne úžasný neskutočný zážitok, poľská čisto inštrumentálna kapela, nenormálne návyková nenormálne oddychová.Stál som tam s frajerkou asi hodinu a pol vkuse bez pohybu a prišlo mi to ako keby som tam stál 10 minút.Chcel som ísť aj druhý raz a aj som prišiel ale začali o hodinu a pol neskôr a to som už musel kvôli práci utekať z KE nazad do LM :-/
Čechomor - skvelá hudba, skvelý relax
Camo & Crooked, High Contrast - dnb kapitola sama o sebe, bolo to úžasné, každá pieseň ktorú hrali mi vyvolávala zimomriavky po celom tele.Hral aj Netsky bohužiaľ stál za prd
B-Complex - slovenský dnbáč, hral fakt super, vyskákal som sa do sýta
Vetroplach - síce slovenská kapela ale o to lepšia.Moja najobľúbenejšia kapela, videl som ich síce iba 2 krát ale 2 krát som bol z nich na mäkko ako 12 ročné dievčence z Biebera
Amon Amarth - úplne dokonalý koncert, neskutočná energia, ľudí kvantum, "bitka" o hodené bicmenové paličky
Obituary - tiež riadna šupa
Legion of the Damned - taká "jemnocina" pre mňa ale super hudba, oddychovka
Billy Barman - to mi až tak nešmakovalo, jedna, dve pesničky dobré, navyše som mal narodky v ten deň tak som sa opil ako hnoj
Tides from Nebula - úplne úžasný neskutočný zážitok, poľská čisto inštrumentálna kapela, nenormálne návyková nenormálne oddychová.Stál som tam s frajerkou asi hodinu a pol vkuse bez pohybu a prišlo mi to ako keby som tam stál 10 minút.Chcel som ísť aj druhý raz a aj som prišiel ale začali o hodinu a pol neskôr a to som už musel kvôli práci utekať z KE nazad do LM :-/
Čechomor - skvelá hudba, skvelý relax
Camo & Crooked, High Contrast - dnb kapitola sama o sebe, bolo to úžasné, každá pieseň ktorú hrali mi vyvolávala zimomriavky po celom tele.Hral aj Netsky bohužiaľ stál za prd
B-Complex - slovenský dnbáč, hral fakt super, vyskákal som sa do sýta
Vetroplach - síce slovenská kapela ale o to lepšia.Moja najobľúbenejšia kapela, videl som ich síce iba 2 krát ale 2 krát som bol z nich na mäkko ako 12 ročné dievčence z Biebera
-
retsil
Light Star
vcera ROCKY LEON, z tohto chlapika neuveritelne srsi optimizmus, je stale vysmiaty (huleniu ale moc neholduje ako som sa ho pytal) a hlavne je to pan hudobnik, vcerajsie vystupenie proste perfektne, niekedy som len cumel co predvadza
a hral mozno aj nejake skoro 3 hodiny, fakt klobuk dole
-
Old Dirty Bastard
Guru
ak máš čas, 17. hrajú opäť neďaleko KEDieg0 napísal:Tides from Nebula - úplne úžasný neskutočný zážitok, poľská čisto inštrumentálna kapela, nenormálne návyková nenormálne oddychová.Stál som tam s frajerkou asi hodinu a pol vkuse bez pohybu a prišlo mi to ako keby som tam stál 10 minút.Chcel som ísť aj druhý raz a aj som prišiel ale začali o hodinu a pol neskôr a to som už musel kvôli práci utekať z KE nazad do LM :-/
-
retsil
Light Star
vcera VESTIGES z ameriky, chutovecka uplna http://wearevestiges.bandcamp.com/
V krátkom čase som bola na dvoch za sebou - Jarek Nohavica a Tomáš Klus.
Obaja geniálni hudobníci, skvelí baviči a obdivuhodní improvizátori , každý tým svojim spôsobom.
Jarek - pokojný pán v rokoch, ktorý dokázal piesne , hlavne tie milostné precitiť tak, že som mala až husiu kožu. Naopak , z bosého Tomáša sálala mladosť, energia a neuveriteľný humor, s ktorým inteligentne spacifikoval aj opitú fanúšičku, driapajúcu sa za ním na pódium.
V oboch prípadoch 2 hodiny jedinečných piesní, nádhernej atmosféry a dobrej nálady .
Nech vám to dˇalej tak krásne spieva a veršuje páni.
Obaja geniálni hudobníci, skvelí baviči a obdivuhodní improvizátori , každý tým svojim spôsobom.
Jarek - pokojný pán v rokoch, ktorý dokázal piesne , hlavne tie milostné precitiť tak, že som mala až husiu kožu. Naopak , z bosého Tomáša sálala mladosť, energia a neuveriteľný humor, s ktorým inteligentne spacifikoval aj opitú fanúšičku, driapajúcu sa za ním na pódium.
V oboch prípadoch 2 hodiny jedinečných piesní, nádhernej atmosféry a dobrej nálady .
Nech vám to dˇalej tak krásne spieva a veršuje páni.
-
theBliZZard
Star
tak som si to spisal podla rokov 
Helloween, Gamma Ray 18.12.2007, Kosice Cassosport
Metallica 3.6.2008, Praha Eden Stadium
Iron Maiden 8.8.2008, Praha Eden Stadium
ACDC 17.3.2009, Praha O2 Arena
Topfest 2009, Zelena Voda
Topfest 2010, Zelena Voda
Kabat 11.3.2011, Kosice Steel Arena
Helloween, Stratovarius, 29.1.2011 (resp. 1.4.), Presov
Metallica 7.5.2012, Praha Eden Stadium
Guns 'n Roses 13.7.2012, Piestany Letisko
Helloween, Gamma Ray 18.12.2007, Kosice Cassosport
Metallica 3.6.2008, Praha Eden Stadium
Iron Maiden 8.8.2008, Praha Eden Stadium
ACDC 17.3.2009, Praha O2 Arena
Topfest 2009, Zelena Voda
Topfest 2010, Zelena Voda
Kabat 11.3.2011, Kosice Steel Arena
Helloween, Stratovarius, 29.1.2011 (resp. 1.4.), Presov
Metallica 7.5.2012, Praha Eden Stadium
Guns 'n Roses 13.7.2012, Piestany Letisko
Včerajší zážitok mi asi zostane naveky v pamäti. Foo Fighters v O2 Aréne v Prahe.. Skoro 2 a pol hodiny neustáleho skákania, spievania. Zahrali od starých až po nové.Na pódiu sa objavili aj ich deti a celá atmosféra z koncertu bola skvelá. A ako čerešnička zahrali song ktorý hrali naposledy pre 16 rokmi. Oplatilo sa 
-
Geogomeogo
Light Professional
26.6.2012 - Viedeň - Ozzy and Friends (predkapely: Black Label Society a nejaká nemecká predskupina)
Môj zatiaľ jediný "väčší" koncert. Bola to fakt paráda. Pôvodne tam mali hrať Black Sabbath Reunion, lenže gitarista dostal rakovinu a premenovali to na Ozzy and Friends, ale aj tak, Ozzy to vedel roztočiť, potreboval na to len jednu hadicu s vodou
Hrali všetky tie najväčšie hity od Black Sabbathu aj od Ozzyho. Objavili sa tam aj Slash, Zakk Wylde a Geezer Butler. Bolo to dosť super, aj napriek tomu, že som bol vtedy chorý, som sa neskutočne vybláznil 
Môj zatiaľ jediný "väčší" koncert. Bola to fakt paráda. Pôvodne tam mali hrať Black Sabbath Reunion, lenže gitarista dostal rakovinu a premenovali to na Ozzy and Friends, ale aj tak, Ozzy to vedel roztočiť, potreboval na to len jednu hadicu s vodou
-
Thrash/Death
Star
podľa setlistu.fm je tá skladba Winnebago čo nehrali 16 rokov? Lebo to si mal veľké šťastie toto počuť naživo čo hrali naposledy ešte na turné ku prvému albumuCross napísal:Včerajší zážitok mi asi zostane naveky v pamäti. Foo Fighters v O2 Aréne v Prahe.. Skoro 2 a pol hodiny neustáleho skákania, spievania. Zahrali od starých až po nové.Na pódiu sa objavili aj ich deti a celá atmosféra z koncertu bola skvelá. A ako čerešnička zahrali song ktorý hrali naposledy pre 16 rokmi. Oplatilo sa
-
Soviet
Darca
Podla sprav to hrali prave preto, ze v Prahe sa objavili opat az po 16 rokoch 
-
Thrash/Death
Star
No to by som chcel zažiť ten koncert v Brumlovke, vtedy to bola ešte klubová kapela a bootlegy z tohoto obdobia sa mi dosť páčia.. dnes sú už štadiónová veľkapela a v zapľuvaných kluboch ich už najskôr neuvidíme
-
retsil
Light Star
v pondelok som bol na uplnej tazobe z kanady - HAGGATHA - perfektny koncert a s typkami sa dalo tiez super pokecat!