Ako mu dať najavo že sa mi páči?
Re: Ako mu dať najavo že sa mi páči?
Občas hrá svoju rolu aj vek. Prezradíš nám ten svoj? Súdiac podľa gramatiky, tak mám predstavu (no offence). Tie 4 razy čo ste sa videli, tak prišlo aj na niečo také, ako sú slová, či to je ešte vzdialený level?
Bože
Vykašli sa na to, chodievaj von s kamarátkami a bavte sa. Na takéto veci (podľa toho čo som tu prečítal) ešte nemáš. Ako chceš napredovať vo vzťahu keď sa nevieš odhodlať už k prvému kroku?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a kedy z toho niečo bude? O mesiac? Tak počkaj mesiac a potom ho zavolaj.Sunny5 napísal:ale bojim sa že s toho nič nebude
-
jin
VIP
OK. Poďme sa teda držať témy: Ako mu dať najavo že sa mi páči?
Odpoveď: Osobne!
To, že si spolu mesiac píšete neznamená vôbec nič. Mesiac by som si s Tebou dokázal písať aj ja a mesiac by si s Tebou dokázala písať aj moja o 10 rokov mladšia sesternica, ktorá by Ťa chcela natrolliť a nemala by si najmenšiu šancu to zistiť. Na internete sa všetko zdá "superlegit"!
4krát si ho videla? Ako to prebiehalo? Boli to stretnutia typu: "Ahoj." "Ahooj!" V akom prostredí, čo sa medzi Vami odohralo?
Nemôžeš od nás očakávať návod na to, ako niekomu dať najavo, že sa Ti páči, pokiaľ nám budeš odpovedať dvojslovnými odpoveďami.
Takže nám poskytni viac informácií - vek vás oboch, doterajší priebeh vášho vzťahu (myslím IRL - to, čo ste si popísali je irelevantné), atď. ...
A keď sa bojíš, že z toho nič nebude...no a čo, keď to nevýde? Bude zrazu drahší chleba a mlieko, alebo čo?
Odpoveď: Osobne!
To, že si spolu mesiac píšete neznamená vôbec nič. Mesiac by som si s Tebou dokázal písať aj ja a mesiac by si s Tebou dokázala písať aj moja o 10 rokov mladšia sesternica, ktorá by Ťa chcela natrolliť a nemala by si najmenšiu šancu to zistiť. Na internete sa všetko zdá "superlegit"!
4krát si ho videla? Ako to prebiehalo? Boli to stretnutia typu: "Ahoj." "Ahooj!" V akom prostredí, čo sa medzi Vami odohralo?
Nemôžeš od nás očakávať návod na to, ako niekomu dať najavo, že sa Ti páči, pokiaľ nám budeš odpovedať dvojslovnými odpoveďami.
Takže nám poskytni viac informácií - vek vás oboch, doterajší priebeh vášho vzťahu (myslím IRL - to, čo ste si popísali je irelevantné), atď. ...
A keď sa bojíš, že z toho nič nebude...no a čo, keď to nevýde? Bude zrazu drahší chleba a mlieko, alebo čo?
napr. co robis vo stvrtok, chcela by som ist do kina a s tebou by to mohlo byt celkom fajn.... atdSunny5 napísal:a ako sa ho to mam spitat?
-
audiotrack
VIP
no čo? stretli ste sa?
mám úplne primitívnu otázku: čo si sľubujete od toho, keď niekoho zavoláte von? pretože ja to beriem tak, že keď ma niekto zavolá von, dávam mu šancu vzbudiť vo mne nejaké city a keď s ním idem viackrát von, tak čakám, že on tomu dá nejaké smerovanie. teda, že mi povie, že ma má rád alebo ma pobozká či chytí za ruku. aký je váš názor?audiotrack napísal:zavolaj ho von
je to tak (aspon u mna). pozyvat slecnu bez nejakeho zameru.... to mozem ist rovno s kamaratmi 
kathleen - Uz len to, ze ked prijme pozvanie, tak to nerobi asi pri minimalnych sympatiach. Takze uz to je plus. A potom je tam moznost porozpravat sa, spoznat a zistit o tej osobe nieco. Nie vsetci sa odhodlaju na bozk ci chytenie za ruku po par strenutiach a to najma v pripade, ak necitia podobnu "tuzbu" aj z druhej strany.
Určite od toho niečo čakám, nakoľko nezvyknem volať niekoho von "len tak". Zväčśa však idem na istotu, nakoľko som si istý určitých sympatii a stretnutím sa len utvrdím a buď to len využijem, alebo sa z toho pokúsim spraviť nejaký vzťah. Respektíve čas od času si len tak zvýšiť sebavedomie.. Akurát pred pár týždňami som pozval úplne neznáme dievča na kávu a dá sa povedať, že to bolo niečo nezvyčajné. Od vtedy sme spolu kedy sa len dá 
co znamena citit tuzbu z druhej strany? tuzba tam je, ked s nim chodi von. automaticky. ked sa on na nic neodhodla, znamena to pre nu, ze ho nieco (na nej) odradilo.test napísal:kathleen - Uz len to, ze ked prijme pozvanie, tak to nerobi asi pri minimalnych sympatiach. Takze uz to je plus. A potom je tam moznost porozpravat sa, spoznat a zistit o tej osobe nieco. Nie vsetci sa odhodlaju na bozk ci chytenie za ruku po par strenutiach a to najma v pripade, ak necitia podobnu "tuzbu" aj z druhej strany.
Citit tuzbu z druhej strany znamena nieco ako zaujem, vsimat si ako reaguje, ci sa pozera do oci, ci jej je dobre so mnou a ci by malo vyznam ist este spolu von.