Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
-
TvisTT
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Diablo 3 oficiálne!
niekto na nightmare ? akt2, battle tag cpeel#2927
-
t0m4s3
Admin
som zatial iba Act1 NM, za skeleton kingom
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Tiez som za skeleton kingom NM
Battletag LukasSVK#1365
Battletag LukasSVK#1365
-
t0m4s3
Admin
Budem doma tak za hodinu, tak si ta pridam a mozme hodit particku. Kludne aj do rana, mam zajtra volno 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Dnes som uz pri tom sedel dlho , zajtra cely den mozme 
ja si to vychutnavam s prestavkami aby som to hral dlllllho zatial som v normaly prave som vstupil do druheho actu... tesim sa ze je to opat pustne mesto to sa mi najviac pacilo aj v diablo 2ke
btw stale mam jeden guest pass k dispozicii, vcera sa hlasilo milion ludi a dnes iba jeden
// uz su fuc
moj tag je PoloX#1264
zatial barbar lvl 15 ale nebojte sa hram to pomalsie ale urcite bude vyssi lvl...
btw stale mam jeden guest pass k dispozicii, vcera sa hlasilo milion ludi a dnes iba jeden
// uz su fuc
moj tag je PoloX#1264
zatial barbar lvl 15 ale nebojte sa hram to pomalsie ale urcite bude vyssi lvl...
-
->slavo<-
Addict
tajný buzilevel v Diablo III
-
rufus59
Light Professional
Ten level a ta hudba k tomu zabité

Caute, ak mate niekto volny guest pass na Diablo 3, mohli by ste mi ho poslat ? chcel by som si to vyskusat, ci to moja masina potiahne a nechcem zbytocne vyhadzovat peniaze za nieco, co nakoniec nejde. vdaka.
-
t0m4s3
Admin
Belial na NM dole, Wizard lvl43, 9400HP, 1700DPS, jedna smrt
-
->slavo<-
Addict
Po internete sa širia spravy , že do mesiaca to bude cracknute hmmm (single player)
Mne osobne je to jedno , kedže mam original , ale čo myslite ? Prelomia to ?
Mne osobne je to jedno , kedže mam original , ale čo myslite ? Prelomia to ?
neviem ci tam vobec treba nieco crackovat... to je to iste ako s wowkom, nejde o crack, ale o funkcny emulator servra. ten mozno do mesiaca ozaj pustia von, ale kym bude ako tak funkcny a podobat sa tomu originalneho, to podla mna nebude skor nez o rok.
(to si myslim na zaklade wowkovych emulatorov)
(to si myslim na zaklade wowkovych emulatorov)
-
Cyrus666
Light Professional
Vsetko sa da prelomit takze ano urcite bude crack
Ide o to ze WoW sice uz nepouziva stary auth server (tusim sa volal Grunt) ale presli na system Battle.net a Grunt stale nechali v zdrojakoch WoWka. Preto existuju emulatory na WoW servery. (Grunt je totiz lahke emulovat) Pochybujem vsak ze Diablo tento stary system ma a uz asi iba obsahuje Battle.net. Zatial sa nikomu nepodarilo emulovat Battle.net server, ak sa to podari tak to bude velky uspech.
uz som to tu spominal, nebude to nikdy cracknute tak ako wowko nebolo a nebude cracknute
-
insane
Light Star
Akurat som chcel skusit kupit jednu zbran cez aukciu. Mal som aktualne asi 18k golgov na ucte. Aktualny bid bol 5000. Tak som hodil 5500, napisalo, ze to nie je dost na winning bid. OK, tak som hodil 7500, opat ta ista hlaska. Chcel som hodit viac, ale az vtedy som si vsimol, ze aj ked som nic nekupil, tak mi to zobralo 5000+7500 goldov z uctu. Co to je za haluz? Co som robil zle? Vopred diky!Frco...Ale dost tu tomu pomaha ta aukcia. Som si nahromadil po prvom hrani asi 100 000 goldov a potom som vliezol do aukcie a "odel" sa cisto do rare veci a dmg sa mi zvysil asi 3,5 nasobne, zivoty asi dvojnasobne...proste aukciu rozhodne doporucujem priebezne navstevovat a kupovat itemy, su tam strasne lacne a neuveritelne to boostne postavu.
WoW vlastne cracknute bolo. Od WoW: Cataclysm totiz uz ani Grunt nie je v zdrojakoch a jediny sposob ako emulovat Cataclysm je teda cracknut klienta, ktory znova obsahuje Grunt. Takze sanca tu proste je a to prave cez Grunta. Avsak neviem kto sa toho chyti... Je mozne ze sa ludia co to chcu upiratene este nacakaju par rokov.ropman napísal:uz som to tu spominal, nebude to nikdy cracknute tak ako wowko nebolo a nebude cracknute
-
falcon
Medium Expert
Zháňam pre kamoša guest pass, chcel by skúsiť, či mu to jeho komp zvládne, nemá niekto? PM 
-
t0m4s3
Admin
prachy ti strhnu, ale ked nevyhras tak ti ostanu v menu aukcie (completed) a musis si ich poslat spat do stashuinsane napísal:
Akurat som chcel skusit kupit jednu zbran cez aukciu. Mal som aktualne asi 18k golgov na ucte. Aktualny bid bol 5000. Tak som hodil 5500, napisalo, ze to nie je dost na winning bid. OK, tak som hodil 7500, opat ta ista hlaska. Chcel som hodit viac, ale az vtedy som si vsimol, ze aj ked som nic nekupil, tak mi to zobralo 5000+7500 goldov z uctu. Co to je za haluz? Co som robil zle? Vopred diky!
tak zatial act II. v normaly...
to je presne moje mesto, brutalne sa mi tento akt paci...
nahodil som dve zbrane bez stitu + frenzy to je proste moja cesta uz od diabla 2
ako ste na tom vy s postavou?
to je presne moje mesto, brutalne sa mi tento akt paci...
nahodil som dve zbrane bez stitu + frenzy to je proste moja cesta uz od diabla 2
ako ste na tom vy s postavou?