Zkladna doska Z77
-
Outsider
Star
Zkladna doska Z77
Zdravim, v upgrade PC mi uz ostava len vymenit MB. Momentalne mam sock. 1155 a na nom aj chcem zostat. ASUS P8Z77-V PRO mi pride ako jasna volba, len ci tie inovacie stoja za upgrade, hlavne LucidLogix Virto MVP, ci nie je skor len na okrasu ako na efekt. Ide mi hlavne o to vytlacit z PC, co najviac herneho vykonu. Do buducna urcite prechod na Ivy. Dik za rady.
Re: Zkladna doska Z77
A akú máš teraz dosku? A aké komponenty v nej budeš mať?
-
Outsider
Star
ASUS P8P67 (rev 3.1), 2500k, GTX 590, 8 GB Ram 1333 Mhz
http://extrahardware.cnews.cz/boj-na-zi ... i?page=0,5
Nárast výkonu sa bude rovnať štatistickej chybe..
Ak od rozkoše nemáš čo robiť s peniazmi, choď do Z77, ale radšej si vyber niečo lepšie ako "len" -V PRO verziu.
Na Tvojom mieste počkám a kúpim novú dosku, až keď budem prechádzať na Ivy Bridge. Kým sa rozhodneš uskutočniť tento upgrade, určite budú lepšie a aj lacnejšie dosky pre tieto procesory... takže aj tak budeš opäť chcieť vymeniť PZ77-V PRO za niečo novšie.. povedzme so Z87 chipsetom.

Nárast výkonu sa bude rovnať štatistickej chybe..
Na Tvojom mieste počkám a kúpim novú dosku, až keď budem prechádzať na Ivy Bridge. Kým sa rozhodneš uskutočniť tento upgrade, určite budú lepšie a aj lacnejšie dosky pre tieto procesory... takže aj tak budeš opäť chcieť vymeniť PZ77-V PRO za niečo novšie.. povedzme so Z87 chipsetom.
-
Outsider
Star
Rozumna rec. Dik za radu.