Novy zdroj
-
Outsider
Star
Novy zdroj
Zdravim, planujem kupu noveho zdroja. Vykon 850W-1000W a dolezite je aby mal co najldhsie kable mam pomerne velku skrinu. Cena okolo 200€. Grafiku som teraz menil za GTX 590 tak potrebujem mat na zdroji rezervu, momentalne mam 750 W zdroj. Dik za rady.
Re: Novy zdroj
Co ti 750W nestaci? K comu ti je rezerva pri 80+ zdroji?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
http://www.alza.sk/seasonic-ss-1000xp-8 ... 321542.htm najlepší zdroj aký sa dá kúpiť
-
Outsider
Star
Presne tento som mal v oku. K tomu ci mi 750W nestaci mozem povedat, ze som si isty, ze nie. Mam v skrini velke mnozstvo vetrakov rad robim OC jak CPU tak GPU. Uz pri mojej 580ke bol zdroj dost vytazeny.MichalkoOo napísal:http://www.alza.sk/seasonic-ss-1000xp-8 ... 321542.htm najlepší zdroj aký sa dá kúpiť
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mas na mysli vetraky typu 80mm, 120mm a podobnych, ktorych spotreba sa pohybuje na urovni 1-2W za kus??? Tie ta urcite z biedy nevytrhnu a su zanedbatelne. Na zaklade coho si urcil, ze bol zdroj dost vytazeny???
to by aj mňa zaujímalo na základe čoho zistil, že zdroj bol vyťažený
..mať rezervu na zdroji je hlúposť. Zdroj je poddimenzovaný a najlepšiu účinnosť podáva pri vyššom vyťažení. Najlepšie je mať zdroj presne na mieru ..
-
dobi235
Light Professional
mozno tam ma tych vetrakov 150
a pokial viem tak pre 580-ku je doporucenych 600W..takze 750w ti bohate staci a nema vyznam kupovat silnejsi zdroj...jedine ak by si sa chystal dokupit este jednu do SLI 
-
Outsider
Star
Chyba bude asi v tom zdroji, lebo ta grafika aj pri navyssich stabilnych taktoch nema taku velku spotrebu. Ale k tej GTX 590 sa mi viac hodi http://www.alza.sk/seasonic-ss-860xp-80 ... 321541.htm. Uz len z dovodu, ze moj terajsi ma kratke kable a nie je modularny. V skrinke mam kopec priestoru pre schovanie kablov, ktory nemozem vyuzit kvoli kratkym kablom. Teraz mi staci vyjadrenie, ci ten zdroj, ktory som si vybral je ta najlepsia volba v tej cenovej kategorii, tj. do 200 €.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
je to najlepší zdroj aký môžeš kúpiť
-
hojko
Site Admin
Cakam na odpoved, ze podla coho si zistil, ze terajsi zdroj ti nepostacuje, hmm???
-
dobi235
Light Professional
podla mna zbytocne vyhodenych 250€.. ja mam Corsair TX750 V2 za 100€ a nemozem jedno krive slovo povedat.. podla mna ani sam nevies naco ti taky zdroj bude..
-
Outsider
Star
Vycucal som si to z prstu, ked to tak silou mocou chces pocut. Tvoje dohady sa vyplnili, dufam, ze si teraz spokojnyhojko napísal:Cakam na odpoved, ze podla coho si zistil, ze terajsi zdroj ti nepostacuje, hmm???
-
hojko
Site Admin
Problem restartovania by som nehladal v zdroji, ale skor v nestabilite MB+CPU+GPU.
dobi235 napísal:podla mna zbytocne vyhodenych 250€.. ja mam Corsair TX750 V2 za 100€ a nemozem jedno krive slovo povedat.. podla mna ani sam nevies naco ti taky zdroj bude..
toto je ten najsprávnejší názor (btw. tiež mám tento zdroj). Kupovať nový zdroj za 250€ len preto, že má krátke káble, je trochu choré. Nuž ale presne takýchto zákazníkov trh potrebuje
-
Outsider
Star
Asi vas prekvapim ale ten zdroj mam aj ja. Ano, presne tychto zakaznikov trh potrebuje, co by ste bez nich robili ?M4RoS3K napísal:
toto je ten najsprávnejší názor (btw. tiež mám tento zdroj). Kupovať nový zdroj za 250€ len preto, že má krátke káble, je trochu choré. Nuž ale presne takýchto zákazníkov trh potrebuje
-
dobi235
Light Professional
akoze mi chces povedat ze Corsair TX750 V2 ma kratke kable :-O a ty mas akoze pc skrinku velku ako chladnicka alebo co?
-
Outsider
Star
CM STORM Trooper jak chaldnicka velka neni ale ma velkost 2 beznych skrindobi235 napísal:akoze mi chces povedat ze Corsair TX750 V2 ma kratke kable :-O a ty mas akoze pc skrinku velku ako chladnicka alebo co?
Tak si kup inu skrinku a je po probleme.
-
Outsider
Star
Skrinu za 160 € vyhodim do kosa a kupim si krabicku za 50 € aby mi stacili kable od zdroja to je riesenie
Ta skrina ma super vyriesene chladenie, nie je sice ticha jak to ma niekto rad ale cez leto viac ocenim skrinu z dokonalym chladenim.
Nie, skrinku predas za 80 eur a v tej cene si kupis inu.