ja som to hral, avsak len sezonu, lebo pri rozhodovani v ktorom klube ostanem, som si nevsimol, ze su tam moznosti pokracovat ako be a pro a iba ako manazer
ale bolo to odveci
Fuh, ale skúšal som tak 3-4 zápasy, no z 15 striel som pustil 13, takže neviem neviem, radšej asi ostanem pri "manažovaní" celého tímu, nie len brankára.
Počujte borci, už dávnejšie som si všimol, že niekedy behom kariéry na FIFE sa stane, že nejaký klub preberú bohatí majitelia, jednoducho že do nich začnú pchať obdobné peniaze, ako majitelia v PSG, Malage, Chelsea a pod.
Myslíte, že je šanca alebo je vôbec možné, aby takýto majitelia niekedy vstúpili aj do mnou vedeného klubu?
Škoda, lebo mohlo by to byť zaujímavé. Hral som tuším za City, len kvôli peniazom, skúšal som si poskladať vysnený tím, no Newcastle mi ukradol pár hráčov, lebo na začiatku 2. sezóny k nim prišli nejakí miliardári a pokupovali hráčov typu Walker, Gotze, Hazard, neskutočné sumy hádzali, 60-70M za hráča, robili mi ťažkú konkurenciu.
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2012, 20:50)
je moznost ziskat pohar ekd hra ligu napr taliansku karieru? ako v nhl ze stanly cup tak aj tu? lebo uz hram cervenec 2012 a este som nehral o ligovy pohar...ja sa do futbalu az tak nevyznam tak neviem..
Každá liga funguje tak, že môžeš získať titul (výhra v dlhodobej súťaži) a takisto bojuješ aj v pohári, v každej lige sa môže volať ten pohár inak, v Anglicku je to Carling Cup, v Španielsku zas Copa del Rey, v Nemecku DFB Pokal. Ide o to, že áno, v každej lige môžeš bojovať aj o ligový pohár, aj o titul. Ak sa dobre umiestniš, tak môžeš v ďalších sezónach hrať poháre európskeho charakteru (Liga majstrov, ten je prestížnejší alebo potom Európska liga je druhý pohár).
hd_ napísal:Počujte borci, už dávnejšie som si všimol, že niekedy behom kariéry na FIFE sa stane, že nejaký klub preberú bohatí majitelia, jednoducho že do nich začnú pchať obdobné peniaze, ako majitelia v PSG, Malage, Chelsea a pod.
Myslíte, že je šanca alebo je vôbec možné, aby takýto majitelia niekedy vstúpili aj do mnou vedeného klubu?
Pokial potrebujes financie, tak si pred ukoncenim sezony uprav svoju zostavu tak, aby tvoji hraci mali co najnizsi overall. Ja osobne som mal aj 2-5 hracov, ktorych som si pocas januaroveho prestupoveho obdobia kupil prave preto, aby som ich nasledne vyuzil pre tento ucel..