MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Už nie takmer, ale už na isto majú finále. Takže čo, finále ako pred 10 rokmi môže byť? 
noo, par rokov dozadu hrali Fini so Svedmi, prehravali 1:5, v poslednej tretine vyrovnali na 5:5 a nakoniec aj vyhrali v predlzeni
je to velmi nepravdepodobne, ale zatial sancu maju
je to velmi nepravdepodobne, ale zatial sancu maju
tak to už hej toto...dobre ich točia ti Rusaci....
6:1 zííram no
Fini maju vystarané už
Fini maju vystarané už
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
otocili niekedy aj 6:1? 
neviem teda ako naši dneska..ale ak by to nezvládli, tak radšej o 3 miesto Fínov ako Rusov...ale zase to iste by sa dalo povedat aj keby hráme finále... no kiež by 
6:1 myslim neotocili 
ak by prehrali vo finale, maju striebro, ak vyhraju v boji o 3. miesto, maju bronz, ked uz teda maju jeden zapas prehrat, nech je to ten finalovy
ak by prehrali vo finale, maju striebro, ak vyhraju v boji o 3. miesto, maju bronz, ked uz teda maju jeden zapas prehrat, nech je to ten finalovy
slusny debakel..finov rozbili jak cigansku hracku
Tak vyzerá to tak, že Fíni dali dnes symbolicky prvý a posledný gól. Hádam zajtra porazia Čechov. 
haha, odvážny 
Predvedená hra bola vyrovnanejšia než výsledok.Trussardi napísal:slusny debakel..finov rozbili jak cigansku hracku
-
guess.whoo
Redeemer
myslim, ze jedine v prvej tretine kde mali fini dokonca mierne navrch. vo zvysnych vsak uz rusi dominovali
-
cORP.
Addict
je mi luto finov ,drzal som im palce od zaciatku ,je to ale vzajomne ako sa aj po nete siri , ale za rusov klobuk dolu ,korculiarske umenie nema na sampionate konkurenciu ,no pani odchadzam ja zabrat flek na udalost roka
dufam ze so stastnym koncom 
Myslite ze nam budu Fini fandit aj proti cechom ? ako to bolo proti Kanade ?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
najhorsie co moze byt je prehrat finale, je to ovela vacsie sklamanie pre hracov ako ked vyhraju boj o bronzbeardie napísal:6:1 myslim neotocili
No nech som akýkoľvek optimista, trebárs aj teraz v zápase s ČR, na výhru našich proti Rusom vo finále by som nevsadil ani cent.
begbee ak dnrska vyhrame tak si idem vsadit na finale nejake 15 eura na nasich len nech to nedopadne tak ako kamarat stavil na USA vs Slovensko 50 eur na USA 
-
RoQa
Darca
Ako je na tom vlastne Mikus ? bude hrat ?
Po zapase prehrat vo finale je sice horsie ako vyhrat bronz ale s odstupom casu bude lepsie ked povies ze sme boli strieborny
)
Ja sa budem opakovať, ale ak naši nevyhrajú s Čechúňmi, tak im zostane zemiaková medaila....a to nechcem
Vo finále je to už prakticky jedno, striebro je neuveriteľné, zlato určite mať nebudeme, a tiež ho mať nebudú ani Česi....Rusi sú naozaj výborní, chcel som aby Fínom nasúkali aspoň osmičku, aby to nerozdýchali do zajtrajšieho boja o bronz ak to náhodou našim proti Čechom nevyjde
Už len za tú olympiádu z 2010 by som hráčom ako Kopecký medailu doprial....postupom do finále bude istota medaile
btw. pevne verím, že nás Česi poriadne podcenia a tiež, že sa neprejaví český komplex a dve tretiny budeme pozerať na čechov čo hrajú a potom 7 minút budeme v závere doháňať už nedostihnuteľné.
Vo finále je to už prakticky jedno, striebro je neuveriteľné, zlato určite mať nebudeme, a tiež ho mať nebudú ani Česi....Rusi sú naozaj výborní, chcel som aby Fínom nasúkali aspoň osmičku, aby to nerozdýchali do zajtrajšieho boja o bronz ak to náhodou našim proti Čechom nevyjde
Už len za tú olympiádu z 2010 by som hráčom ako Kopecký medailu doprial....postupom do finále bude istota medaile
btw. pevne verím, že nás Česi poriadne podcenia a tiež, že sa neprejaví český komplex a dve tretiny budeme pozerať na čechov čo hrajú a potom 7 minút budeme v závere doháňať už nedostihnuteľné.