Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa begbeee »

Lubenečko napísal:Fú ... neviem, no ja by som sa radšej popozeral po ročnom -dvojročnom Cliu, ktoré bude mať málo najazdené
než po funglovke Natálke bez výbavy :D
Má to svoje čaro :D Mne bude vyhovovať čokoľvek, jazdím na favoriťke. Tak pár tisíc vo vačku mám, ale 7 na drevo neviem vyložiť - na lepšiu jazdenku. A po skúsenostiach, čo som zažil za posledné 2 mesiace...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Kludne kup tu Thaliu... Normalne ma soklo, ked som ju uvidel za 5ku... Vsak to je super cena. Ako je to financovanie? Uz si sa informoval blizsie o podmienkach?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Preratal som to na leasingovej kalkulacke podľa ich podmienok: akontácia max 60%, 36-60 mesiacov, odkupná cena 35€, koeficient navýšenia od 1,04 do 1,09 = 3 roky splácať nejakých 65€. To je základka, tam sú akurát tak airbagy a ABS v cene.
Zaujímavá je podľa mňa stredná výbava a tá má už všetky srandy ako počítač, rádio s ovládaním pod volanttom, metalíza :D, bočné airbagy a manuálnu dávajú v cene za 7160, čo vychádza nejakých 90€ na 3 roky.

Ja ti neviem, Thalie II už vôbec nevyzerajú jak nejaké krabice (samozrejme nie sú to ani ženolapky) a úžitková hodnota a spotreba je skvelá. Majitelia píšu samé chvály. Porovnám s Cliom combi III a dostanem ten istý motor na ťažšie auto, bez klímy, bez metalízy a tak :D Tak sa mi to Clio až tak nevidí.
Bonus je 48mes/40000km záruka.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ak chceš silou mocou tu Thaliu, tak si už trocha plesni po tom vrecku a kúp tú lepšiu výbavu. Aspoň tú klimatizáciu.
Na všetky ostatné serepetičky ako sú repráčiky, ovládanie na volante, metalíza, autorádio s mp3 apod sa môžeš vykašlať. Kukni teda aby si mal fajn spotrebu, vyšlo to do kopca
a nepotil si sa v tom ako v saune... a dáke bezpečnostné prvky navyše sa vždy zídu.

Len z môjho hľadiska .. kúpiť auto, ktoré akonáhle vyjde z predajne stratí hneď dáke percentá na hodnote :D
Alebo skúsiť vyčekovať dáke auto priamo na predajni, možno dáku predvádzačku ktoré budú mať ... vtedy vedia hodiť lepšiu cenu
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Je konieckoncov v téme, ale moje skúsenosti s jazdenkami:
snažil sa ma oje***, pravdepodobne bola na aute nejaká ťarcha
inzerát photoshop, na mieste cez celú stranu tri škrabance jak freddy krueger keď sa nasere
2 autá buchnuté potvrdil mechanik
auto, ktoré mechanik schválil som mal zjednať o 500 dole a počítať s investíciami na úrovni 1000
auto o ktoré som mal záujem pred 3 mesiacmi mi povedal, že predal, po 3 mesiacoch volá, či mám stále záujem
cca 10ks ktoré v dobe keď som volal už boli predané
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak potom skús sa len po predajniach Renaultu poinformovať ... po tých predvádzačkách.
Najazdené to bude mať málo, servis origo Renault ...
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Tak ako píše Lubenečko. Predvádzačky vychádzajú všeobecne za veľmi dobrú cenu. Pred pár mesiacmi kúpil známi predvádzačku (3k kilometrov) VW Golf v pakete Rabbit o asi 2000€ lacnejšie a dokonca mu to dali aj na tretiny bez navýšenia cez ten VW systém.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Taká blbá otázka: a tie reklamy z predvádzačiek sa dajú dať dole bez nejakého vplyvu na karoseriu? Myslím, či tam nebude tmavšie/svetlejšie miesto.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

begbeee.. určite bude závisieť, ako dlho je to auto predvádzačkou, ako dlho stálo na slnku.. ale podľa mňa ich nemajú dlhšie ako pár týždňov - mesiacov.. kým sa na neho nenájde nejaký kupec.. čiže za takú krátku dobu by to nemalo mať vplyv. Či sa mýlim?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Čo poviete? Najplnšia plnka snáď okrem metalízy a autoklímy. Looks good.
http://renault-thalia.autobazar.eu/12-1 ... 92553.html
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Presne takéto niečo som myslel :) .. nemám tomu auto čo vytknúť ... jedine, že je to Renault Thalia :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Lubenečko napísal:Presne takéto niečo som myslel :) .. nemám tomu auto čo vytknúť ... jedine, že je to Renault Thalia :D
Tak a presne o tomto to je:
auto je buchnute, bol chytený predok, svetlá, predná kapota, chladič menený, nalakované ... inak všetko ok..

Tak asi nie, inak by ho nepredával.
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

príde mi vtipné že tieto nové Thallie majú rovnaké dvere a prepínaky a všeobecne vela častí interiéru ako moje clio z 99´... :lol:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Eru napísal:príde mi vtipné že tieto nové Thallie majú rovnaké dvere a prepínaky a všeobecne vela častí interiéru ako moje clio z 99´... :lol:
Na tom nie je nič zlé, akurát tvoje majú 13 rokov.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

najhorsie je to, ze rozvrzgaju sa aj uplne nove .. a to je to co mi vadi v aute najviac ked mi vrzgaju nejake plasty ..
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

nechcem vidiet tu Thaliu so svojimi plastami po 3 rokoch a este buchnutu
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

ten 55kw motor je priam smiešny... nemám rád to auto...
mal som možnosť jazdiť na podobne vybavenom cliu combi... mne to príde ako to isté auto... len má iný tvar...
nikdy by som to nechcel... v meste to stačí, ale na okreske je to hrozné... a pri svižnej jazde je aj spotreba dosť vysoká...
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

to iste auto to nie je pretoze thallia je na podvozku a baze Clio II. kym subezne sa vyraba Clio III.
Ja by som zas povedal ze ten motor je do mesta vinikajuci. mam ten isty ale 8v. aj ked je na papiery slaby, vo vyssich otackach celkom znacne oziva. tiez som mal moznost zajazdit na tomto 16v, a prisiel mi do clia vinikajuci, s uplne dostatocnou silou, pri tej istej spotrebe ako moj 8v. a rozhodne niesu ani kazove (za 40k kilometrov co na nom jazdim sa na nom este nic nepokazilo a ani raz nenechalo v slamastike). ja rozhodne odporucam
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Väčšina ľudí čo na jazdila na tejto 1.2 tvrdí, že je to dobrý motor. David jazdil si alebo usudzuješ podľa 1.2?
Talia má iba 900kg.
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

možno to bolo preto že som zvyknutý na výkonnejšie auta... mal som to auto týždeň... bolo to náhradné auto zo servisu za focus.
Košice - Zempl. Šírava... stúpanie na Dargov... hotové utrpenie, aj keď je pravda že kufor bol plný...
Ale aj od diaľnici smerom do KE. Ten kopec... ach... ako určite by som si na to časom zvykol, ale tak slabý motor, hoci na ľahké auto mi nejak nepasoval.

V meste to bolo fájn, aj keď zväčša chodím všade na poslednú chvíľu a potom sa ponáhľam, takže síce to potom žralo, ale žeby to adekvátne išlo... to asi nie...
ale na chatu, prípadne do obchodu je také auto akurát :)
Napísať odpoveď