Strhutý závit
Strhutý závit
Nedávno sa mi podarilo strhnúť závit z hlavy na simsone, je nejaký spôsob ako to čo najjednoduchšie opraviť? Chcem ho predať a myslím, že keď bude bez tejto vady, tak to bude jednoduchšie.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Strhutý závit
podla toho aky zavit to je aka velkost, kde sa nachadza by sa urcite dalo nieco vyriesit (kedze netusim co je hlava simsonu)
daj foto
daj foto
Strhutý závit
Buď urobiť väčší a prispôsobiť skrutku (ak je to možné podľa miesta) alebo použiť helicoil. Zvárať by som to asi neskúšal.
Vendo: časť motora na motorke.
dodo
Vendo: časť motora na motorke.
dodo
-
Tripmaster
Light Star
A vymeniť ten strhnutý šteft sa nedá?
sorry, myslel som ten kde sa sviečka montuje...
Strhutý závit
Jedine vyfrézovať väčší otvor urobiť nový závit a potomkov neho urobiť vložku so zážitok pre sviečku. Asi by som kúpil radšej novú hlavu ak nemáš na to stroje.
dodo
dodo
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
odviezt na zamocnicku dielnu nejakym fachmanom - nechat tam hlavu a sviecku a poprosit, aby sa za flasku postarali, aby to do seba pasovalo ...
... mozno bude stacit pretiahnut to nanovo zavitnikom ... ked nie, tak prevrtat vacsiu svetlost a vyvlozkovat (ale to uz je hracicka - zavitove vlozky cosi stoja - asi ich totizto nikto nebude chciet pracne a zdlhavo vyrabat
) ...
... mozno bude stacit pretiahnut to nanovo zavitnikom ... ked nie, tak prevrtat vacsiu svetlost a vyvlozkovat (ale to uz je hracicka - zavitove vlozky cosi stoja - asi ich totizto nikto nebude chciet pracne a zdlhavo vyrabat
okej, dikes 
a toto naco ??? ake frezovanie? netarajte prosim vas.. doba pokrocila, zajdi do predajne so STIHL alebo HUSQVARNA vecami kde predavaju aj nahradne diely a da sa kupit zavitova strunka, co je otazocka par € a ak sa nechces pustat do motnaze sam, tak za mensi priplatok mozno zadara ti to namontuju oni...