Update Windows

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ab021
Medium Star
Medium Star

Update Windows

Príspevok od používateľa ab021 »

Dobrý deň. Poprosím o radu. Dnes Windows distribuoval aktualizáciu pre opravu .NET Framework KB 2633880, KB 2518864, KB 2572073. Tieto aktualizácie mi stiahlo a dal som ich nainštaľovať. Inštalácia prebehla, podľa hlášky úspešne, ale sa nenainštaľovala. Stále ma ESS a Windows upozorňuje, že operačný systém nie je aktualizovaný. Opakoval som inštaláciu 4x, ale stále s rovnakým výsledkom-nenainštaľované. Vo Windows - Update sa stále nachádzajú uvedené aktualizácie s poznámkou stiahnuté - pripravené na inštaláciu. Ako nainštaľujem uvedené aktualizácie. THX
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Update Windows

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

kašli na ne a v esete vypni upozorňovanie
TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

sice stara tema, ale ja som mal podobny problem. Avsak vyriesil som ho.

klikni na ponuku Start > WindowsUpdate > dolezite aktualizacie (pocet) k dispozicii a odklikni update pre internet explorer a estatne vsetko nechaj zapnute. Potom sa to uz naozaj nainstaluje. Ak tam internet explorer na vyber nemas, skus to nainstalovat postupne - najpr zakliknii 1, nainstaluj a potom druhe.

teda ak sa jedna o windows 7, ci to funguje na XP to neviem.
ab021
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ab021 »

Nepochopil som. Ja mám všetky dôležité aktualizácie nainštaľované pre moje WinXP. Nechápem, čo majú spoločné so štartom Win. aktualizácie. Mohli by mať nejaké šmejdy v PC, ale ESS a ani MBAM mi nič nehlási.
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

tieto problemy musis riesit googlovanim, na kazdu kb je iny postup vacsinou... na technete su tieto blbosti popisane
Napísať odpoveď