Akú mám šancu?
-
jozef123456
Novice
Akú mám šancu?
ahojte, pred mesiacom som sa rozišiel s priateľkou, boli sme spolu 7 mesiacov, nazačiatku, mala o mne mienku že som dokonalý chlapec, bol som proste pozorný, nedokázal som sa na ňu škaredo pozrieť, potom som začal byť majetnícky, chcel som ju iba pre seba, začalo ju to štvať a tak strácala dôveru v náš vzťah, raz keď pili s kamarátkami, povedala, že by ma dokázala podviesť, no neuvedomil som si že by to len dokázala, nie že to chce urobiť alebo to urobí. Začal som ju vyšetrovať, mal som hlúpe reči na to s kým sa stýka a podobne som jej chcel organizovať jej voľný čas, ona to už nechcela a tak sa so mnou rozišla, veľmi plakala, asi ešte dva týždne bola veľmi smutná, no potom to nejak prekusla, momentálne sa stýkame ako kamaráti, no ona nevypadá ako keby chcela byť kamarátka, keď si píšeme v kuse mi hovorí iba že už nič nechce, no keď sme spolu niekde fyzicky, tak ma stále hladká, bozkáva po krku, keď je pripitá je dosť prítulná ku mne a vypadá hrozne šťastne keď je so mnou, chcel by som vedieť čo si o tom myslíte, dokážem ju získať späť? je tam ešte nejaká šanca?
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Akú mám šancu?
Chlape preber sa. Taku zensku by som ani neosral. Na co by ti bola, keby ta pri prvej prilezitosti podvedie?jozef123456 napísal:povedala, že by ma dokázala podviesť
-
jozef123456
Novice
vieš nebolo to presne tak myslené, že by ma podviedla, od toho ako to povedala ubehli do konca vzťahu ešte asi 2 mesiace a bola bezomna na mnohych akciach kde sa opila a s nikym nič nemala. skôr to povedala v opilosti a pretože už som ju sral dosť
Veď povedala, že teda už nič nechce. A keď sa túli len pripitá, to sa nepočíta.
Tiež som nejak nepochopila, že keď tvrdila, že by ťa aj podviedla, prečo myslíš, že to bolo akože zo srandy či z opitosti či z čoho a že si si taký istý tým, že to nemyslela vážne
To, či to má zmysel sa k sebe vracať, viete len vy dvaja. Každopádne aj tak si myslím, že ty ju budeš viac strážiť (keďže trepla to to tej nevere) a ona sa bude cítiť obmedzovaná.
Tiež som nejak nepochopila, že keď tvrdila, že by ťa aj podviedla, prečo myslíš, že to bolo akože zo srandy či z opitosti či z čoho a že si si taký istý tým, že to nemyslela vážne
To, či to má zmysel sa k sebe vracať, viete len vy dvaja. Každopádne aj tak si myslím, že ty ju budeš viac strážiť (keďže trepla to to tej nevere) a ona sa bude cítiť obmedzovaná.
-
jozef123456
Novice
17 17
to s tou neverou neberte tak vážne zas a napísal som že aj keď nie je pripitá hladká ma, hrá sa mi s vlasmi, bozkáva ma po krku, dáva mi pusy, neviem čo si mám o tom myslieť
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2012, 18:18)
a keď sa na ňu pozriem alebo usmejem nedokáže sa neusmiať tiež
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2012, 18:18)
a keď sa na ňu pozriem alebo usmejem nedokáže sa neusmiať tiež
Že dievča asi samo nevie, čo chce 
-
jozef123456
Novice
keď sme sa rozchadzhali povedala mi, stále ťa ľúbim a moje srdce patrí tebe, iba chcem byť voľná, vlastne som chcel vedieť či ľudí tá voľnosť časom neprejde a nezatužia po láske a nehe opäť.
Môj kamarát dostal kopačky s vetou: "chcela by som niekoho ako ty, ale myslím, že nie si ten pravý...."
wtf, že?
Tou voľnosťou myslí čo? To, že nechce, aby si ju obmedzoval (kontroloval, sledoval...)? Alebo len to, že chce mať vo vzťahu priestor aj pre seba, kamarátky ... čo je vlastne normálne.
Tou voľnosťou myslí čo? To, že nechce, aby si ju obmedzoval (kontroloval, sledoval...)? Alebo len to, že chce mať vo vzťahu priestor aj pre seba, kamarátky ... čo je vlastne normálne.
-
TommyHot
Addict
Podla mna chce byt len friend with benefits, aby si ju nemohol kontrolovat a obmedzovat.
-
jozef123456
Novice
snažil som sa ju vlastniť a kontrolovať, bol som podozrievavý aj keď som vlastne nemal byť prečo lebo ona mi ukazovala ako má ľúbi, voľnosťou myslí to že nechce byť obmedzovaná a kontrolovaná, ona si myslí že táto moja tvár ktora kontroluje a podozrievá je moja pravá tvár, no tak to nie je, myslím že sám dobre viem čo je moja tvár a čo nie, jediný dôvod prečo som taký bol bolo že som sa zrazu začal obavať o to že ju stratím...
Uhraj to na fwb, najlepšie riešenie. 
Čo s ňou? Nič. Je asi jedno, čo ti tu kto poradí, aj tak sa zariadiš v danom okamihu tak, ako sa ti to bude zdať najlepšie. Ak ťa stále bozkáva, túli sa k tebe a podobne, tak v prípade, že to tak nerobí s každým, tak k tebe stále niečo cíti. Či skúsiť o ňu bojovať alebo sa vysrať nato, je len a len na tebe, sám ju poznáš najlepšie a vieš si zhodnotiť plusy a mínusy.
Neviem, čo by si chcel od nás počuť. Áno, je šanca, že sa k sebe vrátite, ale či to je správne riešenie, to musíš vedieť ty, nie my.
Neviem, čo by si chcel od nás počuť. Áno, je šanca, že sa k sebe vrátite, ale či to je správne riešenie, to musíš vedieť ty, nie my.
-
jozef123456
Novice
to riešenie by mi zrejme vyhovovalo, ale bojím sa, že ma **pi*i** za taký nápad
Tak a čo vlastne chceš? Chceš s ňou počítať do dlhodobého vzťahu alebo ju chceš len na jedno? Alebo ti to je jedno...
-
jozef123456
Novice
je to takto, ja by som s nou chcel byť tak dlho ako sa dá v normálnom vzťahu, ona mi povedala, že už spolu nikdy nebudeme, no na druhý deň sme spolu a ona sa ku mne správa ako keby sme spolu niečo riešili, má veľa dobrých kamarátov, ktorí jej poradili rozchod, vlastne si myslím že keby nepočula ich názor ešte sme spolu a nedokážem jej uveriť že somnou už nikdy nechce byť, kedže sa správa tak ako sa správa a to ani nie je opitá
Tak v tomto prípade si myslím, že keby si to skúsil zahrať na fwb, tak by si sa akurát tak odpísal neskutočne... A vieš prečo? Lebo kamarátky by jej povedali, že si typický chlap, ktorému ide len o jedno. A ona by ich počúvla.
-
jozef123456
Novice
takže čo mám urobiť ak chcem pokračovať vo vzťahu? nechať ju, netlačiť a byť k nej milý ?
Ona vie, že ju chceš. Ak bude chcieť riešiť vzťah s tebou, tak ti to povie. Resp. možno ti to naznačuje aj tým, čo robí, keď ste spolu vonku. Každopádne je to žena a nemôžeš vedieť, čo od nej čakať, takže dopadnúť to môže hocijako. Netlač určite, to je najhoršie riešenie.
-
audiotrack
VIP
jozef123456 napísal:... raz keď pili s kamarátkami...
jozef123456 napísal:...keď je pripitá je dosť prítulná ku mne a vypadá hrozne šťastne...
To mala akože málo voľnosti keď bola skoro stále opitá? Ak by mne frajerka povedala že by ma dokázala podviezť, správal by som sa rovnako ako ty a už by som jej viac neveril. Skrývať to za to že bola opitá je hlúpe, vtedy je človek možno ešte úprimnejší a otvorenejší ako za triezva. Ak ti to ale napriek tomu všetkému stojí za to, tak sa dokopy dajte. Teda ak to chce, lebo mi pripadá ako nejaká, s prepáčením, hlúpa hus. Typická 17 ročná ktorá žije len zábavou, alkoholom a partiou ale na vzťah ešte nie je vyzretá. To vidno aj z toho že ti povie že je koniec a už ťa viac nechce a na druhý deň to už neplatíjozef123456 napísal:bola bezomna na mnohych akciach kde sa opila
jozef123456 napísal:ona mi povedala, že už spolu nikdy nebudeme, no na druhý deň sme spolu a ona sa ku mne správa ako keby sme spolu niečo riešili
ak dobre čítam, tak si prvý spravil chyby ty, takže nevidím dôvod prečo by to nepovedala, keby som začal ja obmedzovať nejak svoju priateľku alebo naopak, tiež by nebol asi ani jeden šťastný..jozef123456 napísal: potom som začal byť majetnícky, chcel som ju iba pre seba, začalo ju to štvať a tak strácala dôveru v náš vzťah, raz keď pili s kamarátkami, povedala, že by ma dokázala podviesť
a k tomu či sa dať naspať do kopy, no ak sa to aj podarí a budeš sa zas správať ako si vyššie spomínal, tak to nevydrží dlho
najlepšie riešenie by bolo naozaj FWB kým si niekoho nenájdete, teda ak to dokážeš zvládnuť