MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Krása, dnes na Amfiteátri v Košiciach vynikajúca atmosféra
Neskutočne sa teším na finále, bude to ťažký súboj, no verím, že Vújtek niečo vymyslí a zdoláme "Zbornu"! Inak sa musím priznať, že celý turnaj som nadával na Šatana, že je to drevo, a nič tam už nespraví. Mýlil som sa. Ešte stále to má v sebe, ten gól v oslabení, jak zabral na Kovářa, no proste super. Klobúk dolu 
na margo tomaseho prispevkut0m4s3 napísal:Neskutocne vybojovane, snad sa to opat proti Rusom podari.
Akurat nechapem preco ocenenie najlepsieho hraca nedosal Handzus, ten hra neskutocne. Sekera taktisto vyborny v obrane, ale Handzus podla mna este lepsi.
pozrite si celu tu akciu ako to handzus premyslel ked dal satanovi na druhy gol, cesky utočnik prihraval cez handzusa a handzus nasledne vystihol prihravku, tak on to spravil genialne, pozrel sa smerom k lacovi a cech si myslel ze prave nedava pozor ale to bol z handzusovej strany oje* a hned ako prihraval na opačnu stranu tak to handzus vystihol a nasledne krasne prihral satanovi na samostatný
proste je to pan hrac a tiez som prekvapeny ze nebol oceneny, skoda
-
redliner
King
Zápas som sledoval v Prešove na hokejom štadióne
vynikajúca atmosféra,zajtra na finále idem tiež. Bude to ťažký zápas,Rusi idú ako mašiny zatiaľ,ale tak dúfam že zajtra ruská kosa narazí na kameň 
sorry ale toto je uz chore
http://www.facebook.com/CeskoZviteziPro ... hHokejistu
http://www.facebook.com/CeskoZviteziPro ... hHokejistu
Treba nahlásiť, lebo niekto tu nevie zniesť prehru. 
Toto je fakt už moc takáto demencia..... nechápem kde ľudia berú takéto retardované myšlienky
ze vas vedia deti na facebooku rozhodit 
-
redliner
King
Tiež si myslím že si takýchto úbožiakov netreba všímaťbeardie napísal:ze vas vedia deti na facebooku rozhodit
-
fikotek
King
No ta facebookova stranka je opravdu na tisic facek!!! Zaslouzene ste si to vyhrali
Gratuluju k viteztvi a doufam ze drtnete i rusaky.
-
audiotrack
VIP
no neviem či zaslúžene. Tri tyčky sme dostali, na strely nás češi prestrielali úplne jednoznačne... Hrali sme taký "chelsea" hokej. Brániť zubami nechtami a sem tam protiútok. Vyšlo to, ale hokej to nebol pekný a ani sme neboli v tom zápase lepším tímom. Na rusov nám to stačiť nebude, hlavne keď máme už len 5 obrancov.
Výhra samozrejme teší, o to viac že to bol taký dôležitý zápas a s odvekým rivalom. O bronz neviem komu fandiť. Doprial by som ho aj čechom, no aj fíni by mohli keď sú domáci.
Výhra samozrejme teší, o to viac že to bol taký dôležitý zápas a s odvekým rivalom. O bronz neviem komu fandiť. Doprial by som ho aj čechom, no aj fíni by mohli keď sú domáci.
Nedokážem tomu uveriť
Pred šampionátom minimálne očakávania a teraz sme vo Finále 
Jediné čo mi vadí že žiaden český portál nezabudol spomenúť že je to Vújtková zásluha alebo Vújtkove víťazstvo, na jednej strane súhlasím , máme konečne super trénera po filcovi ale máme aj tím a ten málokto ako taký spomenul
Zajtra fandím Fínom ale nie preto že proti čechom niečo mám ale Fíni nám fandili od začiatku a podla všetkého čo som čítal alebo počul , majú nás tam dosť radi
Jediné čo mi vadí že žiaden český portál nezabudol spomenúť že je to Vújtková zásluha alebo Vújtkove víťazstvo, na jednej strane súhlasím , máme konečne super trénera po filcovi ale máme aj tím a ten málokto ako taký spomenul
Zajtra fandím Fínom ale nie preto že proti čechom niečo mám ale Fíni nám fandili od začiatku a podla všetkého čo som čítal alebo počul , majú nás tam dosť radi
-
audiotrack
VIP
ale ten tím si zložil tréner predsa. Tí hráči tu boli aj pred rokom, za pôsobenia hanlona a nevybral si ich
-
hojko
Site Admin
Libor Hudáček: Otázka: Zajtra vás čaká finále proti Rusku. Čo vo vás vzbudzujú mená ako Ovečkin, Siomin, Dacjuk či Malkin?
Odpoveď:- Hral som zatiaľ proti nim iba na playstatione.

http://hokej.cas.sk/clanok/224055/libor ... tione.html
Odpoveď:- Hral som zatiaľ proti nim iba na playstatione.
http://hokej.cas.sk/clanok/224055/libor ... tione.html
-
guess.whoo
Redeemer
a ty by si ich vybral, keby si mal k dispozicii tych hracov, ktori nakoniec hrali?
Tyčka znamená, že nemieril presne, rovnako ako keby dal vedľa. A jednoznačne prestrielali? Čože? Strely 22:17 (pre čechov), na bránu 17:21audiotrack napísal:Tri tyčky sme dostali, na strely nás češi prestrielali úplne jednoznačne...
A že sme hrali Chelsea hokej? Aj Češi by ho hrali, keby neprehrávali
-
audiotrack
VIP
To je krásne. Keby dáme tri tyčky my, tak sa tu píše o českom šťastí. Keď ich dali oni, tak to znamená že nemierili presne
To už ja neviem, ja som odrodený futbalista a vždy som tvrdil, že tyčka neznamená nič viac ako to, že nie je gól. Nemal by si to teda takto generalizovať 
Česi sa mi zdali lepší, mali sme viacej šťastia tentokrát my. Každopádne veľký úspech, azda nás to šťastie už neopustí ani zajtra. Škoda len, že sme sa s Českom nemohli stretnúť až vo finále.
Tak na strely nas mozu prestrielat, ale to nehovori ktory tim bol v zapase lepsi. Iba aktvnejsi v utoku. Okrem utocnikov mas v time aj obranu a predovsetkym brankara. A pocas zapasu robis chyby za ktore platis inkasovanymi golmi. Suhlasim zcasti s tym, ze cesi maju lepsie muzstvo, ale rozhodujuci zapas sme odohrali lepsie ako oni. Ziadne defenzivne kixy ako to mame vo zvyku, vyuzity break po chybe cechov, velmi dobre zahrane oslabovky (aj disciplina celkom usla) vypichovacky a boje o puk a pod. To ze nas prestrielali je pochopitelne, kedze cesi museli dohanat naskok a my sme betonovali. Rozhodujuca je efektivita, nie statistika.audiotrack napísal:Tri tyčky sme dostali, na strely nás češi prestrielali úplne jednoznačne... Hrali sme taký "chelsea" hokej. Brániť zubami nechtami a sem tam protiútok.
Alebo si videl iny zapas.
Ja mam niekedy pocit, ze keby sme viedli vo vsetkom, tak by sa nasiel niekto, co by povedal ze sme vyhrali so stastim, lebo super viedol na vhadzovaniach.
Chcel by som len pripomenut ze to co sme my dnes hrali hravali Cesi proti Rusom a vychadzalo im to. Ovladnutie stredneho a obranneho pasma a zachytavanie pukov a nasledne precislenia.