Trendyshop

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Ralph Lauren
Novice
Novice

Trendyshop

Príspevok od používateľa Ralph Lauren »

Zaujal ma tento eshop: www.trendyshop.sk Zaujimalo by ma ci niekto z tohto eshopu nieco objednaval a ci je to original. Kedze sa to v eshopoch fake-ami len tak hemzi, nemam zaujem kupovat za 50Eur fake Ralph Lauren koselu, ale tiez nechcem investovat 150E na kupenie novej z obchodu. Mate niekto skusenost s tymto eshopom? Lebo ceny su sice nizke, ale ak ide o outletove veci z minulorocnych sezon, tak moznost originalu je celkom realna. Tiez pisu, ze od dodavatelov maju certifikaty o originalite...ale clovek nikdy nevie..

Pripadne, kto objednaval original Ralph Lauren a kde? aky eshop?

Dakujem.
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Trendyshop

Príspevok od používateľa TommyHot »

A ty si myslis, ze sme padnuti na hlavu? Registrujes sa dnes s nickom Ralph Lauren, nemas ziadne prispevky a pytas sa na skusenosti s eshopom, ktory predava znacku Ralph Lauren? Mne to smrdi reklamou.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Keď už chcem predávať fake tovar, aspoň ho pekne nafotím a nepoužívam obrázky z čínskych stránok :D

Zaujímalo by ma, koľko ľudí odtiaľ niečo kúpi :)
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

hrozne veci .. a este k tomu to bude s velkou pravdepodbnostou fejk
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

podľa toho IČO čo má v kontaktoch mi nikoho nenašlo: http://www.orsr.sk/hladaj_ico.asp?ICO=44082991&SID=0
rovnako tak pre to DIČ ktoré tam má mi nič nenašlo: http://www.icdph.sk/ (zadať 1074100709 a kliknúť hľadať)
xixo22
Star
Star

Príspevok od používateľa xixo22 »

skus este zivnostensky ;) http://www.zrsr.sk/zr_vypis.aspx?ID=1&V=A
kazdopadne nemal by prispevok patrit sem? kedze sa tam pytaju aj na skusenosti: http://www.hojko.com/nedoveryhodne-inte ... 1-160.html
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

inak na Facebooku ohladne originálov odpovedá, že na všetok tovar má certifikát originality. Aj tak,.. čo sa dá jedine v takomto prípade spraviť?
SOI-ka s tým nemá nič spoločné a Colný úrad sa na to vykašle. Max mu dajú dáku výzvu na preukázanie originality... ukáže jeden certifikát a je to vybavené ? ?
Ralph Lauren
Novice
Novice

Dakujem za odpovede. Takze radsej nekupim. :)

TommyHot: Nie, ziadnu reklamu tomuto eshopu nerobim. Len ma zaujimali vase nazory, stvalo by ma ak by som tolko penazi vyhodil za fake tovar, nemam zaujem platit ludom peniaze za ucelom podvodu. :evil:

Takze radsej objednat z USA napr. tu? http://www.poloralphlaurenoutletstore.com/ Ale to tiez nemusi byt 100% istota, ze pojde o original..
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

No neviem ... to máš vždy risk pokiaľ to nie je z čisto kamennej predajne RR alebo z ich oficiálnej stránky.
A kto takú značku chce nosiť, myslím si, že by nemal mať problém si priplatiť. V piatok idem kdesi do mesta a v každom klube má polovica ľudí tričko
Emporio, RR, Gucci ... :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Presne tak, v prípade týchto značiek je najlepšie kupovať z kamenných predajní. Alebo potom oficiálna stránka, ale tam to stojí nemalé peniaze. No sú to značky, ktoré sú ešte o nejaký ten level vyššie, ako športové značky ako adidas, nike, atď. Veci od takýchto osobností sú pekné, ale keď ich niekto má na sebe, tak sa dá pomerne ľahko určiť, či ide o fake alebo originál. Na tieto značky len tak hocikto nemá a keď vidím mladého chalana, ktorý má tričko DG, tak s veľkou pravdepodobnosťou nejde o originál. A ak to aj originál je, tak mu to veľa ľudí neverí. Podľa mňa, medzi týmito značky je toľko fakeov, že aj sám predajca by bol z toho zmätený. Preto, keď už chcem nosiť značkové veci, tak aspoň také, na ktoré mám a nemusím sa na nič hrať.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

keď nechceš dávať 150e za original tak si nekup RL, to máš nejaké nutkanie mať niečo práve od tej značky ?
poprípade navštív nejaký rakúsky outlet hneď za hranicami...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

inak čo všetci práve na značke RR vidíte ? :D podľa mňa vôbec nie sú pekné (tie modely s pásom cez celé tričko) ľudia ich kupujú len kvôli značke.
A hlavne aby tam bol veľký nápis Ralph Lauren a koník, aby už tí z diaľky videli čo máš na sebe :D
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

ja to vidim tak ze autor temy je majitel obchodu beziaceho na prestashope, a naivne si myslel, ze tovar ktory objednal z toho webu je original... podla webu to nezistim, ale uz len ta domena je sama o sebe divna a vela veci "znackovych" takto predavaju cinania, takze ak ti dosla posta z hongkong air mail tak je to jasne...btw ralphlauren ma vlastnu stranku, na ktorej ma original svoje veci, naco by daval samostatne na dalsiu ? to robia cinania ktori sa lahko vyhnu registracnej znacke a ak tento SK shop patri tebe tak si prepocitaj ci ti zisky pokryju potencionalnu pokutu, taketo veci sa predavaju skor na bazaroch a aukciach.. uvadzat svoje ICO a predavat neprave "znackove" veci chce riadny kus odvahy, ako prvy po tebe pojde vyhradny distributor tejto znacky na slovensku :smt006
Ralph Lauren
Novice
Novice

PhYs0c: Ako som uz povedal, niesom majitel obchodu, ani jeho zamestnaec ani nic podobne, takze mna to trapit nemusi, chcel som vediet len vas nazor, o ziadnu reklamu tu nejde. Ani som nic neobjednaval.

Lubenečko: Mne sa od tej znacky tiez nepacia kosele a velke napisy, vyzera to gycovo. Ale take konzervativne kosele a svetre vyzeraju v poho. :wink:

Kazdopadne dakujem za nazory, z toho co ste tu napisali som usudil, ze kaslem na to a ak nahodou RR objednam, tak len z oficialnej stranky. :)

A mozte tuto temu kludne zmazat. :wink:
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

tie konzervatívne košele a svetre sú také isté ako všetky košele a svetre v každom lepšom obchode akurát tam majú toho koníka :D
ako som vyššie spomínal stačí si zájsť napr. do Parndorfu a za cenu za ktorú by si si tu nakúpil fake si tam kúpiš normálne veci :)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Možno OT , ..ale mňa zaujala tá informácia čo na fanstrańke na Facebooku ten Trendshop písal, keď sa ho písali či je to originál.
Vraj má dáku licenciu od tých značiek že predáva originál. Nedá sa také niečo získať tak, že objednám jeden kus (originál z veľkoskladu) spravím niečo s nimi ako zmluvu, že distribuujem ich origo tovar. A potom už len kupovať číňacké fejky a keď bude dáky problém, ukážem licenciu že "všetko je originál" a ďalej to nebudú ani riešiť... ?
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

mna zaujima preco pouzivate skratku RR pri znacke Ralph Lauren :D
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Vidíš :D to som si neuvedomil ... preto, lebo je to Rolls Royce medzi stedne luxusným oblečením :D :D :D

Vcelku fail jak na to kukám :D
Napísať odpoveď