Zmätok v mužovi. Poradíte? :-)
Ahoj, zaregistrovala som sa sem, aby som si prečítala nejaké názory Vás na môj problém
Asi pred pol rokom, sa mi veľmi začal páčiť jeden muž. Zahliadla som ho v telocvični v mojej škole kde každý pondelok večer chodí hrávať futbal. Všimla som si jeho letmé úsmevy a keďže mi padol do oka, začala som tam chodiť pravidelne. Stále sa na mňa jemne, hanblivo usmieval a ja na neho. Občas som spozorovala, že sa na mňa pozerá vtedy, keď sa nepozerám ja. Každý jeden pondelok som čakala, že za mnou príde, alebo že mi aspoň niečo naznačí, no nestalo sa, tak som sa uspokojila s tým, že je introvertný a hanbí sa ma. Náhodou som teda vypátrala jeho mail a napísala mu nevtieravú správu. On mi odpísal a odvtedy sme si napísali cca 3 správy ja, 3 on, pričom obsah bol z jeho strany veľmi lichotivý.
Nikdy sme sa nerozprávali, raz sa ma milo opýtal či mi nie je zima a stretli sme sa v meste a prehodili jednu milú vetu
Do každej jednej mi napísal, že je mu ľúto, že odpisuje tak pomaly (najskôr to bol týždeň, no teraz sa to predĺžilo už pomaly na dva) , ale že má skutočne veľa práce a aj cez víkendy je v práci do noci. Jeho povolanie je právnik.
A ja, ako správa žena, som z tohto dosť nervózna, pretože neviem posúdiť, či takéto pre mňa strašne dlhé odpisovanie, ktoré sa stále predlžuje je dôkaz dostatočného záujmu. Moje myšlienky sa stále prelínajú - páčiš sa mu, vieš to predsa, odpíše" s "aj keď má veľa práce, keby mal dostatočný záujem, nájde si chvíľku na to, aby odpísal skôr,kašle na teba" .
Za ten rok, čo som ho vídavala ma tento muž natoľko očaril, aj keď som zatiaľ nemala česť spoznať ho osobne, že nedokážem s tým prestať. Stále na to musím myslieť a neustále kontrolovať maily.
Čo si o tom myslíte? O takomto pre mňa veľmi dlhom odpisovaní? Má záujem alebo je to len odpisovanie z kvázi "povinnosti", aj keď je plný lichôtok, dokonca "takmer" pozvania kávu? Mám sa ukľudniť a čakať a akceptovať, že má fakt veľa práca, alebo je to s tou prácou len typické mužské klišé?
Zdá sa to ako banálny problém, ale pre mňa je to problém enormý, tak budem rada, ak vyjadríte svoje názory.
Ďakujem, krásny dník
Asi pred pol rokom, sa mi veľmi začal páčiť jeden muž. Zahliadla som ho v telocvični v mojej škole kde každý pondelok večer chodí hrávať futbal. Všimla som si jeho letmé úsmevy a keďže mi padol do oka, začala som tam chodiť pravidelne. Stále sa na mňa jemne, hanblivo usmieval a ja na neho. Občas som spozorovala, že sa na mňa pozerá vtedy, keď sa nepozerám ja. Každý jeden pondelok som čakala, že za mnou príde, alebo že mi aspoň niečo naznačí, no nestalo sa, tak som sa uspokojila s tým, že je introvertný a hanbí sa ma. Náhodou som teda vypátrala jeho mail a napísala mu nevtieravú správu. On mi odpísal a odvtedy sme si napísali cca 3 správy ja, 3 on, pričom obsah bol z jeho strany veľmi lichotivý.
Nikdy sme sa nerozprávali, raz sa ma milo opýtal či mi nie je zima a stretli sme sa v meste a prehodili jednu milú vetu
Do každej jednej mi napísal, že je mu ľúto, že odpisuje tak pomaly (najskôr to bol týždeň, no teraz sa to predĺžilo už pomaly na dva) , ale že má skutočne veľa práce a aj cez víkendy je v práci do noci. Jeho povolanie je právnik.
A ja, ako správa žena, som z tohto dosť nervózna, pretože neviem posúdiť, či takéto pre mňa strašne dlhé odpisovanie, ktoré sa stále predlžuje je dôkaz dostatočného záujmu. Moje myšlienky sa stále prelínajú - páčiš sa mu, vieš to predsa, odpíše" s "aj keď má veľa práce, keby mal dostatočný záujem, nájde si chvíľku na to, aby odpísal skôr,kašle na teba" .
Za ten rok, čo som ho vídavala ma tento muž natoľko očaril, aj keď som zatiaľ nemala česť spoznať ho osobne, že nedokážem s tým prestať. Stále na to musím myslieť a neustále kontrolovať maily.
Čo si o tom myslíte? O takomto pre mňa veľmi dlhom odpisovaní? Má záujem alebo je to len odpisovanie z kvázi "povinnosti", aj keď je plný lichôtok, dokonca "takmer" pozvania kávu? Mám sa ukľudniť a čakať a akceptovať, že má fakt veľa práca, alebo je to s tou prácou len typické mužské klišé?
Zdá sa to ako banálny problém, ale pre mňa je to problém enormý, tak budem rada, ak vyjadríte svoje názory.
Ďakujem, krásny dník
Re: Zmätok v mužovi. Poradíte? :-)
jednoducho prid za nim pekne sa usmej a porozpravaj sa s nim, opytaj sa ho ci by s tebou nesiel na kavicku
niektori muzi su fakt nesmeli, hanblivi a extrovertni, poznam takych z mojho okolia.. vykasli sa na emaily, nie kazdy to povazuje za prijemne si vypisovat.. Ak sa stretavate kazdy pondelok (ak som dobre pochopil) tak mas skvelu prilezitost, chod do toho
niekedy musia byt proste iniciatori zeny.. vela stastia
Mne to skôr príde, že niekoho má. Ako žena sa mu páčiš, ale nechce zachádzať ďalej.
podla mna na teba kasle, ako pravnik urcite vela pracuje s pocitacom a neverim ze by si nenasiel 5 minut casu ti odpisat, hlavne, ked cas na chodenie do posilky ma...myslim ze ti odpisal skor zo slusnosti kedze ste sa viac krat videli
EDIT: aj mna napadlo to co pinca, ze asi ma niekoho
EDIT: aj mna napadlo to co pinca, ze asi ma niekoho
Keby mal záujem tak sa ti snaží dostať do nohavičiek a nečaká na to 2 týždne.
skús ho niekam pozvať osobne, inak nezistíš na čom si, možno má priateľku a možno sa mu "nepáčia ženy"... kto vie 
Ked pocujem slovo pravnik alebo advokat, tak vzdy ma napadnu ukecani a uspesni ludia, s ambiciami, bez ostychu, s vysokym sebavedomim. Tento bud taky nie je, comu vlastne ani neverim alebo je tam iny dovod ako tu uz niekto napisal, mozno teda niekoho ma. Ludia hovoria, ze maju vela prace, ale najst si 5 minut na odpisanie aspon kratkeho mailu, tak to sa vzdy da, najma pokial su tam sympatie a zaujem. Tu nieco take pravdepodobne chyba.
Ďakujem za rady teda, nad tým, že niekoho má som rozmýšľala, ale ten obsah tých správ napríklad "napíš mi niečo o sebe, záhadná F. s prešibaným úsmevov" , "mala by si sa zúčastňovať našich futbalov lebo sa mi nedarí, keď tam nie si" , "bolo by príjemné ísť spolu na kávu" "napíš mi ešte niečo o sebe znova, ak máš chuť" ... neviem, príde mi to ako čisté namotávanie a podľa toho som sa začala aj správať.
A o tých potkýnanich a úsmevoch keď sa náhodne stretneme na ulici ani nehovorím.
Neviem, či mám v sebe zmätok ja, alebo on.
A o tých potkýnanich a úsmevoch keď sa náhodne stretneme na ulici ani nehovorím.
Neviem, či mám v sebe zmätok ja, alebo on.
Preco k tomu teda este nedoslo?Fernandes napísal:"bolo by príjemné ísť spolu na kávu"
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Fernandes: Osmel sa a choď smelo do toho, inak nebudeš možno ešte dlhú, dlhú dobu vedieť, na čom si. A viem, aký je to pocit netušiť, či tá strana cíti to isté alebo niečo úplne iné. Budeš sa len zbytočne trápiť. Možno je naozaj taký nesmelý, takže ak sa neodvážiš k nejakému kroku ty, nič z toho nebude. Ja som tiež tak musela pozvať terajšieho priateľa na rande a povedať mu to otvorene, lebo pohľady, úsmevy a spoločné rozhovory mu zjavne nenaznačili, že mám záujem.
Takže pri najbližšej návšteve telocvične alebi pri náhodnom stretnutí ho niekam pozvi s tým, že je ti sympatický a že by si ho osobne chcela spoznať lepšie. Jediné, čomu nechápem je, že nestíha odpisovať v práci. Chápem, že ako právnik má veľa práce (zase kto dnes nemá), ale s počítačom určite denne robí a počas obednajšej prestávky si nájsť čas na jeden mail, to predsa nezaberie viac ako 10 minút, pokiaľ ti nevypisuje trojstranové eseje...
-
Reanimated
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
S tou odpovedou do par minut je to pravda, ale urobi to raz, druhykrat a uz sa moze zviezt tak, ze nebude stihat robotu 
Poznam pravnika, ktory je zakopany v praci. Mysel ma tak nastelovanu, ze na sukromie v praci nemysli.
Normalne sa opytaj ohladom stretnutia pri kave, ved nakoniec nemas co stratit, len ziskat
Poznam pravnika, ktory je zakopany v praci. Mysel ma tak nastelovanu, ze na sukromie v praci nemysli.
Normalne sa opytaj ohladom stretnutia pri kave, ved nakoniec nemas co stratit, len ziskat
nema cas odpisat.. bude mat cas na teba?
WTF ROK???
toto je velmi zla telenovela...
Pokiaľ má ženu/priateľku, tak čas na ňu mať nebude. Kebyže má čas aj na ňu v tomto prípade, tak je niekde chyba.
Ale tak keď to dotyčná osoba u neho neskúsi, tak nič nezíska. Prinajhoršom bude vedieť, že má loviť niekde inde.
výhovorky , výhovorky , výhovorky... ak niekto má zaujem a páči sa mu niekto, tak sa ozve... Ostatné sú len výhovorky .. neverím že niekto nemá 3 minutky na odpísanie, alebo napísanie mailu...Buď je zadaný, alebo jednoducho nemá záujem, len toto mi z toho celého opisu vychádza.. Najlepšie to zistíš sama, ak sa ho to spýtaš či by neprijal pozvanie na kávu, alebo drink .. Už dávno neplatí že prvý pozýva len chlap...
A možno "kope za iný tím" 
-
Peter_Retep
VIP
nestretla si ho nahodou v BA a futbal chodi hravat v stredu vecer? kamos mi presne takuto situaciu opisoval 
Tak toto je gólPeter_Retep napísal:nestretla si ho nahodou v BA a futbal chodi hravat v stredu vecer? kamos mi presne takuto situaciu opisoval
mozno sa mu pacis ale momentalne sa neciti na vztah plus zavaleny s pracou - jedno s druhym .... ale ak by si "nahodou" potrebovala pravne poradenstvo, vybabri s nim;D
-
maciatko99
Medium Star
Čas, čas, to su také výhovorky, ktoré sa nedajú akceptovať. Ak by povedal, že je teplý, tak niečo takéto uverím skôr, ako vetu, že nemal čas odpísať a trvalo mu to aj mesiac.
Ako to nakoniec dopadlo, nastal posun v tejto veci?
Ako to nakoniec dopadlo, nastal posun v tejto veci?