Divny PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
YUNO
Amateur
Amateur

Divny PC

Príspevok od používateľa YUNO »

Zdar, mam taky problem. Kupil som novy pc skladacku, a od zaciatku blbol. Raz ho zaplo raz nie..Skusal som vsetko povypajat, znovu napojit, komponenty poskusal v inom PC, zdroj, grafika, atd vsetko ok... Ostala len maticna a v nej procak + ram...PC pri zapnuti ani nepipol. Chcel som reklamovat dosku, lenze v pc shope im to nabehlo... Poslali spat, islo to uz aj mne...Slo to asi 2 tyzdne. Obcas PC zamrzlo, ale kedze tam je gk gtx 560 TI OC, tak som to pripisoval jej.

Teraz k veci, zistil som ze ked je bedna vo vodorovnej polohe, teda proste lezi na zemi, PC ide...ale akonahle ju pocas chodu dam do normalnej polohy teda zvislo PC zamrzne :DD . Alebo ked ju dam do zvislej polohy a zapnem, pipak nepipne a monitor nedostava signal, proste ventilatory sa tocia vsetko , ale nenabehne ani bios, proste no signal na monitore. Uz som skusal vsetko povypajat kable, znova napojit, to iste...mozno je riesenie velmi jednoduche, len uz mi z toho hrabe...majitel shopu je velmi ochotny radi atd, aj pisal,ze reklamovat atd, ale mna sere ze na to nevieme prist... diky.

+ bratovi doslo diablo 3 xD tak trosku to odkladam kedze PC "ide" :D .

+ teploty su vsetky OK,ale to s tym nic nema kedze ho zapinam "studeny" zeby len nejaky kontakt alebo co ...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Divny PC

Príspevok od používateľa beardie »

mas pod doskou distancne stlpiky?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Či máš správny počet a na správnych miestach.. ja raz mal jeden navyše a mi vôbec nenabehol komp. :)

Ale pravdepodobne tam bude poškodený nejaký konektor.. na nejakom zariadení... pri otočení skrinky sa poruší kontakt a tak vzniknú problémy.
YUNO
Amateur
Amateur

jj mam, poskladal som to tak ako to prislo zo shopu...teraz som to skusal opat, to iste... bedna lezi vsetko ide, postavim ju, a nic...asi nejaky kontakt alebo nechapem fakt...nikde sa nic nedotyka, ani kondenzatory na doske nesu nafuknute alebo co nic proste,,, nemoze to robit procesor? alebo minule sa stalo ze niekto "kopol" do bedne a tiez zamrzol pc...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

to budu nejake kontakty...
YUNO
Amateur
Amateur

ehm brm :D , opat som to rozobral, a tie distancne koliky dal podla knihy co je k doske,,,lebo boli inak???teraz neviem ci to uz tak bolo z eshopu, alebo ja som to menil, ale preco by som menil a daval inak?neboli proste na miestach, ktore vyznacuje kniha...zatial to ide, skusal som to asi 10 krat a pc nabehol...takze velke diky brm za radu. diky aj tebe beardie. mozno to budu aj kontakty, ktovie dokedy to pojde. alebo fakt len nahoda.
Napísať odpoveď