Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Elektronicka cigareta

Príspevok od používateľa Digital »

máte niekto skúsenosť s týmto výrobkom ? Chystám sa to objednať , dosť by mi pomohli nejaké názory...

http://www.goodnature.sk/index.php?item_id=20
tarpi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tarpi »

Chcela by som kúpiť priateľovi elektronickú cigaretu. Naša som jednu stránku: http://www.e-c.sk
Poznáte túto stránku? Majú tu dobré veci a celkom lacné. Pomôžete mi odtiaľto niečo vybrať? Díky!
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ja som si objednal dnes eGo W (podľa toho čo som prečítal sú najlepšie) a zajtra mi prídu. Ale každý ti odporučí eGo W.

//autoeditácia príspevku (28 Mar 2012, 17:57)
Tak jo. eGo W je doma a je to super. Len zo začiatku musíš piť vodu nech si na to hrtan zvykne (5 dní potom to vraj bude ok).
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ja som skusal eGo-T (dal mi to vyskusat vzdialeny kolega na sluzobke) a chutilo mi to daleko viac ako klasicka cigareta - jediny dovod preco si nekupim svoju je, ze by som to fajcil stale...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

eGo-W je hovadina ... Je to Copycat Joyetechu, tank tece a velmi lahko odtrhnes drotiky z atomizeru, kedze sa zakladna toci.
Nedavno som dostal Joyetech eGo-T ako darcek. Je to super pafkanie, ale trochu tece. A to iste je s eGo-C.
Proste mam dojem, ze chlapci to nejak nevedia vychytat bez toho aby to netieklo ako pripecene.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tiecť to bude vždy, inak by boli tie carty len na pár naplnení (museli by byť zatavené) a koniec lebo by ti prihorel knôt a ten by si už nevymenil a podobné veci.
Mne môj tiekol tiež, ale to bolo kvôli mojej nešikovnosti pri plnení, teraz som to poriadne zatlačil a už ide ako má. Ešte som si objednal ďalších 5 cartov a náplne aby som mal na každú jeden. Nemám náladu vždy čistiť aby som nemal zmiešané liquidy.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Chcel by som sa opytat, ci dostat aj cigaretu/napln bez obsahu nikotinu a ostatnych skodlivych latok...na tahanie cisto len prichut trebars cokoladu alebo vanilku trebars.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Vysolis za taku cigaretu nemale peniaze a potom sa budes stazovat ze ti to nepomaha :), aj ked vela ludom pomoze ked zo zavislosti prejdu na inu cinnost ktoru vykonavaju v tu dobu co by si inak dopriali drogu ( v tvojom pripade obycajne cigarety), no ucelom tychto el. cigariet je vacsinou to ,ze maju pomerne dobre vyhody( nesmrdi to, mozes to tahat aj vo vnutri, vyjde to ekonomicky lacnejsie a tak), nie ze chces s cigami seknut uplne. Ci dobre som ta pochopil?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

aviceN napísal:Chcel by som sa opytat, ci dostat aj cigaretu/napln bez obsahu nikotinu a ostatnych skodlivych latok...na tahanie cisto len prichut trebars cokoladu alebo vanilku trebars.
http://www.elektronickacigaretashop.com ... ove-k.aspx a preskroluj dole
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme že sa dajú kúpiť aj beznikotínové náplne ;) Ja ich mám pár doma ale to nemá žiaden HIT (ten úder v pľúcach keď si potiahneš). Citiš ako by si ťahal vzduch s príchuťou.

Korag: od kedy fajčím e cigaretu tak som si normálnu dal 3x (1x sám keď som si pokazil cartomizér a 2x s kamarátom keď sa mi minuli obe náplne lebo sme to ťahali celý večer). Vôbec nepociťujem potrebu zapáliť si normálnu cigaretu.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Michaelo: Ved v poriadku, ja som narazal na tie beznikotinove, ze podla mna nemaju ziadny zmysel.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Som nefajciar a mam ku tomu odpor, len som sa pytal ci to existuje bez nikotinu a ostatnych latok cisto prichut
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To jo ale ja ich tiež fajčím. Za deň si dám pár z nikotínom a potom po večeroch poťahávam z beznikotínových.

Existuje ;) Tiež máš aj úplne bez príchute náplne (tie sú na miešanie vlastných príchutí) ktoré môžeš ťahať. Máš to isté ako keď dýchaš hmlu z parostroja (ale bez tej hnusnej olejovej chute).
Rikontito
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Rikontito »

som majiteľom e-cigarety joyetech 510-thttp://www.elcigareta.sk/ecigareta/esho ... Tank-AKCIA .. ako som sňou začal, začal som pociťovať pri jej užívaní, že mám pocit ako keby sa mi nejak zanášali pľúca alebo takú úzkosť na na nich pociťujem .. som pomerne zdravý človek nejaké astmatické problémy nemám..
ep0x
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ep0x »

Ja mam dobre skusenosti s elektronickou cigaretou z http://www.esmoker.sk model Ecirette 510, ziadne problemy pri pouzivani a postupne znizujem davky.
bigjoe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bigjoe »

Po 46 ročnom aktívnom fajčení som na Velkú Noc prešiel k elektronickej cigarete, môžem zodpovedne prehlásiť, že ma uspokojuje skoro dokonale ( tak na 95% ). Fajčím Ego W s batériou 1100 miliamper, náplne striedam marlboro, čokoláda a vanilka. Výdrž batérie je skoro 3 dni, jedna náplň liquidu jeden deň.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Elektronicka cigareta

Príspevok od používateľa Shark NX »

Takze nakoniec som zistil ze moj eGO-C nebol od Joyetech.
Tak som kupil original Joyetech eGo-C Upgrade a je to krasa, plna dymivost, skvela chut, ziadny priesak.
Som velmi spokojny.
Prílohy
ImageUploadedByTapatalk1337717217.847911.jpg
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

Mam Ego-T, zatial spokojnost. Mal som pocit, ze to original nenahradza, ale po par cigaretach som menil tam a spat s elektronickou a chutovo to sedi. A plne si uzivam vyhody ako fajcenie ku kave u nas v kancli, v nefajciarskych kaviarniach, pri obede, v aute. A bafkam po par slukoch, nie tolko, ako by som vyfajcil pri normalnej cige. Liquid mam Marlboro, akurat musim do buducna zrazit davku nikotinu. O financnej stranke ani nevravim :-)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hmm tak som odolaval veeeelmi dlho a tvrdil som vsade vokol, ze elektronika neni to prave orechove pre fajciara ;-) ... az par dni spatky som sa stavil v jednej oblubenej lahvarni pre vodu a krasne kozy novej predavacky ma presvedcili, ze e.cigaro proste potrebujem, ako sol :-D ... tak som si kupil eGo - W a k tomu liquid Dunhill 36mg (kedze som bol zvyknuty fajcit jedny z najsilnejsich cig, co sa nikotinu tyka) a Cokolada + banan 8mg len tak na jemne dochutenie ... a sam za seba mozem za tych par dni povedat, ze je to super vec - miesto 15tich som vyfajcil za den 2 cigy - len tak, lebo mi bolo luto zapalovaca, ze si davno neskrtol :-D ...

... doporucte nejake dobre, dymive liquidy ... mam nejake od e-juice.cz - neviem akej znacky, lebo som zahodil krabicky a chutovo su fajn, ale sa mi zda ze by mohli kludne viac dymit :-) ...

... a este jedna vec - preco vsetky tie ostatne modely okrem ego W boli predavane po dva kusy ? ... pochopil by som jedno cigaro a dve baterky, alebo dva a viac tych cartidgeov, ale neviem preco dva komplety :-) ... ale to len taka otazka zvedavosti, co k tomu motivuje :-D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nooo eGo-W mám aj ja ale už ho nepoužívam. Prešiel som na Clear Echomizér (včera mi došiel nový Super LR ktorý má dlhé knoty) a je naozaj super (chuť ako W ale nemá jeho nevýhody).

Asi najdymivejší liqid ktorý som videl a mal doma je Griotka

Týmto sadám sa hovorí štartovací balíček a sú takto balené všetky druhy (aj eGo W keďže som si kupoval práve takýto štartovací balíček).
Motivuje ich k tomu to že oni na tom zarobia tak ako tak a ľudia si to kúpia lebo to je lacnejšie. A keď máš dve cigára tak môžete fajčiť dvaja naraz a nalákaš nových ľudí.
Hlavné ale je že si môžeš dať 2 náplne a keď sa vybije jedna baterka tak nemáš problém používať druhú.

Moje obľúbené liquidy
Red USA Mix - prvý ktorý som si kúpil a hneď mi aj veľmi zachutil (mal som od Dekangu ale aj tento je fajn)
Griotka - chuť pre niekoho možno trochu divná (mne veľmi griotku nepripomínala ale ja som ju ani často nepil) ale vonia autenticky a dymí ako lokomotíva
Prime Time (tabak a čerešňa) - mne osobne chutí (trvalo 2 dni kým som si zvykol) a po vydýchnutí vonia ako med
Ovocná žuvačka - došiel včera a je tam cítiť škoricovú žuvačku a tiež dáva dosť dymu
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Tabak - tento mi došiel tiež včera, veľa ľudí ho chváli ale ja si ešte asi objednám pár Super LR CEčiek a až tak ho ochutnám.
Napísať odpoveď