ak by mal niekto zaujem mam este 1 volny guest pass
Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Re: Diablo 3 oficiálne!
ak ma niekto zaujem ta nech si ma prida do friendov - sledge13#2171 ,zatial mi to ide pomaly - wizard lvl 10 
-
insane
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Diky moc, chapem. Uz som si nieco pokupil, je to skutocne celkom napomocnet0m4s3 napísal:prachy ti strhnu, ale ked nevyhras tak ti ostanu v menu aukcie (completed) a musis si ich poslat spat do stashu
Ahoj, mal by som zaujem o ten guest pass ak sa este dasledge13 napísal:ak ma niekto zaujem ta nech si ma prida do friendov - sledge13#2171 ,zatial mi to ide pomaly - wizard lvl 10
Mne sa napríklad vôbec nepáči tá aukcia, alebo lepšie povedané, ja ju určite nebudem využívať. Som toho názoru, že pokiaľ si danú zbraň alebo armor nenájdem sám, tak si to na postavu nedám. Pripáda mi to skoro ako cheatovanie.
-
Sarger
Guru wannabe
pinco: To máš skoro ako keby si si to vymieňal s kamošmi alebo s hráčmi na nejakom diablo fóre...
Inak skúsil som si v triale opäť Wizarda a bol som príjemne prekvapený, na to ako ma v bete neoslovil a nebavil
Inak skúsil som si v triale opäť Wizarda a bol som príjemne prekvapený, na to ako ma v bete neoslovil a nebavil
ak by mal niekto guest pass bol by som mu velmy vdačný
potrebujem zistit či ho kúpit alebo nie 
-
vendo
Guru
ja si zatial pomalinky hram monka, ak by niekto chcel Vendelin#2632
Ak by mal niekto ešte guest pass tak by som ho bral 
-
Wishmaster
Medium Professional
Taktiez ak by sa naslo guest pass u niekoho, tak poprosil by som pm
))
Tiez zhanam Guest pass, rozmyslam nad tym, ze si hru kupim, ale chcem si ju minimlane predtym vyskusat, ak niekto mate volny pass napiste, budem vdacny.
Daju sa premiestnovat goldy/itemy z jednej postavy na druhu, vramci jedneho accountu?
Pise mi ze mam slabu graficku pri starte (GeForce 9300 M G), do hry sa vsak nedostanem a tak to nemozem odskusat ci kupit alebo nekupit ?? Alebo ak by niekto mal free Guest Pass
+ K .. dik
Goldy su sharovane medzi celym accountom. Co sa tyka itemov tak zase stash ( bedna ) je tiez zdielana s celym accountom.Markoff napísal:Daju sa premiestnovat goldy/itemy z jednej postavy na druhu, vramci jedneho accountu?
-
aruN
Professional
voľný gp, píšte pm
//poslaný
//poslaný
ak by mal niekto volny GP, rad uvitam 
ak bolo spominane na jednotlivy ucet mas moznost shareovat items v bedni.. cize ak hras za jednu postavu a odlozis do bedne veci na inu postavu, pri lognuti a vytvoreni noveho hrdinu si ich mozes vyzdvihnut...Markoff napísal:Daju sa premiestnovat goldy/itemy z jednej postavy na druhu, vramci jedneho accountu?
ja tak hram primaprne barbara a odkladam veci na wizarda ktore mam od zaciatku brutalne silne...
cize vyuztie bedne je vsestranne... treba si len zakupit miesto v nej... pri normalnom hrani a zbierani penazi sa do druheho aktu dostanene s 3 nasobnym priestorom...
ak ma niekto volny gp, tak poprosim , PM
chcem sa spytat, nehraval som seriu diablo, no chcem, na zahnanie nudy siahnut po tejto hre, avsak tento zaner som si nikdy nesiel, tak najprv by som siahol po hre nie za peniaze, ak rozumiete. Chcel by som ju len proste vyskusat. Ak mi "zachuti" urcite kupim original. Len sa chcem spytat, ci sa oplati tato hra hrat ako singleplayer. Alebo jej hlavna podstata a zapal funguje pri multiplayeri, a zaroven, ci sa multiplayer da hrat aj pri stiahnuti hry na nejakych cracked serveroch
-
t0m4s3
Admin
Ja som D2 hral MP iba raz a uzival som si hru aj ako SP. Je to asi o cloveku, mna to bavi rovnako sameho ako aj v skupine.
-
Sarger
Guru wannabe
saj: Zožeň si Guest pass na trial verziu a skús si to. Craknutá verzia nebude ešte pekne dlho a o funkčnom servery ani nehovorím. Hru môžeš hrať ako singel (tiež fajn) a pokiaľ ťa to prestane baviť prepneš na multiplayer a pokračuješ kde si predtým skončil. V niektorých prípadoch je multiplayer nutnosť pri vyššej obtiažnosti.
t0m4s3: D2 malo na SP hutnú atmosféru, to stálo za to
t0m4s3: D2 malo na SP hutnú atmosféru, to stálo za to