vedeli by ste mi poradit nieco kvalitne?
vopred diki
Zalohovaci software
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zalohovaci software
Vedeli, ale na zalohovanie coho??? Pocitaca, sietovych diskov, dvdciek..., chces to zalohovat automaticky, manualne, potrebujes notifikacie na mail, ulozenie na server (samba, ftp...) alebo co vlastne potrebujes???
pardom ...
zalohovanie systemu, celeho
a taka otazka: daval som zalohovat win 7 cez windows backup a z cca 70 gb suborov mi spravilo 200gb zalohu.moze to byt tim, ze som dal zalohovat subory + pobraz systemu? v obraze je to uz zahrnute?
zalohovanie systemu, celeho
a taka otazka: daval som zalohovat win 7 cez windows backup a z cca 70 gb suborov mi spravilo 200gb zalohu.moze to byt tim, ze som dal zalohovat subory + pobraz systemu? v obraze je to uz zahrnute?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nerozumiem ti ani rit. Ako ti z 70gb moze spravit 200? Dal si zalohovat cely system? Oba disky? Si predsa pozri pred spustenim zalohy co vsetko tam mas zaskrtnute/nastavene a nie nas sa pytat 
ved to nechapem ani ja...
ale nevadi...
ten software na zalohu systemu... (diskov)
toto je priorita
ale nevadi...
ten software na zalohu systemu... (diskov)
toto je priorita
active boot, acronis, ghost,....
podľa typu HDD: diskmanager suite.
nainštaluješ, napáliš boot cd. potom môžeš odinštalovať.
next boot z cd, v menu image backup.
nainštaluješ, napáliš boot cd. potom môžeš odinštalovať.
next boot z cd, v menu image backup.
Pouzi programek od Cobianu - http://www.cobiansoft.com/index.htm Pouzivam od nich zalohovaci soft a je uplne v poriadku. Zalohovat mozes taktiez aj v plnej prevadzke, kedze zalohuje zo shadow copy. Je aj v cz, cize s nastavenim by si nemal mat problem. Ak mas dost casu, pouzi kompresiu dat pre zmensenie objemu zalohy.