Liga majstrov
Re: Liga majstrov
Tak čo vravíte, ako to dnes odpadne? Pozerá vôbec niekto popri tom hokejovom nadšení?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
zatial ma bayern dost navrch, ale zakopy pre chelsea uz priniesli uspech
Už som išiel písať, že Bayern zaslúžené víťazstvo a vyrovnali. No som zvedavý.
Bayern mi príde strašne nedôrazný v koncovkách. Možno som ovplyvnený tým hokejom, že tam do toho tlačia, kým sa neodpíska, ale z toľkých šancí by mali dať aspoň 3 góly...Ak to nedotiahnu, tak to bude pre nich veľmi trpké...
Robben nepremenil ďalšiu dôležitú penaltu a teraz hrá ako sebec. Tak toto bude ešte zaujímavé.
nepekny futbal, polka hracov chce Oscara...
Keď Chelsea opäť prehrá finále LM na penalty, ako pár rokov dozadu s Man Utd, tak mi ich príde asi aj trochu lúto. 
na penalty tipujem Bayern, aj ked Cech moze prekvapit, som zvedavy teda
Neuer je pán, dal penaltu v 3. sérii.
Ako prvý brankár v histórii finále LM.
fuuuu, Schweinsteiger mal inu smolu teda, cg Chelsea
Jasný dôkaz ako dokáže byť futbal celkovo aj šport nespravodlivý a bez kúska tej povestnej šťasteny sa proste vyhrať nedá. Toľko "šťastia" koľko mala FCH túto sezónu sa dúfam už nezopakuje a bude vyhrávať už iba futbal. Gratulácia FCH
//Vidím že vyjadrenie osobného názoru tu niektorým jednotlivcov vadí ale čo sa dá robiť do toho...
//Vidím že vyjadrenie osobného názoru tu niektorým jednotlivcov vadí ale čo sa dá robiť do toho...
Tak po Moskve a nejakých tych semifinále som sa konečne dočkal výhry Chelsea a to v sezóne, keď som to ozaj nečakal a keď si to ozaj že nezaslúžili, ale tak haters gonna hate
Bayern bol lepší, no ale nakoniec sa to predsa len nejako vybetónovalo a vychytalo
S dnešnými športovými výsledkami už spokojnejší byť nemôžem 
-
audiotrack
VIP
veľké sklamanie. Chelsea hralo hnusný futbal. Nezaslúžilo si postúpiť cez barcelonu, a nezaslúžilo si poraziť ani bayern.
-
hojko
Site Admin
A Bayern hral vo finale pekny futbal??? Cele finale bola skor parodia na futbal na urovni piatej ligy alebo prvej triedy dedinskeho futbalu, nie na urovni finale LM.
-
guess.whoo
Redeemer
chelsea si nezasluzila postupit ani cez neapol..otras a hnus
-
audiotrack
VIP
finále som nevidel, nebol som doma. ALe videl som štatistiky. Na rohy nejako 17:2 či koľko, podobne vysoko aj na strely. Z toho som si urobil obraz + čo mi hovoril otec že bayern bol jednoznačne lepšíhojko napísal:A Bayern hral vo finale pekny futbal??? Cele finale bola skor parodia na futbal na urovni piatej ligy alebo prvej triedy dedinskeho futbalu, nie na urovni finale LM.
jj Bayern jednoznačne aktívnejší, snažili sa v podstate celý čas obliehali bránu. Ale zas žeby Chelsea sa na nič nezmohla tiež nie je pravda, aj oni mali pár príležitostí. No tak či onak skončilo to tak, ako skončilo. I keď som fanúšik Chelsea, hráčov Bayernu mi bolo ľúto. Prehrať s vedomím, že boli lepší je na hovno.
Neplačkajte no Chelsea mala výbornú taktiku a zaslúžene vyhrala Bayern si za to sám môže ale kľudne nadávajte na Chelsea mne je to jedno náladu mi nepokazí nič 
urcite niesom som sam komu bayern odsral tiket.. to je teda fail ludia museli na tom poprehravat majland