hello . . . zhanam soft, ktory dokaze automaticky vypnut pc ALE aby sa spustal s windowsom a vypinal PC stale v tom istom mnou stanevenom case
dakujem
autostartovaci soft pre automaticke vypnutie PC
-
javatar
Hardcore addict
Re: autostartovaci soft pre automaticke vypnutie PC
vytvor si bat subor kde napises:
shutdown -s -t 00
a vyuzi "Scheduled task" sluzbu vo windowse - mas asi najjednoduchsie
shutdown -s -t 00
a vyuzi "Scheduled task" sluzbu vo windowse - mas asi najjednoduchsie
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a ak to nemá vypínať v danú hodinu/minútu ale po X sekundách/minútach/hodinách od zapnutia, tak namiesto núl v javatarovom príkaze daj počet sekúnd, a nepridaj to do scheduled task ale do Startup
pre konkretizaciu, ono to ma byt vlastne take rychle a jednoduche riesenie do mensej firmy, kde si ludia skratka zabudaju vypinat PC (nemozem este chciet aby si po kazdom zapnuti spustili autoshutdown softik, to je privela ked zabudaju vypinat pc
)alebo musia zostat ostatni uzivatelia napojeni na pc aj ked jeho admin je uz davno doma . . . preto priklad. pride uzivatel rano na 7 do prace zapne PC, nastaruje win.7/xp a uz automaticky s win. sa spusti aj nejaky prikaz alebo soft ktory o 8-9 vecer automaticky pc vypne 
Ale ved pri uvedenom rieseni sa nemusia o nic starat, ked sa to raz nastavi.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Máš tony takýchto softov ktoré sa dajú dokonca zaheslovať a bez hesla ich nevypneš. Niečo takéto som ja kedysi používal na PC a máme to aj v škole.