Alarm nereaguje na DO

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mimo21
Amateur
Amateur

Alarm nereaguje na DO

Príspevok od používateľa mimo21 »

čawte, mám taký problém... v mojom fiat brava mám namontovaný alarm značky Avital a na dialkovom je Avital FCC ID 15MTX3l
no a stala sa mi taká vec, že som chcel nechať nabíjať mobil v aute, tak som klúč nechal v zapalovaní a auto som zamkol s dialkovým. lenže akosi som to nemal vyskúšané predtým, že či to takto ide a ono to už potom s tým dialkovým neišlo otvoriť, dalo sa s ním len spustiť alarm, a keďže som bol mimo bydliska, tak som tam musel auto nechať aj so zapnutou elektrikou (volant bol zakrytý mikinou, tak to nebolo vidno) a prísť tam asi po 20 hodinách s druhým klúčom. za tento čas sa mi skoro na totálku vybila batéria, takže naštartovať som musel s druhým autom cez káble... tak a teraz po tomto stave mi nefunguje ovládanie k tomu alarmu. dióda na ňom svieti, batérka v ňom je dobrá, tak si myslím, že sa to tam nejako desynchronizovalo alebo čo... neviete mi poradiť čo by som mal spraviť, aby to zase fungovalo ?? budem skutočne vďačný za nejakú radu
jimmy_xp
King
King

Re: Alarm nereaguje na DO

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Asi sa ti to nejak porušalo celé a rozladilo. Predovšetkým si nájdi príručku od alarmu a zisti, ako sa programujú diaľkové k alarmu. Inú možnosť nemáš...
mimo21
Amateur
Amateur

Re: Alarm nereaguje na DO

Príspevok od používateľa mimo21 »

ja som myslell, že to nemám šancu nájsť nejaký ten manuál použitelný, ale úplne náhodne som našiel a ešte aj v češtine, tak som vymazal ovládače z pamäte a pridal tam ten akože nový :)
Napísať odpoveď