YouTube - systém bufferingu

Informácie o software, ankety...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

YouTube - systém bufferingu

Príspevok od používateľa Hensym »

Zdravím, mám relatívne pomalý net, a tak si musím videá na YT vo vyššej kvalite často nechať "nabufferovať", aby som si ich mohol plynule pozrieť, ale pred pár dňami (týždňami), som si všimol, že na YT to už tak nefunguje, neviem či iba mne, alebo aj vám. Totiž, ak video stopnem, aby sa naloadovalo, tak je schopné načítať iba kratučký úsek, a ďalej je schopné loadovať až keď kliknem Play, no tým pádom to môj net už nestíha. Príde mi to ako šikana zo strany YouTube. :D

Nie je to prehliadačom, skúšal som viaceré. No robí to aj vám, alebo iba mne? Tento problém som dakedy vôbec nemal. Pauzol som, video sa načítalo, a v kľude som pozrel. Tiež zaznamenávam aj iné problémy s YT, napríklad, dopozerám video, a keď chcem pozrieť nejaký úsek znova, kliknem napríklad do stredu, ale video sa začne bufferovať úplne od začiatku.

Neviete, čim to môže byť? Možno vtipný problém, keď sa to stane pár krát, ale toto je pravidelné, a dosť otravné.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: YouTube - systém bufferingu

Príspevok od používateľa audiotrack »

bufferuje to tak aj mne, a net mám rýchly (optiku) takže to zrejme zmenili v ich playeri
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

potvrdzujem aj ja že to isté robí aj mne ale iba keď prehrávam cez VEVO....iné idú v pohode
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nemôžem povedať, robí mi to všade, nie len u VEVO videí. (veď nie je VEVO len akýsi "účet" cez ktorý sa uploaduje? To by na toto nemalo mať vplyv, nie?)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Presne tak, nemá to vplyv, aj mne to nabufferuje asi 1/5 videa a stopne sa až kým nedám play. Robí to všade nie len u VEVO.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Michaelo napísal:Presne tak, nemá to vplyv, aj mne to nabufferuje asi 1/5 videa a stopne sa až kým nedám play. Robí to všade nie len u VEVO.
ani s tou 1/5 videa to tak presne neplatí, to asi záleží od dlžky či to bude 1/5 alebo polovica. Dokonca niekomu ako píše aj celé. Zrejme to bufferuje nejaký čas dopredu, mne sa zdá že okolo 50 sekúnd. Takže ak má video minútu, tak ho nabufferuje takmer celé, a tebe ak si skúšal 4 minútovu pesničku, tak 1/5 zhruba
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Jo nejak tak.

Asi s tým nemá čo robiť miesto ktoré mu povolím bufferovať cez nastavenia flashu či? Ja tam mám 10 MB.

// Ako pozerám tak to majú cez HTML5 a nie Flash.
Napísať odpoveď