Internet v mobile
Internet v mobile
Ahojte. Dnes som si v telekome aktivoval sluzbu EASY FREE. Mam tam vyhody ako napr. volania za 0.09€/min., SMS do vsetkych sieti za 0.10€ atd... Mam k tomu aj internet v mobile na 30 dni zadarmo. Kedze mam mobil z ORANGEu tak mi tam treba zmenit nejake nastavenie. V telekome som sa pytal, tak vraj to nastavenie najdem na ich stranke, no tam som nic nenasiel... Neviete mi niekto poradit ako to nastavit, alebo kde to najst? K 
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Internet v mobile
aky mas mobil?
http://www.telekom.sk/osobne/pomoc-a-po ... net-a-mms/
kludne ti mohli poslat konfiguracnu sms spravu ale nie just nech sa trapia ludia
kludne ti mohli poslat konfiguracnu sms spravu ale nie just nech sa trapia ludia
Mam nokiu e51. Kde mam zadat tieto parametre?
ja zneuzijem tuto temu, tiez mam internet zadarmo a chcem sa spytat, je jedno ci surfujem cez tmobile wap alebo cez tmobile internet?
aky mas mobil?
ja? samsung star s5230...
mas wifi? Mobil mas na pausal alebo na kredit?
noo ja mam studentsky pausal a mam tam net na rok zdarma
a inac k tvojmu problemu..no a co ze mas telefon z orangeu...mali by ti/musia ti pomoct, inac ten ich lacny pristup ma dnes nahneval tiez, bol som tam nieco riesit, pol hodinu som cakal kým sa rozsvieti moje číslo že som na rade, a po 30 sekundách som odchádzal...že on proste nevie kde je problém a že si mám zavolať na technickú podporu a telefonovať s automatom
a inac k tvojmu problemu..no a co ze mas telefon z orangeu...mali by ti/musia ti pomoct, inac ten ich lacny pristup ma dnes nahneval tiez, bol som tam nieco riesit, pol hodinu som cakal kým sa rozsvieti moje číslo že som na rade, a po 30 sekundách som odchádzal...že on proste nevie kde je problém a že si mám zavolať na technickú podporu a telefonovať s automatom
moj problem je vyrieseny, typek61 mi poslal link, podla toho som si vsetko nastavil a zatial to vyzera ze funguje (nezerie kredit
) Dufam ze to bude klapat aj nadalej. Diki typek.
Teraz ale k tvojmu problemu CheZteR myslim ze to je jedno cez co chodis, ale predsa keby si chodil cez zle spojenie, tak by ti chodila vyssia mesacna faktura.
Teraz ale k tvojmu problemu CheZteR myslim ze to je jedno cez co chodis, ale predsa keby si chodil cez zle spojenie, tak by ti chodila vyssia mesacna faktura.
Cavte, mam t-mobile kartu s pausalom a potreboval by som sa na minutu pripojit na internet, potreboval by som poradit ako na to aby som nemusel platit nejaky balicek dat.
-viem ze by som si to nasiel aj sam ale nemam teraz nejak cas tak dufam ze niekto ma nasmeruje spravne, vdaka
-viem ze by som si to nasiel aj sam ale nemam teraz nejak cas tak dufam ze niekto ma nasmeruje spravne, vdaka
stacilo by, ak by si si precital 4 prispevky vyssie. Naco tu pises ked ani nezadnes citat...
typek61 napísal:aky mas mobil?
no postupujem podla tohto videa ale nemam tam polozku "mobilna datova siet", mam iphone 3g......nejake napady ?
-
Ing. Gandalf
Expert
Dovolim si hijacknut tuto temu. V pondelok idem na tyzdnove prazdniny a nechcem byt bez Internetu. Minule leta som vyuzival O2 Data Neobmedzene a bol som spokojny. Bohuzial to zrusili. Teraz vaham medzi O2 Internet na den (+ mam sim, bez viazanosti, 400mb/den; - nie je tu 3g, 16kbps po prekroceni) a Easy Free Surf30 (+ 3g, bez viazanosti, 64kbps oproti 16kbps; - nemam sim, zle meno Telekomu).
Mobil mam Samsung Galaxy III z Orangeu. Ake mate skusenosti s Easy? Ake je pokrytiee v okoli Zemplinskej Siravy? Da sa surfovat aj s 64 kbps (fora, clanky = text)?
Mobil mam Samsung Galaxy III z Orangeu. Ake mate skusenosti s Easy? Ake je pokrytiee v okoli Zemplinskej Siravy? Da sa surfovat aj s 64 kbps (fora, clanky = text)?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ked uz mas 02 tak tych 400mb na tvoje ucely na den budu bohato stacit a o rychlost tiez nemusis mat strach
-
Ing. Gandalf
Expert
Asi ano, len mi pride blbe platit za 3G, ktore nebudem mat. 
Neviem sice na ktoru stranu zemplinskej ides, ale v okoli MI by si 3G mal mat a mozno niekde chytis z Orange vysielacov
tak som blby ja alebo telefon ?h.olub napísal:no postupujem podla tohto videa ale nemam tam polozku "mobilna datova siet", mam iphone 3g......nejake napady ?