Cena ND Audi oproti VW
Cena ND Audi oproti VW
Caute, chcel by som sa spytat, ako je to s cenou nahradnych dielov u Audi oproti VW popripade este aj oproti Skode. Diky.
Re: Cena ND Audi oproti VW
Vsetko to spada pod koncert VW, takze su ceny dost podobne. Zalezi ale od konkretneho modelu auta.
Rozhodujem sa medzi A4 a Passat. Toto by ma najviac zaujimalo, o kolko cca vyssie su u Audi. Dik
To je pekne, ale treba napisat aj rocnik, motorizaciu a podla toho sa da blizsie povedat. Okrem toho by bolo dobre opytat sa na konkretne diely, aby sa to dalo porovnat, napriklad lozisko kolesa, brzdovy kotuc, celne sklo, kompresor klimatizacie, jednotka ABS, chladic, treba uviest par prikladov. Niekde je cena vyssia u A4, niekde u Passatu a niekde je uplne totozna, pretoze ked si vezmes rovnake auto, napriklad A4 z roku 2005 a 2.0 TDI s rovnakym oznacenim motoru ako ma Passat z roku 2005 a 2.0 TDI, tak je vela dielov totoznych.
Zaujimalo by ma vo vseobecnosti, nie konkretne nejaka suciastka...
Dik
uz ti odpovedal, je to jeden koncern a vela suciastok je tam totoznych
Presne tak...možno vo všeobecnosti môžu byť najmä špecifické diely o niečo drahšie čo môže byť spôsobené aj tým že pre Audi sú dodávané niektoré diely s menšími výrobnými odchýlkami ako napr pre VW alebo Škodu
ale vo väčšine to bude to isté alebo veľmi podobné
ale vo väčšine to bude to isté alebo veľmi podobné
Cena ND Audi oproti VW
No ked so mal vw polo 1.6 a chcel som novy vstrek tak ten stal 200€ a na feldu 1.6 50€ motory rovnake.
Rovnake myslis aj kodovym oznacenim? 
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
joker: co to bolo za motor? tiez sa mi to nezda...
Cena ND Audi oproti VW
Tusim AEE 1.6 55kw