Chcel by som vedieť, či existuje nejaký program, ktorý by zablokoval prístup k PC na nejaký čas, ktorý si určím a počas toho času sa PC nedá používať a ani vypnúť blokovanie. Zišlo by sa mi to pri cvičení alebo učení
Program, čo zablokuje PC na istý čas
Program, čo zablokuje PC na istý čas
Neviem, či som v správnej téme, ak nie, presuňte ju
.
Chcel by som vedieť, či existuje nejaký program, ktorý by zablokoval prístup k PC na nejaký čas, ktorý si určím a počas toho času sa PC nedá používať a ani vypnúť blokovanie. Zišlo by sa mi to pri cvičení alebo učení
lebo iba tam sedím a na ostatné sa mi nejak nechce nájsť čas, pričom robím len samé kraviny. Taký program by fakt bodol.
Re: Program, čo zablokuje PC na istý čas
Povedz rodičom, nech ti hodia na užívateľa heslo. Keď sa doučíš, tak ti ho tam len hodia.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Existuje. Len keby som si nazov pamatal, kedze sestru som tak organizoval. Je viacero takych, ale funkcnych len par. Ak bude casu pohladam ten nazov.
Ale nieco taketo: "parental control software" hladat treba
Mal som presne taky, ako popisujes, ze sa proste uzivatel do pc nedostal v urceny cas. Ale ak sa nemylim, tak je to aj vramci Win7 niekde nastavitelne.
Ale nieco taketo: "parental control software" hladat treba
Mal som presne taky, ako popisujes, ze sa proste uzivatel do pc nedostal v urceny cas. Ale ak sa nemylim, tak je to aj vramci Win7 niekde nastavitelne.
Rodičom povedať nemôžem a ani nechcem
, nemajú prístup k môjmu notebooku a začali by to aj zneužívať, radšej si takýto program nájdem
ale som rád, že nejaký taký existuje, len ho ešte nájsť
ale som rád, že nejaký taký existuje, len ho ešte nájsť