Program na video s efektami

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Program na video s efektami

Príspevok od používateľa skener »

Neviete poradiť program ktorý okrem strihania videa vie do neho aj doplniť nejaké efekty konkrétne tieto dva

- Proste klasický tech ako keby bublinku ktorá ale nebude úplne statická ale teda ze sa objaví na nejakom frejme ale bude sa aj hýbať

- Druhý efekt kresba pohyblivá.

Scénar asi takýto:
1. mám model paneláku do detailov nakreslený v sketch upe
2. spravím video asi cez nahrávanie plochy lebo inak to neviem kde bude nálet na mapu a na konkrétny panelák.
3. následne prelet na jedno poschodie bytu v tom paneláku a tam prejdem myšou ako keby na okno nejakého bytu
- A tu príde prvý efekt proste chcem aby som potom vedel doplniť do toho videa jednoduchý ako keby obrys toho konkrétneho bytu niečo na spôsob ako keby bol interaktívny v hre ze prejdete naň misou a jeho okraj sa zvýrazni alebo sa nakreslí obrys a keď pohnem videom ďalej ale misou budem na nom tak stále bude zvýraznený ten okraj.
4. následne kliknem na ten ako keby interaktívny byt aj keď to je len na oko a fejk video. A vybehne mi tam bublinka nejaká alebo okno kde budú nejaké informácie o tom byte napríklad výmera počet izieb, vlastník alebo tak.

Proste niečo takéto by som chcel do prezentácie k bakalárke. A neviem ako to spraviť respektíve video si nahráme len tak cez otvorený sketch up ale ako tam doplním tie efekty a v com to postrihám porade prosím nejaký program.
lekoklatik
VIP
VIP

Re: Program na video s efektami

Príspevok od používateľa lekoklatik »

video je video. tam interaktivitu netrep. I ked ano, moze byt interaktivne, ale uz to nebude plynule a je to na principe tlacidiel (pozri si nejake interaktivne video na youtube).
Ked uz raz video exportujes, uz ho nezmenis.
Byt tebou, tak to riesim cez flash, ktory dokaze pracovat s videom. Ale na to potrebujes trochu viac skillu a bakalarske skusky su uz buduci tyzden.

Pripadne este mozes pouzit napriklad after effect (tiez vyzaduje skill) a urobit to video tak, akoby si to mysou hybal ty, tak ako popisujes. Nebude to jednoduche. Zalezi kolko mas casu a ci sa chces ucit.

este mas alternativu, a to zaplatit si ludi ktori ti to urobia. Na fore mame experta cez flash a expert cez after effect.
Ak to chces cez ten flash, tak oslov werora - http://www.hojko.com/weroro-u34394.html
Ak to chces cez after effect tak oslov DenisStefanides - http://www.hojko.com/denisstefanides-u45404.html
skener
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skener »

Asi som sa zle vyjadril

Ja to chcem len aby sa to na tom videu tak tvárilo ze to je video ako keby z funkčného programu v ktorom prejdeš myšou na budovu a zobrazí sa ti nejaké informácie.

Ale celé to video má byť len fejk proste to nikdy nefungoval ten program a nefunguje ale to je len vízia.

Teda ja normálne natočím video kde bude to prostredie a potom ten panelák a prejdem v tom videu naň myšou a potom z neho zídem myšou a pohlaď odíde preč.

A potom chcem v niečom to upraviť tak že v tej časti kde v tom videu som myšou na paneláku tak na tie frejmi niečo dokreslím konkrétne obrys bytu a ten text. A proste to video keď sa potom tak upravené uloží a pustí tak to tak bude vyzerať ze áno prišiel myšou na tu bodovu a ta budova sa zvýraznila a zobrazil sa text. Ale reálne sa to nestalo to tam bolo proste len drobné dodatočne v tom videu ten obrys a ten text.

Proste to video nechcem interaktívne.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Dal som ti predsa 2 alternativy.
Jedna je prave, ze by si to video interaktivne chcel (flash)
druha je After effect, to je to co chces ty.
Pripadne to zvladne aj premiere, aj Vegas, a kazdy lepsi "strihaci" program.
Len to proste nebude o 2ch kliknutiach a hotovo.
Napísať odpoveď