caute kupil som si box na hdd externy box na hdd 3,5 vid tento http://www.spire-corp.com/main/product_ ... ProdID=830
no problem je vtom ja ho tam zapojim do toho boxu dam usb do pc dam do elektriky zapnem ho a nic nenajde mi ho ako disk ani ako prenosne zariadenie...pls pomozte prvy raz to robim...
hdd v externom boxe
-
pepo191992
Medium Star
Re: hdd v externom boxe
ten disk v boxe je čisto nový alebo už naformátovaný? Netreba ho naformátovať, prípadne pridať písmenko v Správcovi zariadení?
A to jak linkuješ cez azet? Aký to má význam?
A to jak linkuješ cez azet? Aký to má význam?
-
pepo191992
Medium Star
ja som ho kupil od jedneho chlapa je to western digital 640G a nieje nanom nic..skusal som pripojit len disk normalne vpc a neni tam windows...ako pridat pismenko vspravcovi? v zariadeniach a tlaciarniach ho mam ako USB to ATA/ATAPI Bridge
Nie Zariadenia a tlačiarne, ale Správca zariadení - Disk management. Buď cez Ovládaci panel alebo rovno príkazom diskmgmt.msc
-
pepo191992
Medium Star
mam tam iba svoj hdd co mam vpc a ten mam rozdeleny na c,d,e
a este tam mam disk 5 ten chce inicializovat a dam ze mbr a neznama funkcia...
//autoeditácia príspevku (05 Jún 2012, 22:55)
bol som stym diskom v obchode a dal som ho naformatovat ale povedali mi ze ten disk nepozna co to je bios ze to nema..ci co..ze treba elektroniku vymneit na nom alebo ho zahodit..
a este tam mam disk 5 ten chce inicializovat a dam ze mbr a neznama funkcia...
//autoeditácia príspevku (05 Jún 2012, 22:55)
bol som stym diskom v obchode a dal som ho naformatovat ale povedali mi ze ten disk nepozna co to je bios ze to nema..ci co..ze treba elektroniku vymneit na nom alebo ho zahodit..
Kúpil si ho od jedného chlapa ... Pri kupovaní použitého disku je treba byť opatrný.
ak si si ho neskontroloval pri kupe, zrejme ta predajca (chtiac, ci nechtiac) oklamal. Teraz ho zrejme mozes rovno zahodit, oprava elektroniky v disku je castokrat drahsia ako novy disk.