Dufam ze to bude mat dlhsi SPPodnázov nového Medal of Honor titulu sa nám potvrdzuje a po ruskej stránke ho teraz oficiálne potvrdil Xbox Magazín vo svojom preview. Plne titul EA predstaví na GDC budúci mesiac.
Titul vyvíja Danger Close štúdio, ktoré malo na starosti aj predchádzajúcu časť. Tentoraz však sami robia aj na multiplayerovej stránke, ktorú predtým malo na starosti DICE. Keďže titul bude na Frostbite 2.0 engine mohli by sme eventuálne čakať dobrú hrateľnosť ako aj grafiku. Príbeh bude znovu sledovať Tier 1 jednotku.
Medal of Honor Warfighter čakáme v októbri.
Medal of Honor: Warfighter
Medal of Honor: Warfighter
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Medal of Honor: Warfighter
nejake info http://www.zing.cz/preview/734/medal-of ... a-symfonie
Mne sa osobne jednotka pacila, cize sa neviem dockat na pokracovanie.
Mne sa osobne jednotka pacila, cize sa neviem dockat na pokracovanie.
-
uplink
VIP
Oooh, frostbite 2.0. Dúfam že pokoria Battiefield grafikou, to by bol iný orgazmus. A pochovajú tak úplne CoD sériu. Si pamätám prvé MOHA, to bolo žrádlo, vylodenie v normandii, to bol zážitok. Ešte na FPS 1400 a Live! zvukovke, starom CRT panely.
BF3 urcite nepokoria. Graficky to bude vyzerat uplne rovnako. Akurat hra bude zasadena do krajin po celom svete cize jedine za bude menit graficka paleta. CoD seriu pochovala uz Battlefield seria. Jedina vec pri ktorej CoD este par rokov nebude pokorene su predaje. Posleny MoH kory vysiel pre 2 rokmi bol cisty odpad. Nevedel som sa prinutit aby som to dohral. Uplne nezazivne, plus hnusna grafika a len wannabe CoD kopia.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
rochedo: MP bol celkom dobrý. Grafika tam bola ako v BFBC2 lebo to bežalo na rovnakom engine. SP bol nuda to súhlasím. (SP bežal na unreal engine a mp na frostbite)
Vyzerá to na kvalitku:
Uz mi to pripada ako seria Call of Duty, len s tym rozdielom ze sa tie hry inak volaju (narazam na Battlefield a Medal of Honor). Nemozem si pomoct ale keby nebolo v tom videu spominane Medal of Honor tak si myslim ze to je nove DLC k BF3. Ale vyzera to super, to treba uznat, ci to vsak bude schopne konkurovat BF3 tak to uz je otazka casu a schopnosti developera.
Hmm, vyzera to ako Call of Duty 59. Multiplayer zas nikoho nebude zaujimat, kedze BF3 si ludia nekupovali na jeden rok. Uplne sa tej hre vyhnem ako predoslemu MoH. Kazdy rok to iste, uz je to otrepane.
Tak ako povedal Rochedo ja som si kupil BF3 na 2 roky zabavneho hrania toto by som si zahral maximalne v Beta multiplayer
BTW zatial mam z BF3 skor nervy nez zabavu
BTW zatial mam z BF3 skor nervy nez zabavu
-
aviceN
Guru
novy trailer popi*ofka
Mne sa ten posledny MoH pacil, dokonca ma aj ten primitivny pribeh celkom dostal. R.I.P. Rabbit.rochedo napísal:BF3 urcite nepokoria. Graficky to bude vyzerat uplne rovnako. Akurat hra bude zasadena do krajin po celom svete cize jedine za bude menit graficka paleta. CoD seriu pochovala uz Battlefield seria. Jedina vec pri ktorej CoD este par rokov nebude pokorene su predaje. Posleny MoH kory vysiel pre 2 rokmi bol cisty odpad. Nevedel som sa prinutit aby som to dohral. Uplne nezazivne, plus hnusna grafika a len wannabe CoD kopia.
-
Nadeo
Guru wannabe
Ja som to sice presiel, ale uz si vobec nepametam co v tom bolo... Takze asi ma to moc neoslovilo 
-
Bloody_Hades
Light Expert
Ja sa osobne na tú hru teším, aj som si ju pred-objednal. 
Dúfam že to neoľutujem.
Dúfam že to neoľutujem.
Chalani co, za par dni nam to vychadza, chysta sa na to niekto? Ja velmi silno uvazujem o preorderi.
//uz som preorderol, za 30e z G2play [vyuzil som body]
//uz som preorderol, za 30e z G2play [vyuzil som body]
U mna nehrozi. O rok to uz aj tak nebude nikto hrat kedze vychadza BF4.
Moh 2012 som kupoval hned v den ako to vyslo. Trochu som lutoval nakolko dost rychlo cena isla dole ako stale u EA okrem amalura
Tento raz si pockam nejaky ten mesiac aj tak bude co hrat
Btw. MP stale hraje dost ludi a tu by ho mohli urobit trosku bohatsim aspon pridat viac zbrani
Tento raz si pockam nejaky ten mesiac aj tak bude co hrat
Btw. MP stale hraje dost ludi a tu by ho mohli urobit trosku bohatsim aspon pridat viac zbrani
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ako sa dostanem do bety? Či nieje na pc?
stuka: myslel si MoH 2010 nie?
Michalko: beta bola iba na xbox, a skoncila uz myslim.
strasne sa mi paci ze sa vsetko da customizovat, nie len optika a take blbosti, ale aj stock, muzzle flash hider, crane atd.
Michalko: beta bola iba na xbox, a skoncila uz myslim.
strasne sa mi paci ze sa vsetko da customizovat, nie len optika a take blbosti, ale aj stock, muzzle flash hider, crane atd.
jaj ano 2010 
kto ma bf3 premium, tak ma na mohw digital verziu 50% zlavu
https://offer.medalofhonor.com/
cize limited edition je za 25eur, to uz sa celkom da ale stale vaham
https://offer.medalofhonor.com/
cize limited edition je za 25eur, to uz sa celkom da ale stale vaham