AUTOsalon NITRA 2005
Prave som sa odtial vratil a musim sa priznat, ze z istych dovodov som tam bol len hodinu... skoda. Co som vsak potreboval vybavit a vidiet som vybavil a videl, no niektori ludia su fakt yebnuti. M6 a obe cary od Lexusu som si mohol vychutnat aj zvnutra, co poniektori znasali tazko- lebo "preco by aj oni nemohli". Dobre ze ma z toho auta nevytiahli, sedlaci zapraskani...
-
quasimoto
Star
- Kontaktovať používateľa:
tie auta boli zamknute? a ako MB S, R a Audi Q7?Tomasito napísal:Prave som sa odtial vratil a musim sa priznat, ze z istych dovodov som tam bol len hodinu... skoda. Co som vsak potreboval vybavit a vidiet som vybavil a videl, no niektori ludia su fakt yebnuti. M6 a obe cary od Lexusu som si mohol vychutnat aj zvnutra, co poniektori ludia znasali tazko- lebo "preco by aj oni nemohli". Dobre ze ma z toho auta nevytiahli, sedlaci zapraskani...
Velmi dolezite fotky z autosalonu zatial len z mobilu ale zajtra s fotaku
Download-Link: http://rapidshare.de/files/5754164/vystava.rar.html
nazorna ukazka
- Prílohy
-
- W golf dnu.jpg (49.8 KiB) 2051 zobrazení
-
- Sk octavia kombi .D.jpg (47.39 KiB) 2051 zobrazení
-
rsc
Medium Star
Ja som bol dnes pozriet, fotiek je dost a v celkom slusnej kvalite. Uroven mohla byt lepsia, aktualnych noviniek malo, ale zasa niektore potesili, chybali mi aj niektore modely. Nebyt hufu ludi, resp. nie tak nahusto postavene auta, dalo by sa. Ak to mam porovnat s autosalonom v Brne,bol horsi tento v NR.Co sa tyka sedenia v modeloch - v ktorych som chcel sediet, v tych som sedel. Ale urcite nelutujem,ze som obetoval sobotu na to, uz len koli tym hosteskam
.
-
quasimoto
Star
hmmm ja som pred dvoma rokmi bol tiez a bolo to ine, no nemyslim ze by to bolo tym ze byt bol autosalon horsi. Vtedy som bol totiz mimo z toho ked som si sadol do 206 RC, alebo RX-8, tento rok som bral to ze som vyskusal MB S, R a ine ako samozrejmost..Keart napísal: Presne tak !!Pred dvoma rokmi som sa tam este nenudil ale teraz je tam fakt ze nuda !!
No ale ak si tento rok isel na Autosalon v ramci novinarskeho dna, tak sa tej samozrejmosti asi nie je dovod cudovat, zejoquasimoto napísal:hmmm ja som pred dvoma rokmi bol tiez a bolo to ine, no nemyslim ze by to bolo tym ze byt bol autosalon horsi. Vtedy som bol totiz mimo z toho ked som si sadol do 206 RC, alebo RX-8, tento rok som bral to ze som vyskusal MB S, R a ine ako samozrejmost..