Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
No fólie plánujem isto, ale nič úplne čierne alebo tak, len nech sú trochu tmavšie.
Ale hlavne by som chcel všetky čierne lišty (na dverách a nárazníkoch) a kľučky dať do farby auta.
Ale hlavne by som chcel všetky čierne lišty (na dverách a nárazníkoch) a kľučky dať do farby auta.
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
To znie rozumnejšie Lord_3D 
Tak, trošku som svoj nápad "vizualizoval". Neviem či to vyzerá zrovna najlepšie.. Vaše názory?
edit: pardon za tie gay instagram farby, ale inú fotku nemám
edit2: ešte pridaná 3. verzia
edit: pardon za tie gay instagram farby, ale inú fotku nemám
edit2: ešte pridaná 3. verzia
fu, zaujimavo to znie, no ked sa na to takto pozriem, klucky by som aj pozmenil, ale s tymi bielymi listami to vyzera minimalne divne 
mozno realne to bude vyzerat lepsie
mozno realne to bude vyzerat lepsie
-
johny541
King
Ako sa na to pozerám, tak sa vážne neviem rozhodnúť čo je lepšie. Pozerám aj fotky fábií na Googli a porovnávam, ale naozaj neviem.
Každopádne tie kolesá máš super.
Každopádne tie kolesá máš super.
Trošku ma mrzí že to nie sú 16", ale bohužial neboli financie, nakoľko len jedna guma (BrightStone Turanza) v rozmere 205/16/45 stojí pomaly 2x viac ako 195/15/50 a to ešte nehovorím o diskoch
. Ale tak, toto je taký rozumný kompromis medzi výzorom/cenou/pohodlím.
Tu máte moju Fóbiu, vnútri poťahy z Lidla za 18 eur a nejaká shitty lakťová opierka za 20. Za tie peniaze to nevyzerá najhoršie.
Super, až na tie poťahy
... keď, tak by som zvolil nejaké jednofarebné .. resp tak členené, aby vyzerali ako origo
...takto mi to príde "sedlácke"
Tak vieš, toto mali v Lidli za pár korún, celkom sa mi páčil ten materiál na sedenie a celkovo je pre študenta dosť rozdiel dať za poťah 18 alebo 50 eur. Nebyť toho blbého nápisu tak je to superLubenečko napísal:Super, až na tie poťahy... keď, tak by som zvolil nejaké jednofarebné .. resp tak členené, aby vyzerali ako origo
...takto mi to príde "sedlácke"
Asi prva felicia, ktoru vidim, ze ma normalne zavarenu tu listu nestastnu hrdzavejucu a nie zrovnany cely kufor od hora az dolu vratane ECV.
Zato vidim, ze s photoshopom si sa vyhral do sytosti. Skoro mi tie farby oci vydriapali
Zato vidim, ze s photoshopom si sa vyhral do sytosti. Skoro mi tie farby oci vydriapali
-
17
Light Professional
To beriem ako kompliment. 
(danke)
(danke)
Ale tak to ma byt, pekne zrenovovane auto
Tu je vidiet, ze na to, aby bolo auto pekne, staci trochu zdraveho rozumu a netreba ziadne mega velke elektrony, spojlery, nalepky, folie a vsetko ostatne co si niektori na auta davaju v domneni, ze to bude cool. V jednoduchosti je krasa, chvalim 
-
17
Light Professional
Dakujem. ☺ Vlastne, elektrony su v plane, ale to je otazka financii. Ale urcite nie nejake obrovske, aby to vyzeralo ako traktor. Pekne kolesa vedia autu dodat spravny smrnc.
Vedia, ale tipujem, ze vzadu mas bubny a to sa mne osobne v elektronoch nepaci. Tvoje auto vyzera velmi dobre aj v takomto stave, tak si to nepokaz 
-
17
Light Professional
Vzadu su bubny. A ano, ak su tam nejake osarpane polohrdzave bubny, je to nechutne. Ale ked su pekne hladke a v spravnej farbe, tak to je skor na osoh, ako na skodu. Aspon moj nazor. ☺GothaR napísal:Vedia, ale tipujem, ze vzadu mas bubny a to sa mne osobne v elektronoch nepaci. Tvoje auto vyzera velmi dobre aj v takomto stave, tak si to nepokaz
-
rufus59
Light Professional
Perfektne vystihnuté a krasna felicia, sám na jednej jazdím už dva rokyAsi prva felicia, ktoru vidim, ze ma normalne zavarenu tu listu nestastnu hrdzavejucu a nie zrovnany cely kufor od hora az dolu vratane ECV.
-
johny541
King
Malý prírastok do rodiny, konečne mám aj fotku cez deň. Absolútna spokojnosť
Seat Leon 1.4 16V "02 - farba pôvodná, celý čas bolo ručne umývané
17.. pekné.. ešte keby sa Ti podarilo "vybieliť" spätné zrkadlá a kľučky dverí.. a keď som pozeral na fotku zozadu... niečo mi tam nesedelo, ale nevedel som čo... hehe... no pekne urobené, chválim!
johny541 ..ako som už dávnejšie písal v tejto téme... najkrajšie auto, aké kedy Seat dokázal vyrobiť (ale možno ho teraz predbehne to nové Toledo/Rapid)... a ešte stále po toľkých rokoch vyzerá jednoducho super a pri pohľade na neho stále slintám.

johny541 ..ako som už dávnejšie písal v tejto téme... najkrajšie auto, aké kedy Seat dokázal vyrobiť (ale možno ho teraz predbehne to nové Toledo/Rapid)... a ešte stále po toľkých rokoch vyzerá jednoducho super a pri pohľade na neho stále slintám.
-
johny541
King
Ja som sa z počiatku obával tej 1.4 55kw, ale môžem povedať, že na behačky po meste je to ideálne. Dokonca aj keď idem mimo mesta a držím ho vo vyšších otáčkach, nemám problém držať s ostatnými krok alebo aj predbiehať. A tým, že je to moje prvé auto si myslím, že ten malý motor je pre mňa výhodou, aspoň neblbnem a učím sa využívať a nakladať s celým výkonom auta. A ďaľšia vec čo ma príjemne prekvapila je v rámci triedy celkom veľký / hlboký kufor. To je pre mňa veľké plus. A celkovo aj stav auta, už pri obhliadke som v kútiku duše vedel, že bude moje